- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 35
tamam ben de o msjımı dedimhayır şu mesajından bahesiyorum.
neyse hepimiz içimizden geleni söyledik, uzatmayalım bu meseleyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam ben de o msjımı dedimhayır şu mesajından bahesiyorum.
aynen bence detamam ben de o msjımı dedim
neyse hepimiz içimizden geleni söyledik, uzatmayalım bu meseleyi
heyecan devam ediyor ben kitabı çok severek aldım umarım arkadaşım da beğenirbenimki de ulasmadi hem gonderdigim hem gelecek olan
heyecan devam ediyor ben kitabı çok severek aldım umarım arkadaşım da beğenir
ama içimden bir ses kargoda bir sorun olacak diyor nedense. dün pttdekilerin halini hiç beğenmedim. kırk saat yazamadı bir adresi. neyse oh yolladım diye çıktım dışarı. makbuzu hiç kontrol etmem normalde bu sefer Allh tarafından kontrol edesim tuttu, ne göreyim yanlış yazmışlar adreste bir yeri. gittim hemen düzelttirdim. bir de bana yanlış yazmışsın demezler mi deli oldum sinirden
bence ptt nin sonradan özelleşmesinden kaynaklanıyor bu durum. başka yerleri bilmem ama bizim burda cidden işten anlamayan insanları almışlar hep. artık onlar da nasıl girdiyse tartışılır tabiiSorma sorma, bugun bir ptt kuryesi ile kavga ettim, is arkadasim da kovdu adami, ptt de calisanlar hep bir acayip zaten, ozel sektor de cok iyi degil kargoculukta ama en azindan bu kadar yuzsuzlesemiyorlar sanirim
benim kargom gidecegi yere ulasti ama kurbanimin almasi gerekiyor. almaz ise fena geri doner.
pttnin insafına kalmışeee şimdi hafta sonu kargo bekleyen var mı yoksa pazartesi sabırsızlıgı mı
tatlım kargo fırmasına yenı adresı soyle ben o sekılde kargolar bana gerı donmeden yenı adrese cok yonlendırıyorum ıs yerınde.su an cildircam kurbanima ulastim almasi icin, subenin uzak oldugunu soyluyor adresi yanlis vermis, kargo geri donecek yarin almazsa, gercekten deger vermistim, almazsa cok uzulcem
su an cildircam kurbanima ulastim almasi icin, subenin uzak oldugunu soyluyor adresi yanlis vermis, kargo geri donecek yarin almazsa, gercekten deger vermistim, almazsa cok uzulcem
ıns dıyelım guzel dusunelım guzel olsun.pttnin insafına kalmış
senin kurbanın la bugün ben de görüşütüm biliyosun ama gidemem dedi bi neticeye de varamadı galibasu an cildircam kurbanima ulastim almasi icin, subenin uzak oldugunu soyluyor adresi yanlis vermis, kargo geri donecek yarin almazsa, gercekten deger vermistim, almazsa cok uzulcem
Sen de benim katilim değilsin. Benimki yurtiçi kargo ile gönderecekmiş biliyorum.pttnin insafına kalmış
su an cildircam kurbanima ulastim almasi icin, subenin uzak oldugunu soyluyor adresi yanlis vermis, kargo geri donecek yarin almazsa, gercekten deger vermistim, almazsa cok uzulcem
bu fikir iyi bence de, kargo firmasıyla konuş hallolur belki canım öyletatlım kargo fırmasına yenı adresı soyle ben o sekılde kargolar bana gerı donmeden yenı adrese cok yonlendırıyorum ıs yerınde.
kurumsal calısıyoruz dıye bı ozverıde bulunmuyorlardır umarım kargo fırmasıyla ıletısıme bı gec ıstersen tekrar.
senin kurbanın la bugün ben de görüşütüm biliyosun ama gidemem dedi bi neticeye de varamadı galiba
inşallah ulaşır bi şeklide
senin katilin olmayı çok isterdim gülümSen de benim katilim değilsin. Benimki yurtiçi kargo ile gönderecekmiş biliyorum.
Yaaaa kim ki benim katilim