Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

oo ne güzel canım,mutluluk ve heyecanını yaşadım sanki şuan benim masada aynı durumda,cuma günü iso denetimi var...
canım ahh ahh çay içebilsem bir de ben kendimi bildim bileli yalnızlıktan sıkılırım.farkındayım bugünlerimi çok arayacağım ama huy işde

canım inşallah begenirsin yaa :) Bak hemen bende heyecanlandım Begencen mi korkusu var içimde

canım ya, hala gelmedi mi senin ki :)))

Kan beynime sıçradı burda çok gerginim bugün çokkk

bizim bu hafta YGG var birde sene başı olduğunda bir sürü başka işler vs. fenalardayım

whatsuptan buraya bakamıyorum valla o çok hızlı,burayı boşladım biraz...ayy canım söylemeye utanıyorum ama hala fi yi bitiremedim kiii...bu ara hiç kitap okuyamadım sen ne okuyorsun cnm

burayı boşlama canım :) Ben adı aylini bitirdim şimdide kitap kardeşimin hediyesi moskof cariye hürreme başlıcam bayagı kalın :)

@__ATALANTE

Canım kardeşim şimdi açtım hediyelerini, açık ofis olduğu için burası ancak bu kadar fotoğraflayabildim. çook mutlu oldum inan ki. Öğretmeninin hediyesini bana hediye etmen çok büyük bir incelik, tek tek hepsini çok beğendim. Atatürk rozeti ise çok anlamlıydı. Seni kocaman öpüyorum canım benim.

Tekrar tekrar teşekkürler...

Begenmene çok sevindim Atatürk rozeti ANITKABİRDEN alındı
Tüm kitaplarını musmutlu oku inşallahh..

ne güzel ve keyifli hediyeler böyle.gönlüne , kesene bereket şuleciğim. senden de resim bekliyoruz hemen,bakması keyifli oluyor :)
kardeşcanım daha senin yolladığın 3 kitabın ilkini yeni bitiriyorum
zülfü livaneli-senanad,jodi picoult- cam çocuk,g.g.marauez-yüzyıllık yalnızlık,
bin muhteşem güneş i merak ediyorum

Kizlar iyi aksamlar , naber .
Şule ya ne guzel seyler almissin. Hem siz vatsapyanda konusiyosunuz cokmkiskandim

Kizlar iyi aksamlar , naber .
Şule ya ne guzel seyler almissin. Hem siz vatsapyanda konusiyosunuz cokmkiskandim

Canımcım nasılsın bugün okadar yoğundumki işlerim yeni bitti hemen buraya yazayım dedim .hatta bitmedi bikaç küçük işim var.geçen biz boğaz turu yaptık resim atayım.kendine iyi bak kardeşim

Eklentiler

• IMG_2482.JPG
    143,1 KB · Görüntüleme: 60
Canımcım nasılsın bugün okadar yoğundumki işlerim yeni bitti hemen buraya yazayım dedim .hatta bitmedi bikaç küçük işim var.geçen biz boğaz turu yaptık resim atayım.kendine iyi bak kardeşim
Ay ne guzel fotograf olmus ya , ben hic bogaz turu yapmadim , ben de cok giremiyorum bu ara , Hakkariden gelen arkadasimla vakit geciriyoruz , persembe gunu bebeginin ameliyati var , (dua edin olur mu kizlar) hafta sonu da kardesinin nisani var , bir gerginlik heyecan korku sevinc karisik duygular icindeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…