- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.541
kızlar isteyen bana özelden numarasını göndersinde watsapta grup kuralım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya gercekten oyle oldu , iyi ki ugramisim buraya , masallah nazar degmesinnn , insallah bir kahvr icmek de nasip olur kimbilir ne guzel yacanım benim güle güle oku mügeninde kesesine bereket gönlü zengin arkadaşımız banada hediye göndermişti
Gercekten yazını okurken ben bile duygulandım ne kadar güzel bir işe kalkışmışız bizde haberimiz yok. İnşallah birgün hepbir arada kahve içeriz o günü bekleyecegim...
Iyiyim ailemiz genisliyor sizler geldikcehosbuldum nasılsınız
Benim watsabm yok kizlar ya telefonum eskikızlar isteyen bana özelden numarasını göndersinde watsapta grup kuralım
verecekler canım doğum izni inşallah,onu düşünmek için çok erken de ben sabahtan beri kardeşimi düşünüyorum,yok ortalıklarda.göreniniz var mı? aksi bir durum yoktur umarım
Insallahverecekler canım doğum izni inşallah,onu düşünmek için çok erken de ben sabahtan beri kardeşimi düşünüyorum,yok ortalıklarda.göreniniz var mı? aksi bir durum yoktur umarım
Bende seni çok seviyorum çıtır Çerez.Bir kız kardeşim vardı 2 olduHem de cok mutlu oldum cok degisik bir duygu ya , yok yook hic birakir miyim bulmusken seni
Kiyamam ya gozlugu de kaybolmus , ya ben cok seviyorum Mügeyi
ben gönderdim ilk üye benim herhaldekızlar isteyen bana özelden numarasını göndersinde watsapta grup kuralım
Benim watsabm yok kizlar ya telefonum eski
Birkac ay icinde alabilirsem hemen yetisirim araniza
ben gönderdim ilk üye benim herhalde
Hosgeldinnn _Sitare_ ile kardes olabilirsin bence , o da yeni geldi dimi @__ATALANTEbeniiiiim kitaap kardeşiiim yoook amaaa
evet canım bende ikisini düşünüyordum zaten :)
bilmiyorum ki canım bende görüşmedim henüzevet ilk sensin senin kardeşin nerelerde gülde ugramadı bugün
Ayy cok mutlandimmBende seni çok seviyorum çıtır Çerez.Bir kız kardeşim vardı 2 oldu
çook teşekküür ederiiiiim :) benimdee artıık bir kardeşiim vaaar
çook teşekküür ederiiiiim :) benimdee artıık bir kardeşiim vaaar
telefonu varsa bir mesaj at canım bugün hiç gelmedi