Aman Allahim santajcilarim cogaldiben de kime aldığını biliyorum ben de şantaj yapabilirim
çekiliş zor iş ama en güzel yanı bu, o kadar da olsun artıkSen herkese şantaj yapabilirsin tüm bilgiler sendeayrıca sen kime çıktığını biliyorsun bu hiç adil degil
iki kitap aldım demiştin sen di miAman Allahim santajcilarim cogaldi
Lolita baştan söylesydin kurallara her yolladiginiz kitaptan bir tane de bana diye olurmusçekiliş zor iş ama en güzel yanı bu, o kadar da olsun artık
iki kitap aldım demiştin sen di mi
Ne demek efenim ne demek sevdiginis rengi de öğrendim caktirmadan:)tatlim cok zahmete girme benim icin...
Mi acaba???Lolissscigimm tatlim bisey oldugu yok... soslunun yada selinin. Kurbaninin ben oldugunu hissediyorum bu kadar...
yakıştı banaLolita baştan söylesydin kurallara her yolladiginiz kitaptan bir tane de bana diye olurmus
aaa kız bu benim aklıma niye gelmedi
Jet kitap kurdu ne kadar hizlisin masallahAldım kitapları gönderdim, pazartesi elinde olması lazım umarım severek okur :)
Bak valla büyük kayıp bundan sonra benim için lolitasinyakıştı bana
aaa kız bu benim aklıma niye gelmedi
Bak valla büyük kayıp bundan sonra benim için lolitasin
Kizlar...gunaydin. bir cekilis kurali vardir. Loliss kime ciktigini bildigi icin, ciktigi kisi lolise caktirmadan uyelerden biriyle degistirir...tabi bunu akil ettiyse ciktigi kisiyani lolissede kocaman bir surpriz olabilir
Kizlar...gunaydin. bir cekilis kurali vardir. Loliss kime ciktigini bildigi icin, ciktigi kisi lolise caktirmadan uyelerden biriyle degistirir...tabi bunu akil ettiyse ciktigi kisiyani lolissede kocaman bir surpriz olabilir
Çok mantıklıymış hiç aklıma gelmezdi bana çıksaydı daKizlar...gunaydin. bir cekilis kurali vardir. Loliss kime ciktigini bildigi icin, ciktigi kisi lolise caktirmadan uyelerden biriyle degistirir...tabi bunu akil ettiyse ciktigi kisiyani lolissede kocaman bir surpriz olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?