- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
Ooohh negzel geyik tam benlik çok sivirim
gel sende beraber gidelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooohh negzel geyik tam benlik çok sivirim
Oluuurgel sende beraber gidelim
ne kursununa gidiyosun çeşminazgel sende beraber gidelim
Oluuur
3 boyutlu çizim kursuna gidiyorum canım, geçen hafta başladım şimdiden elma armut çizebiliyorum baya ilerleme var bendene kursununa gidiyosun çeşminaz
hehehe doğru diyosun valla ben de hep ondan aldımHiçbiri yokken kitapyurdu vardı. Ben bAşka yerden alınca ihanet ediyomuş gibi hissediyorum. Sadık bir müşteriyim
Hazırım haziriz hazirlar ben paket yaptım herseyi hazırladım sıra kargoya vermekte yarın is cikisi yada en gec salı akşam veririm kargoya benim kurbanım kim sizcegelene kadar bilemeyeceksiniz
ayy hiç bişi göndermiyo yaaHiç fiyatlarını bile karşılaştırmıyorum başka bi siteyle kitapyurdu duy sesimi arada hediye kitap gönder
ayy hiç bişi göndermiyo yaa
sahi ben kızıp idefixten almıştım sanırım
sürekli kitapyurdundan alıyodum ve ayraç bile göndermez olmuştu, idefix arkadaşıma dergi kahve vs yollamıştı
hatta kitapyurduna msj atmıştım daimi müşterilerinize ufak jestler yapsanız diye, cevap da vermemişlerdi
gerçi bana göndermemişti idefix sabit fikiri bi önceki siparişimdeben idefixi en çok bu yüzden seviyorum. Her siparişte Sabit Fikir yolluyor, şehsen çok seviyorum bu dergiyi.
Ama çok ayraç yollamaz, kitap yurdu daha çok yollardı sanırım.
gerçi bana göndermemişti idefix sabit fikiri bi önceki siparişimde
ben de ne bahtsizmışım arkadaş
ayy hiç bişi göndermiyo yaa
sahi ben kızıp idefixten almıştım sanırım
sürekli kitapyurdundan alıyodum ve ayraç bile göndermez olmuştu, idefix arkadaşıma dergi kahve vs yollamıştı
hatta kitapyurduna msj atmıştım daimi müşterilerinize ufak jestler yapsanız diye, cevap da vermemişlerdi
beni kimse sevmiyo zatenbende kitapyurdundan alıyorum, alışkanlık galiba idefixle arasında çok fazla fiyat farkı var gibi geldi bana. geçen bi kpss kitabına baktım da kitapyurdunda aynı kitap 13.75 ken, idefixte 19.75 ti
_meLinDa_ biraz senin şansın galiba kuzum, kitapyurdu bana her seferinde ayraç ve dergi gönderiyor, seni sevmemişler galiba
beni kimse sevmiyo zaten
babil sitesi ne kadar güzelmiş yaa, uzun zamandır istediğim bütün kitaplar çok da uygun fiyatları ile var orda
pişti olmamak için şimdilik almıyorum kitap ama sepette biriktirdim hepsini, hediyem gelsin pişti olmazsam alayım ordan