- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 35
yani...bende ulastim, kapi nosunu yazmamis o nedenle kargo da bulamamis almazsa cidden bana ayip olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani...bende ulastim, kapi nosunu yazmamis o nedenle kargo da bulamamis almazsa cidden bana ayip olur.
tatlım kargo fırmasına yenı adresı soyle ben o sekılde kargolar bana gerı donmeden yenı adrese cok yonlendırıyorum ıs yerınde.
kurumsal calısıyoruz dıye bı ozverıde bulunmuyorlardır umarım kargo fırmasıyla ıletısıme bı gec ıstersen tekrar.
inşallah geri gelmez yaben simdi ogrendim ki adresin yanlis oldugunuu, kurbanim soylemese nerden bilcem simdi soyledi. yarin cumartesi hic bir kargo firmasi cumartesi adres degistirip gitmez ki zaten 2. ye gitmiyorlar genelde of.
ya geri gelmesi bana sknti olmaz ama gercekten yaptigi ayip olur.inşallah geri gelmez ya
ya aklıma sey geldi kargoyla konuşsan paket orda bi hafta falan kalsa ben bi kere şehir dışındaydım öyle yapmıştım bir hafta içinde muhakkak müsait olur heralde kurbanınya geri gelmesi bana sknti olmaz ama gercekten yaptigi ayip olur.
Takip ediyordum beğenerek, herhalde nazar değdi topiğinize
benim pazartesiye kaldı vermişseler bile iş adresimi vermiştim çünküeee şimdi hafta sonu kargo bekleyen var mı yoksa pazartesi sabırsızlıgı mı
çok mu uzakmış ki ya bence bir ara gidip alabilir aslında ikinciyede gidiyorlra diye biliyorum ben daha önce arayıp değştirmiştim rica edip ama burası küçük yer ondan mı kabul ettiler bilmiyorum tabisu an cildircam kurbanima ulastim almasi icin, subenin uzak oldugunu soyluyor adresi yanlis vermis, kargo geri donecek yarin almazsa, gercekten deger vermistim, almazsa cok uzulcem
insallah evet sana ben gondermicem ama bana da sen gondermicen heraldeNight owl sende değilsen bana yollayacak kişi kim o zaman ya liste daraldı ama hala bulamıyorum bu arada kurbanının gidip alacağını düşünüyorum ben bence alır kimse
yok ben değilim kim kaldı geriye ya iyice karıştıinsallah evet sana ben gondermicem ama bana da sen gondermicen heralde
Benim yurtiçi kargo artık beni tanıyor her ay bişey aldigim için ve beni bulamadıkları için sürekli gelmeden arıyorlar nereye getirelim diye akraba oldum kargoyla sürekli internetten bişey alınca kargo çalışanlarına bağlı gerçekten bazıları giciklik yapsadaKargo görevlisini telefonda ikna etmeyi becerebilirseniz ve yolu üzeriyse mutlaka gelir. Azıcık konuşmayı bilseniz :)
Benim yurtiçi kargo artık beni tanıyor her ay bişey aldigim için ve beni bulamadıkları için sürekli gelmeden arıyorlar nereye getirelim diye akraba oldum kargoyla sürekli internetten bişey alınca kargo çalışanlarına bağlı gerçekten bazıları giciklik yapsada
Evet ya valla ne olur aynı yerlerden geçiyorlar zaten hergun arabayla güzelmiş ama bu bende diyim banada olursaYa ben de bir daha gelseniz nolur gelmezseniz bn geliyim ama sizin altınızda araba var diyorum
cikarttigim istatistige gore kalan 2 kisi varBenim yurtiçi kargo artık beni tanıyor her ay bişey aldigim için ve beni bulamadıkları için sürekli gelmeden arıyorlar nereye getirelim diye akraba oldum kargoyla sürekli internetten bişey alınca kargo çalışanlarına bağlı gerçekten bazıları giciklik yapsada
evet sanırım biri sana diğeri bana ama hangisi