- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- 398
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #1.921
Selam kızlar;
Çok yoğunum, yorgunum, durgunum, pazartesi sabah mayışıklığı kalmadı üzerimde ama işte... Amalar...
Güzel bir şey oldu az evvel kardeşimin kargosunu aldım, mavişim çok teşekkür ediyorum canım öpüyorum seni kocaman... Birden ne kadar vahim durumda olduğumu bir kez daha anladım. Masamın üzerinde kargomu açmaya yer yok inanır mısın :)))))) hem biraz daha heyecan olsun sonra açacağım :)
Sende alınca yaz bana bugün ulaşır sanırım sana da :)
canım ahh ahh çay içebilsemgördüm resmini afiyet olsun
özendim şimdi sana, ben evde yalnız olsam hiç sıkılmam
alırım battaniyemi çayımı ya kitap okurum ya film izlerim yatarım oh
keyfini çıkar kız bebişin doğunca sen de özleyeceksin bu günleri :)
Günaydın canım
Bende gelişme var biliyormusun :)
ne kadar bir gelişme :)
olmuş bitmiş işteazıcık :) 2 parmak ve p..nin yarısı gibi
canım inşallah begenirsin yaa :) Bak hemen bende heyecanlandımBegencen mi korkusu var içimde
oo ne güzel canım,mutluluk ve heyecanını yaşadım sanki şuanbenim masada aynı durumda,cuma günü iso denetimi var...
canım ahh ahh çay içebilsembir de ben kendimi bildim bileli yalnızlıktan sıkılırım.farkındayım bugünlerimi çok arayacağım ama huy işde
canım ya, hala gelmedi mi senin ki :)))
Kan beynime sıçradı burda çok gerginim bugün çokkk
olmuş bitmiş işte
bir dahaki sefere tamamdır :)
günaydın kızlarr
whatsuptan buraya bakamıyorum valla o çok hızlı,burayı boşladım biraz...ayy canım söylemeye utanıyorum ama hala fi yi bitiremedim kiii...bu ara hiç kitap okuyamadımgünaydın canım seni burada görmek ne güzel :) Hangi kitabı okuyorsun bakalım.
whatsuptan buraya bakamıyorum valla o çok hızlı,burayı boşladım biraz...ayy canım söylemeye utanıyorum ama hala fi yi bitiremedim kiii...bu ara hiç kitap okuyamadımsen ne okuyorsun cnm
@__ATALANTE
Canım kardeşim şimdi açtım hediyelerini, açık ofis olduğu için burası ancak bu kadar fotoğraflayabildim. çook mutlu oldum inan ki. Öğretmeninin hediyesini bana hediye etmen çok büyük bir incelik, tek tek hepsini çok beğendim. Atatürk rozeti ise çok anlamlıydı. Seni kocaman öpüyorum canım benim.
Tekrar tekrar teşekkürler...
Eki Görüntüle 1389086 Eki Görüntüle 1389087 Eki Görüntüle 1389088
şule ne güzel birşey yaptında bizi bir araya topladın
Kizlar iyi aksamlar , naber .
Şule ya ne guzel seyler almissin. Hem siz vatsapyanda konusiyosunuz cokmkiskandim
Ay ne guzel fotograf olmus ya , ben hic bogaz turu yapmadim , ben de cok giremiyorum bu ara , Hakkariden gelen arkadasimla vakit geciriyoruz , persembe gunu bebeginin ameliyati var , (dua edin olur mu kizlar) hafta sonu da kardesinin nisani var , bir gerginlik heyecan korku sevinc karisik duygular icindeyizCanımcım nasılsın bugün okadar yoğundumki işlerim yeni bitti hemen buraya yazayım dedim .hatta bitmedi bikaç küçük işim var.geçen biz boğaz turu yaptık resim atayım.kendine iyi bak kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?