- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
Aman Allahim santajcilarim cogaldiben de kime aldığını biliyorum ben de şantaj yapabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman Allahim santajcilarim cogaldiben de kime aldığını biliyorum ben de şantaj yapabilirim
çekiliş zor iş ama en güzel yanı bu, o kadar da olsun artıkSen herkese şantaj yapabilirsin tüm bilgiler sende ayrıca sen kime çıktığını biliyorsun bu hiç adil degil
iki kitap aldım demiştin sen di miAman Allahim santajcilarim cogaldi
Lolita baştan söylesydin kurallara her yolladiginiz kitaptan bir tane de bana diye olurmusçekiliş zor iş ama en güzel yanı bu, o kadar da olsun artık
iki kitap aldım demiştin sen di mi
Ne demek efenim ne demek sevdiginis rengi de öğrendim caktirmadan:)tatlim cok zahmete girme benim icin...
Mi acaba???Lolissscigimm tatlim bisey oldugu yok... soslunun yada selinin. Kurbaninin ben oldugunu hissediyorum bu kadar...
yakıştı banaLolita baştan söylesydin kurallara her yolladiginiz kitaptan bir tane de bana diye olurmus
aaa kız bu benim aklıma niye gelmediloliss senide lolita yapmışım çok yakıştı adina
Jet kitap kurdu ne kadar hizlisin masallahAldım kitapları gönderdim, pazartesi elinde olması lazım umarım severek okur :)
Bak valla büyük kayıp bundan sonra benim için lolitasinyakıştı bana
aaa kız bu benim aklıma niye gelmedi
Bak valla büyük kayıp bundan sonra benim için lolitasin
ay bu çok mantıklı bana çıkmadı şahsen gerçi çıksaydı bile aklıma gelmezdi paylaştığın için teşekkürler tabi ama çok önemli değil bence söyle ki nasılsa hediye olarak ne geleceği belli değil hani ona çıkan kişi aldıysa bile hediyeleriniKizlar...gunaydin. bir cekilis kurali vardir. Loliss kime ciktigini bildigi icin, ciktigi kisi lolise caktirmadan uyelerden biriyle degistirir...tabi bunu akil ettiyse ciktigi kisi yani lolissede kocaman bir surpriz olabilir
bak ya neler de düşünüyoKizlar...gunaydin. bir cekilis kurali vardir. Loliss kime ciktigini bildigi icin, ciktigi kisi lolise caktirmadan uyelerden biriyle degistirir...tabi bunu akil ettiyse ciktigi kisi yani lolissede kocaman bir surpriz olabilir
Çok mantıklıymış hiç aklıma gelmezdi bana çıksaydı daKizlar...gunaydin. bir cekilis kurali vardir. Loliss kime ciktigini bildigi icin, ciktigi kisi lolise caktirmadan uyelerden biriyle degistirir...tabi bunu akil ettiyse ciktigi kisi yani lolissede kocaman bir surpriz olabilir