📚Kitap Kokusunu Özleyenler 📚

image.jpeg

Mücize dükkanın serisini okumak istiyorum:KK37:
Şuandaki 4. Kitabı ellimde aslında serini biraz ortadan oldu kitapçım beni yanlış anladığı için 4. Kitapı almak zorunda kaldım :KK51:
image.jpeg

Başlıktanda belli zaten kitap okumak isteyen kitap sever herkesi bekliyorum....
ilk ilkemiz günde en az 10 sayfa okumak olsun....

Tamam bende seninleyim.Uzun zamandır okumuyorum.Elimde ,aldığım okunmayı bekleyen kitaplarım var.Hatta bugün Gülben Ergen in Öğrendim ki yi aldım.Eee ne zaman başlıyoruz.:KK19:

Tamam bende seninleyim.Uzun zamandır okumuyorum.Elimde ,aldığım okunmayı bekleyen kitaplarım var.Hatta bugün Gülben Ergen in Öğrendim ki yi aldım.Eee ne zaman başlıyoruz.:KK19:
Uyyy benim canım arkadaşım gelmiş hoşgelmiş :KK19::KK60::KK200:
Valla ben başladım şuan 100 safayı geçtim :KK69:hemen başlıyayalım her on sayfada bir bildirim olsun ne dersin ?

bende geldim kızlar her gece yatmadan 10 sayfa okuyorum zaten enaz yoksa uyuyamıyorum:)
Hoşgeldin canım :KK200:bende tam anlamıyla bu ilkeden gitmek istiyorum :KK36:

Ben de varımm.
Bildirimleri nasıl yapcaz?
Hoşgeldin tatlım :KK15:şu an için ilk ilkeden yolla çıkalım hergün en az 10 sayfa alışma turlarımız olsun :KK69:her sabah dünkü okuduğumuz sayfayı yazalım birde sizi etkileyen parağrafları küçükte olsa hatırlamak için yazarsak üzerinede konuşup tartışabiliriz şimdilik bu kadar ilerledikce kurrallarımızı iyice belirleriz

Hoşgeldin canım :KK200:bende tam anlamıyla bu ilkeden gitmek istiyorum :KK36:

Hoşgeldin tatlım :KK15:şu an için ilk ilkeden yolla çıkalım hergün en az 10 sayfa alışma turlarımız olsun :KK69:her sabah dünkü okuduğumuz sayfayı yazalım birde sizi etkileyen parağrafları küçükte olsa hatırlamak için yazarsak üzerinede konuşup tartışabiliriz şimdilik bu kadar ilerledikce kurrallarımızı iyice belirleriz

Tamam o zaman. Benim sıkılıp okumayı yarıda bıraktıgım 2 kitabım var suan onları daha sonraya erteledim. Bugün yeni kitaba baslıcaktım tam da cok iyi oldu:)

Tamam o zaman. Benim sıkılıp okumayı yarıda bıraktıgım 2 kitabım var suan onları daha sonraya erteledim. Bugün yeni kitaba baslıcaktım tam da cok iyi oldu:)
Tamam canım nasıl istersen yarın sabah bildirimini bekliyorum :KK60:
Topiğin hayırlı olsun canım.:KK36:

Ben de varım.:KK54:Baya boşladım kitap okumayı.:KK23:
Hoşgeldin bitanem :KK60:kitabını al gel :KK69:

Bekliyorum ama bu gülüşü beğenmedim ben,tırsma:KK53:
Yok yok okurum ya.:KK48:Kitaplar ablamda da oraya gitmeye üşenebilirim.:KK53:Okumayı severim.Çocukken gazete hastasıydım.Biri bir yere göndermek istese gazete alması koşuluyla giderdim.:KK70:

Yok yok okurum ya.:KK48:Kitaplar ablamda da oraya gitmeye üşenebilirim.:KK53:Okumayı severim.Çocukken gazete hastasıydım.Biri bir yere göndermek istese gazete alması koşuluyla giderdim.:KK70:
Çok güzelmiş anlaşman :-)tamam canım ne zaman eline gecerse biz seni bekliyoruz:KK19:

Merhabalar,
Güzel bir amaçla açılmış topik.Bende günlük bir sayfa sayısı belirlenmesi ve haftaya ya da aya göre artırılması taraftarıyım .
Topik hayırlı olsun.

Merhabalar,
Güzel bir amaçla açılmış topik.Bende günlük bir sayfa sayısı belirlenmesi ve haftaya ya da aya göre artırılması taraftarıyım .
Topik hayırlı olsun.
Çok güzel canım okudukca gelişecek kurallar.Amacımız küçük bir adımda olsa bu alışkanlığmızı neslimize aktarabilmek okudukca gelişir büyür bir toplum .
Ćok teşekkür ederim herzaman kitaplarınızla beklerim buraya:KK15:

Tamam ben bu gece en az 10 okuyacağım .İyi bir vesile oldu

Smiley_Buch_lesen_mit_Brille_zpsfe8e9478.gif-c200.noext

Kızlar ben Sabahattin Ali'nin kuyucakli Yusuf adlı kitabına başladım.44.sayfadan 65 e geldim bu gece . Simdi uyku vakti opiyorum hepinizi

X