Benim kurbanımın da yoktu,kendi numaramı verdim.ben kurbanımın telefon numarasını bilmiyorum sanırıme isterlerse napacam
kitapyurduna yaptığım yoğun tacizler sonucu kitaplarım bugün kargoya verilecekadamlar en sonunda hay sana daaaaa kitaplarına daaaaaa diyecekler
canım hadi ama nerdesin...paylaş fotosunu..ptt den kargom geldi ta taaaamaçamıyorum çok heyecanlandım.
çok mantıklıymış bu
ee bu da mantıklıymış valla, hangisini yapsam ki acaba
ptt den kargom geldi ta taaaamaçamıyorum çok heyecanlandım.
Valla çatlıyodum çok mutluyum şu anBugün gelmeyeydi çatlicaktın yalnız :)
Bugün gelmeyeydi çatlicaktın yalnız :)
ya gerçekten çok garip bir his şu an hiç tanımadığın birine hediye yollamak ve bi şekilde o hediyeyi sevmesi, gerçekten çok mutluyum sende mutlu günlerde oku
B BaslarsanBitirirsin keyifli okumalar canım .Afiyetle ye,keyifle oku. Özellikle ayraç çok hoş
_Cassandra_ kitap hakkında fikrim yok ama diğerleri çok güzelmiş.Allah kesene bereket versin canım
Evet ya bayıldım kalemime not defterime ayracıma. Bu tarz kitaplar hakkında fikrim yoktu fikir sahibi olmuş olacağım
B BaslarsanBitirirsin keyifli okumalar canım .Afiyetle ye,keyifle oku. Özellikle ayraç çok hoş
_Cassandra_ kitap hakkında fikrim yok ama diğerleri çok güzelmiş.Allah kesene bereket versin canım
Dünde bugünde çok mutlu oldum. Farklı bir tat gerçekten bu çekiliş. Her sene yapalım yahuya gerçekten çok garip bir his şu an hiç tanımadığın birine hediye yollamak ve bi şekilde o hediyeyi sevmesi, gerçekten çok mutluyum sende mutlu günlerde oku
loliss çekiliş için çok teşekkürler düşünmeden katılmıştım fakat iyi ki katılmışım diyorum
Bu kitapta alacakaranlık gibi seri mi tek kitap mı canım.teşekkürler aslında ben kitabı çok beğeniyorum ve herkese tavsiye ediyorum biraz gençlik kitabı gibi görünse de bence çok derinlikli bir kitap ...
kesinlikle katılıyorum bence de her yıl yapalımEvet ya bayıldım kalemime not defterime ayracıma. Bu tarz kitaplar hakkında fikrim yoktu fikir sahibi olmuş olacağım
Dünde bugünde çok mutlu oldum. Farklı bir tat gerçekten bu çekiliş. Her sene yapalım yahu
tek kitap ve alacakanlığı okuduysan ondan çook çook daha güzel yani bana göre aslında herkese tavsiye ediyorum merak ediyorum onlarda benim kadar sevecek mi beğenecek mi diye.. şimdide çok övdüm beklentini arttırmış olabilirim tabi zevkler ve renkler tartışılmazBu kitapta alacakaranlık gibi seri mi tek kitap mı canım.
tek kitap ve alacakanlığı okuduysan ondan çook çook daha güzel yani bana göre aslında herkese tavsiye ediyorum merak ediyorum onlarda benim kadar sevecek mi beğenecek mi diye.. şimdide çok övdüm beklentini arttırmış olabilirim tabi zevkler ve renkler tartışılmaz
evet kesinlikle farklı bir kitap...
Gelen hediye kitapları inceliyorum bende ilk defa gördüm bu kitabı listeme aldım hemen.evet kesinlikle farklı bir kitap...
her okumayana okutuyorum.
bir otistik çocuğu anlatıyor...
miraycığım güle güle karalasın dergilerini kitaplarını
seni kandırsam da değiştirmedim.sadace kurbanından emin olma istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?