- 9 Ocak 2015
- 19.658
- 81.502
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence göster, ben bile merak ettim kurbanın olmama rağmen .Kizlar kurbanima yaptığım kitap ayiracini gosterimmi size :) olurmu olmaz derseniz göstermem:) aynisindan kendime de yaptım özgün çalıştım aynisindan sadece iki tane var biri bende biri kurbanimda olcak bi nevi gönül bağı kurcas:)
Kizlar kurbanima yaptığım kitap ayiracini gosterimmi size :) olurmu olmaz derseniz göstermem:) aynisindan kendime de yaptım özgün çalıştım aynisindan sadece iki tane var biri bende biri kurbanimda olcak bi nevi gönül bağı kurcas:)
A konu acilcakmis yok vazgeçtim:)kalinkaselin gösterme kızzz zaten lolis konu açıcak hedoyeler gelince foto çekip görcez
Bende aynen kitap yurduna seslenelim burdanHiç fiyatlarını bile karşılaştırmıyorum başka bi siteylekitapyurdu duy sesimi arada hediye kitap gönder
![]()
Gösterme bak beğenir keşke benim olsa derim gorursunKizlar kurbanima yaptığım kitap ayiracini gosterimmi size :) olurmu olmaz derseniz göstermem:) aynisindan kendime de yaptım özgün çalıştım aynisindan sadece iki tane var biri bende biri kurbanimda olcak bi nevi gönül bağı kurcas:)
Hmm evet o da var inşallah ben herseyi beğenirim ben değilim ama dimiBenim kurbanımda inşallah kitabı beğenir![]()
Bende kendim ayrac yaptım iki tane ilk defa denedim umarım canım kurbanın begenirayrıca hediye sonuçta lütfen beğen kurbancigim
![]()
Benim kurbanımda inşallah kitabı beğenir![]()
Onu bende kiviramiyorum önemli olan içeriktir diye avutuyorum kendimiPaketim hazır
Süsleme işini pek kıvıramadım sanırım İnş Mutlu ederim kurbanımı.
Yok kızım sen diilsinHmm evet o da var inşallah ben herseyi beğenirim ben değilim ama dimibenim kurbanım kitabı beğenirde inşallah okumamistir
![]()
Tabi bütün hediyeler sana zatiben herşeyi beğenirim hiç merak etmeyin![]()
Tabi bütün hediyeler sana zati![]()
![]()
Yaa yerim seni şeker şeyben hep diyorum bi tane de çekiliş yapalım tek kurban ben olayım herkes bana hediye alsın diye ama beni kimse dinlemiyor![]()