- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
Bana da dün babil den geldi kargom bana da küçük bi defter koymuşlar bir sürü ayrac ve kurşun kalem:)size kıskanacağınız bişey söyleyim mi kitapyurdundan kargom geldi ve içine hediye olarak küçük bir defter koymuşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da dün babil den geldi kargom bana da küçük bi defter koymuşlar bir sürü ayrac ve kurşun kalem:)size kıskanacağınız bişey söyleyim mi kitapyurdundan kargom geldi ve içine hediye olarak küçük bir defter koymuşlar
evet keçe çok tatlı birşey ,hemen çekiyorumMelike kitap ayracini biraz daha tümden cekermisin ben bunun aynısını kendime yapcamda bayıldım:) keçe dimi o yanlış görmüyorum
idefixi terk ediyorumBana da dün babil den geldi kargom bana da küçük bi defter koymuşlar bir sürü ayrac ve kurşun kalem:)
Bana da dün babil den geldi kargom bana da küçük bi defter koymuşlar bir sürü ayrac ve kurşun kalem:)
idefixi terk ediyorum
kitapyurdu'ndan çarşamba verdiğim sipariş bugün geldi fakat içinden ayraç bile çıkmadı yine
Silikon:)yuf nasıl yapcam kı o ayracı telef ederım şimdi keçeleri yeteneksizliğimle
Yapıstırmak için özel bi yapıstırıcı mı kullanılıyor
ben prittle yapıştırıyorum.yuf nasıl yapcam kı o ayracı telef ederım şimdi keçeleri yeteneksizliğimle
Yapıstırmak için özel bi yapıstırıcı mı kullanılıyor
Belki de benimdirrrben hediye ettiğim kitabı babilden sipariş etmiştim. beraber yolladıkları ayraçları da koydum hediye paketime, arkadaşın hakkı olduğunu düşünerek. inşallah kusur bulmazsınız
bu arada kargodan bana kendilerinde kalması gereken kağıdı vermişler takip no yazmıyor onda, kargo ne durumda bilemiyorum o yüzden. bir de yolladığım arkadaş telefonunu da yollamamış loliss e. inşallah sağ salim gider
nasip kısmet bilemezsin ki tek dileğim sağ salim ulaşması.Belki de benimdirrr
yanına başka ''özel '' bi ayraç da koymuşsundur nasılsa o yüzden sorun olmazben hediye ettiğim kitabı babilden sipariş etmiştim. beraber yolladıkları ayraçları da koydum hediye paketime, arkadaşın hakkı olduğunu düşünerek. inşallah kusur bulmazsınız
bu arada kargodan bana kendilerinde kalması gereken kağıdı vermişler takip no yazmıyor onda, kargo ne durumda bilemiyorum o yüzden. bir de yolladığım arkadaş telefonunu da yollamamış loliss e. inşallah sağ salim gider
bilmem belki de doğru pakete koymamışımdıryanına başka ''özel '' bi ayraç da koymuşsundur nasılsa o yüzden sorun olmaz
ulaşır inşallah canım olmadı ben aracı olur no alırım
görcez bakalımbilmem belki de doğru pakete koymamışımdır
Bu hale gelmiş olmamız bile cok üzücü artık hediyenin bile bir önemi kalmamış çok üzücüKitap okuyan, iyi kötü gülmesini eğlenmesini bilen "hoşgörü"lü insanlar olmamız gerekirken laf sokmak hiç hoş değil. Herkes eşit değil, şartlarda eşit değil. Ben de çay kahve koymadım, şu an ödüm kopuyor laf edeceksiniz diye. Bu baskı hiç hoş değil. Jest ayrı bir şeydir. herkes yapmak zorunda da değil.
Kitap okuyan, iyi kötü gülmesini eğlenmesini bilen "hoşgörü"lü insanlar olmamız gerekirken laf sokmak hiç hoş değil. Herkes eşit değil, şartlarda eşit değil. Ben de çay kahve koymadım, şu an ödüm kopuyor laf edeceksiniz diye. Bu baskı hiç hoş değil. Jest ayrı bir şeydir. herkes yapmak zorunda da değil.