- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Defterimi buldum ama güzel kalem bulamadım arayış sürüyor bende deYaa ben hala kalemde takıldım kaldimmm
Nasil kalem aliyonuz kizlar
xyzt-5544 nerelerde acaba
adresini göndermeyen bir o kaldı
ay gönderdi de ben mi göremedim ki
*düzeltme bir de @dansmarue
Umarim kalemimi beğenir kurbanim bende Ayrac bulamıyorum istediğim gibiYaa ben hala kalemde takıldım kaldimmm
ben de yarın bakıcam, ürünleri görmeden bişey de diyemiyorum ama benim aklımda ya tüylü ya da şirin oyuncaklı bi kalem var...Yaa ben hala kalemde takıldım kaldimmm
Bende bir sır vereyim kalemim çok tatlı bir tanede kendime aldım tüylü sade ama hos acaba sahibi kim bitek sen biliyorsun ayracim hazır ama istegimi yarın bulamazsam elimdekini yollayacagim ya birde defterimi çok beğendim valla kurbanım umarım sende begenirsin lolitam aracılığıyla sesleniyorumben de yarın bakıcam, ürünleri görmeden bişey de diyemiyorum ama benim aklımda ya tüylü ya da şirin oyuncaklı bi kalem var...
göndereceğim arkadaşım çok minnoş ona yakışır olsun istiyorum
sahibi aramızda sırBende bir sır vereyim kalemim çok tatlı bir tanede kendime aldım tüylü sade ama hos acaba sahibi kim bitek sen biliyorsun ayracim hazır ama istegimi yarın bulamazsam elimdekini yollayacagim ya birde defterimi çok beğendim valla kurbanım umarım sende begenirsin lolitam aracılığıyla sesleniyorum
Evet pazartesi aksam is cikisi yollarım muhtemelensahibi aramızda sır
ya bıde hepımız sevdıgımız renklerı yazsak olurmu cok yardımcı olacağını dusunuyorum
Kızlar bir de herkes mesleğini yazsa?
Defter ve kalem için yardımcı olabilir