Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buradan da paylaşabiliriz ama isterseniz açarımloliss canım şöyle birşey yapalım diyoyrum bi konu daha aç kitap kurtlarının hediyeleri yada çekiliş hediyeleri diye herkes foto çeker etiketleyip teşekkürünü eder bence süper fikir herkes foto çekip yazar oraya
Bence açalım orda sohbet çok olmaz kolaylıkla görürüz kime kim ne yollamış burda geri sayfalarda falan kalır bulamayızburadan da paylaşabiliriz ama isterseniz açarım
tamam hediyeler yollansın açarımBence açalım orda sohbet çok olmaz kolaylıkla görürüz kime kim ne yollamış burda geri sayfalarda falan kalır bulamayız
ben idefixten aldım.. eskiden hep kitapyurdundan alıyodum ama bi ikidir idefix alıyom neden bilemedim
daha temin edilmemiş inşallah gecikmez
acaba benim hediyelerim ne zaman gelecek
Tamamtamam hediyeler yollansın açarım
Ayy sorma bu hafta heycan dorukta olcek hepimizin
Bende ya aynen sadece kitap yurdundan alıyorum elim varmiyor ya başka siteyeHiçbiri yokken kitapyurdu vardı. Ben bAşka yerden alınca ihanet ediyomuş gibi hissediyorum. Sadık bir müşteriyim
nöbet tutmak lazimevi de boş bırakmamak lazım şimdi, ne zaman geleceği hiç belli değilki kargocunun bitek çarşamba öğleden sonra boş kalacak ev mecburen annemin de benim de kursum var onun dışında full bu hafta evde insan bulunduracam mecbur
Aynen bende anneme tembihledim sabah süpürge bile açmmam bu hafta bende salı çarşamba kurstayım inşallah annem duyar gelirse kargocuevi de boş bırakmamak lazım şimdi, ne zaman geleceği hiç belli değilki kargocunun bitek çarşamba öğleden sonra boş kalacak ev mecburen annemin de benim de kursum var onun dışında full bu hafta evde insan bulunduracam mecbur
nöbet tutmak lazim
Aynen bende anneme tembihledim sabah süpürge bile açmmam bu hafta bende salı çarşamba kurstayım inşallah annem duyar gelirse kargocu
Yok mefruşat(nakış) kursuna ama bırakmama ramak kaldı hocam damarıma basıyorkesinlikle, bi göz hep kapıda olacak bu hafta
sen ne kursuna gidiyorsun canım, kpss mi
Yaaaaa hediye kitabımın yanı sıra altını çize çize okuduğum çok etkilendiğim bir kitabımıda yollayacaktım. Ama o kitabımı bulamıyorum. Kime verdimde kaldı acaba en son geri aldım sanıyordum.
Yok mefruşat(nakış) kursuna ama bırakmama ramak kaldı hocam damarıma basıyor