- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
Al canım istiyorsanYa benim de aklımda kahve vardı
Yine de alsam ne olur ki?Sonuçta bürün kitap sevenler çay/kahve kitap sevmez mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al canım istiyorsanYa benim de aklımda kahve vardı
Yine de alsam ne olur ki?Sonuçta bürün kitap sevenler çay/kahve kitap sevmez mi?
vuhuuuu bilindik bir şey o zaman
nasıl riskli?? çok mu bilindik, tam tersi mi
Bende cumadan beri 5 kitap değiştim ne yollayacagm ben bile merak ediyorum
Bence risk almakta güzeldirPopuler bi kitap değil. Ama yazarın farklı bir kitabı bilindik. Bende okumadım o yüzden risk Bide tür olarak her okuyan beğenir cinsinde bi kitap değil sanırım
Ay iyi hatırlattın onu cuma öylesine koydum avatar değiştircektim benya ben B BaslarsanBitirirsin un avatarına hep peri bacası diye bakıyordum kızmış meğer
hee olabilir dur yarına kadar düşüneyim benahahah geleceğe yatırım yapardı
olur canım, ben de koyacağım bi de çikolataYa benim de aklımda kahve vardı
Bende cumadan beri 5 kitap değiştim ne yollayacagm ben bile merak ediyorum
benımde hıc aklıma gelmedı sey pardon gelmezdı yani:))Çok mantıklıymış hiç aklıma gelmezdi bana çıksaydı da
ben defterın rengine uygun sade bi kalem tercih ettim itiraf edim süslü kalem sadece kurşun vardı ben tükenmez tercih edeceğim için sade defterın rengiyle uyumlu bı kalem aldımYaa ben hala kalemde takıldım kaldimmm
Nasil kalem aliyonuz kizlar
beğenirim sorun yok no problem:)Umarim kalemimi beğenir kurbanim bende Ayrac bulamıyorum istediğim gibi
laboratuvar teknıkerıyım, 26 yaşındayım, evliyim:)Kızlar bir de herkes mesleğini yazsa?
Defter ve kalem için yardımcı olabilir
severim canım hiç sorun diil:))))))Ben kurbanım ne sever bilmediğim için çok sade bir kalem aldım.
Süslü,tüylü şeyleri sever mi bilemedim.
ya bende düşünmüştüm bunu :) bir kitap kurdunun en sevdiği şey kahve kitap çikolata üçlüsüdür zannımca:)kitap, defter, kalem ve ayraç alacaz dimi? ben bide çikolara koymak istiyorum, tatlı yesin tatlı tatlı okusun diye aslında kupa da koymak istiyorum kahve içerken keyifle içsin beni hatırlasın diye ama fazla mı olur ki bilemedim
beğenirim canım sıkıntı yok:)şahsen ben yaptım itiraf ediyorum kurbanima kupa aldım içimden geldi kalemimde süslü sonuçta hediye ya benim içime sindi beğenir umarim ama herkes yapmak zorunda değil benim içimden geldi mesela hediye vermeyi çok severim sebepsiz o nedenle içinden gelirse yapabilirsin bence
bir fikirdaş daha:)ya söyleyince sürprizi kaçıyo sanki ama ben de kahve ve çikolata koycam inşallah
ya ajanda bende sevmiyorum:) ama tercihinio yönde kullandıysa bana gönderen arkadaşım seve seve kullanırımben ajanda sevmem mesela. defterin içinde bir sürü çizgi hoşuma gitmiyor
aynen. hani not falan alan oluyorsa diye
anaaaaaaaa cidden peri bacası diilmiş:)ya ben B BaslarsanBitirirsin un avatarına hep peri bacası diye bakıyordum kızmış meğer
Ya bende aynı durumdayım yaVala o kadar şey var ki aklımda, yolladığım kişi fotosunu çekince kesin aaa şu da olmalıydı diyebileceğim kafadayım şu an.
Ay donun bekarlıkla ne alakası var sen benim iç çamaşırlarımı görme o zaman
aynı canım
mesela kırmızı dondan vazgeçtim çünkü arkadaşım bekar, ne işine yarar kırmızı don
valla ben de öyle zannettim
Fikirler paylaşılınca ortaya çıkıyo bende kırmızı çamaşır kahve ve çiko ekledim. Burda konuşmamıştık ama bir bir hdöküldü herkes hediye hazırlığu yaparkenYa benim de aklımda kahve vardı
Bence isteğe bağlı sonuçta bana yollayacak arkadaş belki ekleyecek şartlarda değildir olmasada sıkıntı olmaz ama benim şartların uygun tabi isteyen ekleyin diye düşünüyorum bende bişeyler ekledimFikirler paylaşılınca ortaya çıkıyo bende kırmızı çamaşır kahve ve çiko ekledim. Burda konuşmamıştık ama bir bir hdöküldü herkes hediye hazırlığu yaparken
Kurbanın olaydım iyiydibenim defterim kokulu:)
aynısından kendimede aldım:) lavanta kokuyo :) lavanta kokusu sevmeyen yoktur umarım:) (şu an genelleme yapıyorum kurbanım ağıma düşsün diye)
Benimki de kokulu aynısını mi aldık acaba bendende renkten kendime de aldimbenim defterim kokulu:)
aynısından kendimede aldım:) lavanta kokuyo :) lavanta kokusu sevmeyen yoktur umarım:) (şu an genelleme yapıyorum kurbanım ağıma düşsün diye)
Elbette şart değil zaten kimsenin bütçesi zorlanmasın mecburiyet değil. Konuşup keyifleniyoruz işteBence isteğe bağlı sonuçta bana yollayacak arkadaş belki ekleyecek şartlarda değildir olmasada sıkıntı olmaz ama benim şartların uygun tabi isteyen ekleyin diye düşünüyorum bende bişeyler ekledim
bilemedim şimdi:)Benimki de kokulu aynısını mi aldık acaba bendende renkten kendime de aldim