- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.317
- 178
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.601
sağol canım çok teşekkür ederimCanım oğluşunu öp yerime. Doğumgünü kutlu olsun. Nice senelere inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım çok teşekkür ederimCanım oğluşunu öp yerime. Doğumgünü kutlu olsun. Nice senelere inşallah.
sizdemi öyle olmuştunuziyi sevindim :)
malesef evetsizdemi öyle olmuştunuz
bende ıdare edıyorum ıste cnmiyiii kardeşim sende iyisindir inşallah :)
tatlım bence en sondakı daha guzelEki Görüntüle 1374193 Eki Görüntüle 1374194 Eki Görüntüle 1374195
kızlarr hangisi güzel kuzenimin kız istemesi var hangisini alsam karar veremedim abartılı birşey olmasın diye bu üçünü sectim kış dolayısıyla uzun olması benim için daha iyi olur sizce hangisi güzel?
pelinmi ismin?
bi arkadaşım vardıda
selamlar
kardeşim beni çok merak etmiş üzüldüm valla
dün işe gelmedim evde de durmadım nete giremedim oğlumun doğum gününü kutladık okulda
koşturmayla geçti gün
whatsappa katlayım ama net paketim yok benim
işyerinden giremiyorum ancak akşamları evden girebilirim
ah kıyamam neyse akıllandımneyse ki sebebin iyiymiş,muyluymuş,bende mutlu oldum şimdi
ah kıyamam neyse akıllandım
önceden belirlediğim birşey olursa haber veririm
üzmeyelim hamişimizi :)
normaldir :) bunun ilerleyen aşamalarında garip rüyalar görürsün genelde eşin seni aldatır rüyandasağolasın canım,bu aralar ayarsızım zaten,hiç ağlayamayan ben,hüngür hüngür ağlamaya başlıyor aniden.aynen dediğin gibi koltukda ağırlık çöküyor üstüme,kitap elimde sayıklıyorum.
normaldir :) bunun ilerleyen aşamalarında garip rüyalar görürsün genelde eşin seni aldatır rüyanda
uykudan uyanıp adama vurabilirsin :)
ben bu zamanlarda çok sinirliydim işyerindeki şoförle kavga etmiştim hiç yapmayacağım şey
hormonlar insana neler yaptırıyor
sonraki zamanlarda sevgi pıtırcığı şeklinde dolaşmıştım, hamile olduğumu unutup merdivenlerden ikişer ikişer inerdim koca kanımla
vitaminler, demir ilaçları enerji veriyordu :)
yok yok benim zamanım gelmiş, hiç özenmezdim hamileliğe :)
Canım kargon hemen bu sabah işyerime ulaşmış ama ben de bugün işe gidemedim maalesef çok merak ettim şimdi.başım çatlıyor bugün bi ağrı kesici Alıp uzanacağım birazdan. Kendine iyi bakSelam kizlarr Mügünün kargoyu yolladim , kirilmasin diye icine poset karton kagut falan sokusturduk biraz onlari atarsin cope azra2004
hayırlısı bakalımonun içinmi düngece rüyamda eşim yüzünden cüzdanımı çaldırdım ve adama sinirli uyandım,günaydın bile demedim hayırlısı kardeşim,beni yalnız bırakmayacaksın gibi bir his geçiyor içimden
hayırlısı bakalım
şu zamana kadar istemedim allah olmayanlara versin dedim
isteyince rabbim aratmaz inşallah
Canım kargon hemen bu sabah işyerime ulaşmış ama ben de bugün işe gidemedim maalesef çok merak ettim şimdi.başım çatlıyor bugün bi ağrı kesici Alıp uzanacağım birazdan. Kendine iyi bak
normaldir :) bunun ilerleyen aşamalarında garip rüyalar görürsün genelde eşin seni aldatır rüyanda
uykudan uyanıp adama vurabilirsin :)
ben bu zamanlarda çok sinirliydim işyerindeki şoförle kavga etmiştim hiç yapmayacağım şey
hormonlar insana neler yaptırıyor
sonraki zamanlarda sevgi pıtırcığı şeklinde dolaşmıştım, hamile olduğumu unutup merdivenlerden ikişer ikişer inerdim koca karnımla
vitaminler, demir ilaçları enerji veriyordu :)
yok yok benim zamanım gelmiş, hiç özenmezdim hamileliğe :)
Canım kargon hemen bu sabah işyerime ulaşmış ama ben de bugün işe gidemedim maalesef çok merak ettim şimdi.başım çatlıyor bugün bi ağrı kesici Alıp uzanacağım birazdan. Kendine iyi bak
Seroşuuuuuum
Yekta hep kalbimdesin bebeğimm
Ah Mügüüm cok gecmis olsun , asil sen kendine iyi bak , insallah sabaha daha iyi olursun opuyorum birsuru dikkat et kendineCanım kargon hemen bu sabah işyerime ulaşmış ama ben de bugün işe gidemedim maalesef çok merak ettim şimdi.başım çatlıyor bugün bi ağrı kesici Alıp uzanacağım birazdan. Kendine iyi bak
Birazda daha iyiym arkadaşlar bu baş ağrıları beni mahvediyor sürekli başım ağrıyor.insanın hergün başı ağrır mı.Ah Mügüüm cok gecmis olsun , asil sen kendine iyi bak , insallah sabaha daha iyi olursun opuyorum birsuru dikkat et kendine
bitki çayları rahatlatır canım geçmiş olsun allah şifa versinBirazda daha iyiym arkadaşlar bu baş ağrıları beni mahvediyor sürekli başım ağrıyor.insanın hergün başı ağrır mı.
herhalde sinuzit falan va bende yine. geçen sene antibiotik vermişti doktor geçti bu kış yine başladı.
Sinuzit bende de var ya , insanin basini da agritiyor gozunu de . Yazin da saclari islak birakinca agriyor , kisin da soguktanBirazda daha iyiym arkadaşlar bu baş ağrıları beni mahvediyor sürekli başım ağrıyor.insanın hergün başı ağrır mı.
herhalde sinuzit falan va bende yine. geçen sene antibiotik vermişti doktor geçti bu kış yine başladı.