- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
Yaa ben hala kalemde takıldım kaldimmm
Nasil kalem aliyonuz kizlar
ben kurşun kalem aldım. ama süslü kırtasiyedeki en süslü kalem oydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa ben hala kalemde takıldım kaldimmm
Nasil kalem aliyonuz kizlar
şahsen ben yaptım itiraf ediyorum kurbanima kupa aldım içimden geldi kalemimde süslü sonuçta hediye ya benim içime sindi beğenir umarim ama herkes yapmak zorunda değil benim içimden geldi mesela hediye vermeyi çok severim sebepsiz o nedenle içinden gelirse yapabilirsin bencekitap, defter, kalem ve ayraç alacaz dimi? ben bide çikolara koymak istiyorum, tatlı yesin tatlı tatlı okusun diye aslında kupa da koymak istiyorum kahve içerken keyifle içsin beni hatırlasın diye ama fazla mı olur ki bilemedim
Bence içimize sinen şeyleri almamız önemli olan sonuçta bizden bişeyler olmuş olcak zevkler sende bendinin susluben kurşun kalem aldım. ama süslü kırtasiyedeki en süslü kalem oydu
şahsen ben yaptım itiraf ediyorum kurbanima kupa aldım içimden geldi kalemimde süslü sonuçta hediye ya benim içime sindi beğenir umarim ama herkes yapmak zorunda değil benim içimden geldi mesela hediye vermeyi çok severim sebepsiz o nedenle içinden gelirse yapabilirsin bence
kitap, defter, kalem ve ayraç alacaz dimi? ben bide çikolara koymak istiyorum, tatlı yesin tatlı tatlı okusun diye aslında kupa da koymak istiyorum kahve içerken keyifle içsin beni hatırlasın diye ama fazla mı olur ki bilemedim
ya söyleyince sürprizi kaçıyo sanki ama ben de kahve ve çikolata koycam inşallah
ben kitap seçimi için eşimi aradım. Bana çok güzel bi fikir verdi. O da kitap kurdudur. :) benim de yzun zamandır okumak istediğim pek bilinmeyen bir kitap :) bir de kendi seçimimi koyucam sanırım. Aklımda bir şeyler vardı çünkü. Ama not defterini gereksiz buldum ben biraz ayıptır söylemesi. Ne alsam karar veremiyorum. bana akıl verin nolur
biz kitaplara ilgisi olanların defterlere de ilgisi olduğunu düşünerek defteri de koyduk listeye, listedekileri alalım da yanına minik bir şey daha koymak istersen o senin tercihin olsunben kitap seçimi için eşimi aradım. Bana çok güzel bi fikir verdi. O da kitap kurdudur. :) benim de yzun zamandır okumak istediğim pek bilinmeyen bir kitap :) bir de kendi seçimimi koyucam sanırım. Aklımda bir şeyler vardı çünkü. Ama not defterini gereksiz buldum ben biraz ayıptır söylemesi. Ne alsam karar veremiyorum. bana akıl verin nolur
yeniyıla dair bir ajanda olabilir mesela, ben güzel bi ajanda bulabilirsem onu koymayı düşünüyorum
biz kitaplara ilgisi olanların defterlere de ilgisi olduğunu düşünerek defteri de koyduk listeye, listedekileri alalım da yanına minik bir şey daha koymak istersen o senin tercihin olsun
ben ajanda sevmem mesela. defterin içinde bir sürü çizgi hoşuma gitmiyor
aynen. hani not falan alan oluyorsa diye
standart şeyler olduktan sonra tuttururuz bence. düşünsene bir kalem ne kadar kötü olabilir ya da bir defterhee doğru sevilmeme ihtimali de var tabi artık nasip kısmet canım, inşallah hepimiz tuttururuz zevklerimizi
ben vakit buldukça kitaplarda altını çizdiğim yerleri bir deftere kaydediyorum mesela, sonra açıp okuyorum, insan bazen genel konu dışında bir şey hatırlamıyor kitapla ilgili öyle bi defter hoş oluyor benceben ajanda sevmem mesela. defterin içinde bir sürü çizgi hoşuma gitmiyor
aynen. hani not falan alan oluyorsa diye
Benimde nerdeyse hazirLİstemi tamamladım. Pazarteside bi iki eklenti daha yapıp kargoya vercem
standart şeyler olduktan sonra tuttururuz bence. düşünsene bir kalem ne kadar kötü olabilir ya da bir defter
benimki de hazır sadece kitabım yokBenimde nerdeyse hazir
Ha çok büyük bir eksik değilmiş yabenimki de hazır sadece kitabım yok
al benden de o kadarbide benim gibi KPSS çalışıp hala öğrencilikten çıkamamış bir insansa hele
ne kadar ufak bir eksikbenimki de hazır sadece kitabım yok
al benden de o kadar