- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.528
- 298
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #1.901
Tebrik ederiz fıstık azrayı. Öp bizim için. Benim oğlumda karne aldı bugün teyzeleri. Hepsi pekiyibende kaç gündür bakıyorum yoksun iyi bir sebebi olmasına sevindim.
bugün malum karne günüydü azra ilk takdirini aldı.bizde burada bir avm var bütün gün oradaydık.Sinemaya falan gittik. hiç istemesemde animasyon izledik ama çok güzeldi. iyiki ona gitmişiz. 15 gün havalar güzel olursa işe götüreceğim Azrayı.
Evde tek kalabiliyor ama içim el vermiyor bütün gün yalnız bırakmaya. belki birazda k.v. de kalır.
Vaaayy tebrik ediyorum Azrayibende kaç gündür bakıyorum yoksun iyi bir sebebi olmasına sevindim.
bugün malum karne günüydü azra ilk takdirini aldı.bizde burada bir avm var bütün gün oradaydık.Sinemaya falan gittik. hiç istemesemde animasyon izledik ama çok güzeldi. iyiki ona gitmişiz. 15 gün havalar güzel olursa işe götüreceğim Azrayı.
Evde tek kalabiliyor ama içim el vermiyor bütün gün yalnız bırakmaya. belki birazda k.v. de kalır.
Ah yavrum yaa kiyamamTebrik ederiz fıstık azrayı. Öp bizim için. Benim oğlumda karne aldı bugün teyzeleri. Hepsi pekiyi
Aa bir tane iyi var. 25 parçalık yapbozu yapamıyormuş :)
Memnuniyetle öperim koklaya koklaya :)Ah yavrum yaa kiyamam
Sen de op bizim yerimize yavrusunu Sero
Ah yavrum yaa kiyamam
Sen de op bizim yerimize yavrusunu Sero
bende kaç gündür bakıyorum yoksun iyi bir sebebi olmasına sevindim.
Tebrik ederiz fıstık azrayı. Öp bizim için. Benim oğlumda karne aldı bugün teyzeleri. Hepsi pekiyi
Aa bir tane iyi var. 25 parçalık yapbozu yapamıyormuş :)
Iyiyim cok sukur , sen nasilsin bebisko nadil , hava guzel dimi bugun , birkac gundur de oylegünaydın hatunlar,nasılsınız?
nasılsın canım?
tebrik ederim prensesini,zaten cin gibi duruyor maşallah
maşallah kuzuna canımpırlanta bunlar , bal balll
Gorusemiyoruz bu ara Mügüm , gule gule oku ne demekMrb yektacım
Bugün evdeyim ben ev işi market çok yoruldum.senin kitabı okuyorum arada tekrardan tşk canımcım.yarın kardeşime gideceğim.eşim illaki k.v me gidelim diyor ama kardeşime giderim herhalde. O gitsin annişine.öyle işte monoton hayat
günaydın
öyle yorgunum ki anlatamam. sanki taş taşımışım :)
ctesi arkadaşla görüştük dün bütün gün yattım yuvarlandım hala yorgunum
kardeşcanımın gönderdiği kitabı okuyorum uçurtma avcısı
bir günde yarıladım nerdeyse
kitap nasıl derseniz of ki off yani
sen bilirsin kuzum ama böyle daha hafif kitaplar okusan dahamı iyi olur acabademe yaa o kadar mı güzelkendime de cep boyunu almıştım ama senin gönderdiklerin bittikden sonra mı okusam şeyy yok yok yağmurdan sonra bitmek üzere.arada uçurtma avcısını okuyayım dimi
aaaaa ama şimdi daha çok merak ettim ya neyse zaten olur olmaz şeylere ağlayasım geliyor,haklısın okumayayım şimdi. bende pazar günü sanki tatil değilmiş gibi sabah 8 de gözlerimi açtım ve daha uyuyamadım.9 da kahvaltıdaydık anlayacağınız.eşimin işi vardı,öğlene doğru çıktı,akşamüstü de o geldiğinde ben çok sıkılmıştım,sağolsun gezdik sonrasında.güzel bir akşamdı.işe dinlenmeye geldim anlayacağınız :)sen bilirsin kuzum ama böyle daha hafif kitaplar okusan dahamı iyi olur acaba
bu biraz gerilimli
gördüm resmini afiyet olsunaaaaa ama şimdi daha çok merak ettim ya neyse zaten olur olmaz şeylere ağlayasım geliyor,haklısın okumayayım şimdi. bende pazar günü sanki tatil değilmiş gibi sabah 8 de gözlerimi açtım ve daha uyuyamadım.9 da kahvaltıdaydık anlayacağınız.eşimin işi vardı,öğlene doğru çıktı,akşamüstü de o geldiğinde ben çok sıkılmıştım,sağolsun gezdik sonrasında.güzel bir akşamdı.işe dinlenmeye geldim anlayacağınız :)
günaydın kızlar,haftanız güzel geçer inşallah.nasılsınız?
günaydın
öyle yorgunum ki anlatamam. sanki taş taşımışım :)
ctesi arkadaşla görüştük dün bütün gün yattım yuvarlandım hala yorgunum
kardeşcanımın gönderdiği kitabı okuyorum uçurtma avcısı
bir günde yarıladım nerdeyse
kitap nasıl derseniz of ki off yani
Selam kızlar;
Çok yoğunum, yorgunum, durgunum, pazartesi sabah mayışıklığı kalmadı üzerimde ama işte... Amalar...
Güzel bir şey oldu az evvel kardeşimin kargosunu aldım, mavişim çok teşekkür ediyorum canım öpüyorum seni kocaman... Birden ne kadar vahim durumda olduğumu bir kez daha anladım. Masamın üzerinde kargomu açmaya yer yok inanır mısın :)))))) hem biraz daha heyecan olsun sonra açacağım :)
Sende alınca yaz bana bugün ulaşır sanırım sana da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?