Kitapyurdundan sürekli siparis veren biri olarak cumadan önce gelmez sana haberin olsun hatta benim cuma verdiğim siparis genelde pazartesi gelir bir sonraki pazartesi yanigünaydın kızlarbu akşam sipariş verecem ben de kitapyurdundan. salı falan elimde olsa, çarşamba gönderirim diye düşünüyorum
yalnız bu çekilişin en güzel yanı kimse hediyesinin ne zaman geleceğini bilmeyecekhergün evde kargo bekleyeceğiz sanırım
Kitapyurdundan sürekli siparis veren biri olarak cumadan önce gelmez sana haberin olsun hatta benim cuma verdiğim siparis genelde pazartesi gelir bir sonraki pazartesi yaniama yanda kitabın temin süresi aynı gün içinde yazıyorsa salı yada çarşamba elinde olabilir
tamam tamam unutma, aldım çorabıArtık çok geç. Unutamam
aa tam tersi, benim kitap yurdundan verdiğim siparişlerin elime ulaşması 48 saati bulmuyorKitapyurdundan sürekli siparis veren biri olarak cumadan önce gelmez sana haberin olsun hatta benim cuma verdiğim siparis genelde pazartesi gelir bir sonraki pazartesi yaniama yanda kitabın temin süresi aynı gün içinde yazıyorsa salı yada çarşamba elinde olabilir
yalnız kurbanıma ne sipariş ettiysem kendime de aynısından sipariş ettim, çok fesat gördüm kendimi
tamam tamam unutma, aldım çorabı
aa tam tersi, benim kitap yurdundan verdiğim siparişlerin elime ulaşması 48 saati bulmuyor
şehirle mi alakalı acaba
Tamam sakin olun bence şehirle alakali o zaman bana gelmesi uzun sürüyor zaten kargolarin şehir merkezinde bile değilim zatenKitap yurdunda bende çok çabuk alıyorum siparişlerimi. Hatta 2-3 gün temin süresi gösterilen kitaplarda bile temin süresinden önce teslim aldım hep çok şükür.
Hafta sonu girdiğinde öyle oluyor genelde pazartesi temin edilip yola çıkar benceben idefixten aldım.. eskiden hep kitapyurdundan alıyodum ama bi ikidir idefix alıyom neden bilemedim
daha temin edilmemiş inşallah gecikmez
Tamam sakin olun bence şehirle alakali o zaman bana gelmesi uzun sürüyor zaten kargolarin şehir merkezinde bile değilim zaten
Valla benim tek kitap alma yerim zaten laf etmek ne haddime allahtan internetten alışveriş diye bişey ciktitabi kızım laf ettirmeyiz kitap yurdumuza
Bendeloliss kim giyecekse şimdiden iyi günlerde kullansın diyeyim. Kim kime çıktı çok merak ediyorum
Ben cuma verdim aynı gün kargolandı. Ben de kitapyurdundansa idefixi daha çok tercih ediyorum.Senin kitap temini yetişmemiştir araya haftasonu girdiğinden.ben idefixten aldım.. eskiden hep kitapyurdundan alıyodum ama bi ikidir idefix alıyom neden bilemedim
daha temin edilmemiş inşallah gecikmez
inşallah güle güle giyer canım, kime giderse artıkloliss kim giyecekse şimdiden iyi günlerde kullansın diyeyim. Kim kime çıktı çok merak ediyorum
Evet yaAy kitap konusunda kararsızlaştım bi anda ben. iş ciddiye binince iş zorlaştı yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?