Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin feraceliŞarz ettim geldim kızcelee :)
çok güzel bir yazı olmuşEvet çekilisimiz belli olmuş çok mutlu oldum. Genel olarak tanıtım yapmışsınız. Ben kime çıktıysam rahat ol arkadaşım.
Tarzımı türümü belirtmek istemiyorum. Çünkü senden gelecek olan ne olsa mutlu eder beni. Kütüphanem oldukça geniş ve her tarzdan tutkun olduğum birileri var. O yüzden seni yönlendirmektense senin içinden gelene sahip olmak beni mutlu eder. Hepimizde aynı endişe ya okuduğu kitabı alırsak diyoruz . Hayır benim için sorun değil. Buraya da yeni katıldım. Son okuduğum kitap dışında bildirimim olmadığı için fikir sahibi edinemiceksin özür diliyorum. Hiç yardımcı olmadım diye kızıyorsun ama ben herşeyle mutlu olurum sıkıntı yok
Evet çekilisimiz belli olmuş çok mutlu oldum. Genel olarak tanıtım yapmışsınız. Ben kime çıktıysam rahat ol arkadaşım.
Tarzımı türümü belirtmek istemiyorum. Çünkü senden gelecek olan ne olsa mutlu eder beni. Kütüphanem oldukça geniş ve her tarzdan tutkun olduğum birileri var. O yüzden seni yönlendirmektense senin içinden gelene sahip olmak beni mutlu eder. Hepimizde aynı endişe ya okuduğu kitabı alırsak diyoruz . Hayır benim için sorun değil. Buraya da yeni katıldım. Son okuduğum kitap dışında bildirimim olmadığı için fikir sahibi edinemiceksin özür diliyorum. Hiç yardımcı olmadım diye kızıyorsun ama ben herşeyle mutlu olurum sıkıntı yok
Hoşbuldummhoşgeldin feraceli
Vikitabı ben bulamadım ya daha önce de duymuştum yok yani :) her şeyi okurum. Roman şiir Tarih klasikler her şeyi okurum ben. Hiç ayırt etmem :)
Evet çekilisimiz belli olmuş çok mutlu oldum. Genel olarak tanıtım yapmışsınız. Ben kime çıktıysam rahat ol arkadaşım.
Direk anlat ne yapacagızEfser immm sende katılsana
Günaydınlar
Hadi hayırlı olsun bakalım çekilişler olmuş . Bende öğrendim
Umarım okumamışsındır arkadaşım göndereceğim kitabı en büyük endişem o .
O kadar emeğin boşa gitmesini istemem.