Bence göster, ben bile merak ettim kurbanın olmama rağmen .Kizlar kurbanima yaptığım kitap ayiracini gosterimmi size :) olurmu olmaz derseniz göstermem:) aynisindan kendime de yaptım özgün çalıştım aynisindan sadece iki tane var biri bende biri kurbanimda olcak bi nevi gönül bağı kurcas:)
Kizlar kurbanima yaptığım kitap ayiracini gosterimmi size :) olurmu olmaz derseniz göstermem:) aynisindan kendime de yaptım özgün çalıştım aynisindan sadece iki tane var biri bende biri kurbanimda olcak bi nevi gönül bağı kurcas:)
A konu acilcakmis yok vazgeçtim:)kalinkaselin gösterme kızzz zaten lolis konu açıcak hedoyeler gelince foto çekip görcez
Bende aynen kitap yurduna seslenelim burdanHiç fiyatlarını bile karşılaştırmıyorum başka bi siteylekitapyurdu duy sesimi arada hediye kitap gönder
Gösterme bak beğenir keşke benim olsa derim gorursunKizlar kurbanima yaptığım kitap ayiracini gosterimmi size :) olurmu olmaz derseniz göstermem:) aynisindan kendime de yaptım özgün çalıştım aynisindan sadece iki tane var biri bende biri kurbanimda olcak bi nevi gönül bağı kurcas:)
Hmm evet o da var inşallah ben herseyi beğenirim ben değilim ama dimiBenim kurbanımda inşallah kitabı beğenir
Bende kendim ayrac yaptım iki tane ilk defa denedim umarım canım kurbanın begenirayrıca hediye sonuçta lütfen beğen kurbancigim
Benim kurbanımda inşallah kitabı beğenir
Onu bende kiviramiyorum önemli olan içeriktir diye avutuyorum kendimiPaketim hazır
Süsleme işini pek kıvıramadım sanırım İnş Mutlu ederim kurbanımı.
Yok kızım sen diilsinHmm evet o da var inşallah ben herseyi beğenirim ben değilim ama dimibenim kurbanım kitabı beğenirde inşallah okumamistir
Tabi bütün hediyeler sana zatiben herşeyi beğenirim hiç merak etmeyin
Tabi bütün hediyeler sana zati
Yaa yerim seni şeker şeyben hep diyorum bi tane de çekiliş yapalım tek kurban ben olayım herkes bana hediye alsın diye ama beni kimse dinlemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?