- 9 Ocak 2015
- 19.194
- 79.723
Aynenyap yap nanik bile yap boşver, hak etmiş o hepsini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynenyap yap nanik bile yap boşver, hak etmiş o hepsini
Bence göster, ben bile merak ettim kurbanın olmama rağmen .Kizlar kurbanima yaptığım kitap ayiracini gosterimmi size :) olurmu olmaz derseniz göstermem:) aynisindan kendime de yaptım özgün çalıştım aynisindan sadece iki tane var biri bende biri kurbanimda olcak bi nevi gönül bağı kurcas:)
Kizlar kurbanima yaptığım kitap ayiracini gosterimmi size :) olurmu olmaz derseniz göstermem:) aynisindan kendime de yaptım özgün çalıştım aynisindan sadece iki tane var biri bende biri kurbanimda olcak bi nevi gönül bağı kurcas:)
A konu acilcakmis yok vazgeçtim:)kalinkaselin gösterme kızzz zaten lolis konu açıcak hedoyeler gelince foto çekip görcez
Bende aynen kitap yurduna seslenelim burdanHiç fiyatlarını bile karşılaştırmıyorum başka bi siteyle kitapyurdu duy sesimi arada hediye kitap gönder
Gösterme bak beğenir keşke benim olsa derim gorursun ama belkide kurbanın benimdir bilemedim şimdiKizlar kurbanima yaptığım kitap ayiracini gosterimmi size :) olurmu olmaz derseniz göstermem:) aynisindan kendime de yaptım özgün çalıştım aynisindan sadece iki tane var biri bende biri kurbanimda olcak bi nevi gönül bağı kurcas:)
Hmm evet o da var inşallah ben herseyi beğenirim ben değilim ama dimi benim kurbanım kitabı beğenirde inşallah okumamistirBenim kurbanımda inşallah kitabı beğenir
Bende kendim ayrac yaptım iki tane ilk defa denedim umarım canım kurbanın begenir ayrıca hediye sonuçta lütfen beğen kurbancigim
Benim kurbanımda inşallah kitabı beğenir
bende beğenirimben herşeyi beğenirim hiç merak etmeyin
Onu bende kiviramiyorum önemli olan içeriktir diye avutuyorum kendimiPaketim hazır
Süsleme işini pek kıvıramadım sanırım İnş Mutlu ederim kurbanımı.
Yok kızım sen diilsin ahhaah ayy inşallanHmm evet o da var inşallah ben herseyi beğenirim ben değilim ama dimi benim kurbanım kitabı beğenirde inşallah okumamistir
Tabi bütün hediyeler sana zatiben herşeyi beğenirim hiç merak etmeyin
Tabi bütün hediyeler sana zati
Yaa yerim seni şeker şeyben hep diyorum bi tane de çekiliş yapalım tek kurban ben olayım herkes bana hediye alsın diye ama beni kimse dinlemiyor