- 25 Şubat 2011
- 1.470
- 2.180
- 208
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #1.941
geçmiş olsun canım bizim tur da mecburi oldu zaten köpişle otobüse binemediğimiz için boğaz turuyla gitmek durumunda kaldık veterinere.havada çok rüzgazlıydı aslında.inş gelirsin istanbul a beraber gezeriz.Ay ne guzel fotograf olmus ya , ben hic bogaz turu yapmadim , ben de cok giremiyorum bu ara , Hakkariden gelen arkadasimla vakit geciriyoruz , persembe gunu bebeginin ameliyati var , (dua edin olur mu kizlar) hafta sonu da kardesinin nisani var , bir gerginlik heyecan korku sevinc karisik duygular icindeyiz
Tesekkur ederim gececek insallah , gelirsem zaten seni mutlaka aricam ya cok heyecanligeçmiş olsun canım bizim tur da mecburi oldu zaten köpişle otobüse binemediğimiz için boğaz turuyla gitmek durumunda kaldık veterinere.havada çok rüzgazlıydı aslında.inş gelirsin istanbul a beraber gezeriz.
günaydın
yok gülüm bu bitince kırmızı pazartesi okuyacağımnasılsın kardeşim,bitti mi kitap? yollayayım mı yenisini ?
heee , ok o zaman.bende şu dosyalardan bir kurtulsam hayırlısıyla rahat nefes alacağım.cuma günkü denetim bir bitse...yok gülüm bu bitince kırmızı pazartesi okuyacağım
ona başlamıştım ama okuyamamıştım
allah kolaylık versin canımheee , ok o zaman.bende şu dosyalardan bir kurtulsam hayırlısıyla rahat nefes alacağım.cuma günkü denetim bir bitse...
Amin Allah razi olsun , sen nasilsin bebecik nasilgünaydın kızlar, ALLAH arkadaşının bebeğine şifa versin canım.cidden ne karışıkmış ortalık,ALLAH yardımcınız olsun
Amin Allah razi olsun , sen nasilsin bebecik nasil
Iyiyim cok sukur , insallah gecer en yakin zamanda ya mide bulantisi fena birsey ya bosa dememisler miden bulansin parise gitsen neye yarariyidir inşallah teyzesi sesi soluğu çıkmıyormide bulantısından başka birşey yapmıyor bana sağolsun.sen ne alemdesin?
öylemi demişler ilk defa duydumIyiyim cok sukur , insallah gecer en yakin zamanda ya mide bulantisi fena birsey ya bosa dememisler miden bulansin parise gitsen neye yarar
Oyle demisler vallaöylemi demişler ilk defa duydumne güzel demişler. birde denetim var cuma günü,iki dakka buraya bakıp nefes alıyorum işden
Günaydın kızlar nasılsınız
Günaydın canım ben iyiyim, sen nasılsın?
Malum iş yoğunluğum devam ediyor.
günaydın hatunlar,ben iyiyim şükür çünkü bu sabah sadece bir kere midem bulandıayrıca mide bulantıları sağlıklı hamileliğin belirtisiymiş şimdi mutlu mutlu çalışıyorum.sizler ne alemdesiniz?
mesaj sayındanmı acabaBen nasıl pro üye oldum kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?