Ya süperfikirmis vakit olsa gerçekten güzel olurmusBen de kanaviçeyle ayraç yapmayı planladım ama olmadı malesef. Vakitsizlik
Kitap günü yapalım altın günü gibi her ay birine kitap yollayalim o zaman olurben hep diyorum bi tane de çekiliş yapalım tek kurban ben olayım herkes bana hediye alsın diye ama beni kimse dinlemiyor
Yaa yerim seni şeker şey
Ya süperfikirmis vakit olsa gerçekten güzel olurmus
Kitap günü yapalım altın günü gibi her ay birine kitap yollayalim o zaman olur
Kızlar bakın blogumu biraz inceleyi verinhttp://mutluinsanlarkitapokurlar.kadinlarkulubu.com.tr/?m=1
Fikirlerinizi bekliyorum(kadınlar kulubu yazısı silip girip kuzular okurlar.kadinlarkulubu.com diye
Beğenmene sevindimayy ne güzel yazmışsın öyleee, hem çok kalıcı bişey hem de birilerine yardımcı da olabilirsin. valla kıskandım diyecem de adım fesata çıkacak diye korkuyorumama uzun zamandır blog açmak aklımda vardı, fikrini çalabilirim belki belli olmaz
Beğenmene sevindimAyy sen mi fasetsin aaa koyu iftirasen benim tatlı karşimsin Çal kız okuruz senide
Deli planlar
aslında çok mantıklı fikir ha, her ay bir kişinin tüm istediği kitaplara ulaşmış olmasını sağlarız böylece çok iyi fikir
Süper fikir başla bu ay itibariyle banada link atmayı unutma takibe alayım seniayyy bak utandım şimdii. Seiyeniyılla birlikte ben de başlıyım o zaman, güzel bir anı olur hem, benim için de takip etmesi kolay olur
Deli planlarama süper ya almak istediğimız kitapları liste yapsak valla süper
Süper fikir başla bu ay itibariyle banada link atmayı unutma takibe alayım seni
Özel mesajım her zaman sana açık kuzumvalla bana düşündükçe daha da mantıklı geliyor, bence bu çekiliş bitsin biz bunu bi göz önüne alalım neden olmasın ki yani
ayy tabiki haber veririm kuzumm, hatta senin de fikrini ve bilgilerini de alırım teknoloji cahili bir insan olarak
Özel mesajım her zaman sana açık kuzumistediğin yardımda seve seve bulunuru.
Hadi bakalım inşallahçok teşekkür ederim kuzucum, yakın bi zamanda rahatsız ederim ben o zaman seni
Hadi bakalım inşallah
Bende bütün gün evdeyim banada yetmiyor nedensegerçi bu ara pek kitap da okuyamıyorum. bi yandan kpss çalışmalar, bi yandan kursa git gel onun ödevlerini yap falan. ama en azından bi yarım saat zaman bulmam lazım mutlaka hergün, gün yetmiyor bana ya yetmiyoorrr
Bende bütün gün evdeyim banada yetmiyor nedense
Dimievde olunca daha çok yetmiyormuş zaten, son zamanlarda iyice anladım buunu
Dimiev isi,kitap oku,ders çalış,bakım yap,onu yap bunu yap anaaa gün bitmiş akşam olmuş alt komşum benle yasıt kızım hiç görünmüyorsun aynı evdeyiz aylardır seni göremiyorum diyo
Ooohh negzel geyik tam benlik çok sivirimyaklaşık 6 aydır bende bil fiil evde oturan bi insanım hala mahalleyi tanımıyorumazcık sosyalleşeyim diy e kursa yazıldım, onda da hocayla başbaşayız, benden başka kimse istememiş yakın zamanda kursa başlamayı, adamla çalışmaktan çok geyik yapıyoruz
ay ne güsel:)Bende kendim ayrac yaptım iki tane ilk defa denedim umarım canım kurbanın begenirayrıca hediye sonuçta lütfen beğen kurbancigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?