- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #1.441
gunaydın bende dun zulfu lıvanelı mutluluk a basladım ,Günaydın kitap kurtlarım :)
Yeni kitabım Dostoyevski - Yeraltından notlar, 2015/3
İyi canım ya malum klasikler konusu o yüzden önce en ince olanları okuyorum. Kramazov kardeşleri alsam mı elime dedim ama daha önce de yarım bırakmıştım vazgeçtim :))))))
gunaydın bende dun zulfu lıvanelı mutluluk a basladım ,
hımmm iyi bari canım geçmiş olsun tekrar
yok yok bırakma okumaya devam et :) bitsin kalksın hepsi :)
merhaba kızlar ,
benıde aranıza alırmısınız
gunaydın bende dun zulfu lıvanelı mutluluk a basladım ,
hosbuldum tsk ederım ,günaydın hoş geldin öncelikle, o kitabı bende merak ediyorum bitirince yorumlarını paylaşırsan sevinirim
Şuanki en belirgin hedefim bu biliyorsunya :))))
hosbuldum tsk ederım ,
lıvanelının butun kıtapları guzel buda cok hos bı kıtaba benzıyor basındayım henuz
kardesımın hıkayesını okudunmu
zülfü livanelinin serenad beni çok etkilemişti tabi arkadından kardeşimin hikayesini okumuştum bir yazara başladım mı bırakamıyorum takıntılımıyım ne
hadefine ulaşacagına inanıyorum :)
hosbuldum ben 22 yasındayım ıst da yasıyoprum calısıyorum fırsat buldukca kıtap okuyorum aöf ogrencısıyım oyle ıste =)tabiki hoşgeldin aramıza :) Kimsin neredensin tanıyalım seni
Evet 2 kitap beni de çok etkiledi bu yüzden adamın bütün kitaplarını okumak istiyorum,
Evde bir ara masanın üzerinde yine aynı yazarın Bir Kedi, Bir İnsan, Bir Cinayet kitabını gördüm eşim okuyormuş sonra okurum dedim aaa bir baktım kitap yok meğer arkadaşınınmış kaldı öyle
Ben başkasından kitap alıpda hayatta okuyamam illa benim olacak... Çok bencilim ne...
bende oyle , anlatımı cok hos gercekten lıvanelınınevet okudum çok güzeldi sonunda şaşırmıştım :)
bende kitabım benim olsun kitaplıgımda dursun isterim sanırım bu bencilllik degil ama manevi bir duyguohh ne güzel senin eşinde okuyormuş benimki okumuyor
hosbuldum ben 22 yasındayım ıst da yasıyoprum calısıyorum fırsat buldukca kıtap okuyorum aöf ogrencısıyım oyle ıste =)
bende serenad dan cok etkılendım
kardesımın hıkayesı zaten ayrı bı olaydı kıtabın sonunda elımden bırakamadım meraktan
sımdı mutlulugu okuyorum leylanın evınıde aldım pazar gunu oda lıvanelının bende takıyorum anlatımını begendıgım yazarlara
evetttt okudum ve harikaydıı :) sarah jionun okumadıgım kitabı kalmadı :)bende oyle , anlatımı cok hos gercekten lıvanelının
gunduz sefasını okudunmu onuda tavsıye ederım sarah jıo nun kıtabı
hosbuldum ben 22 yasındayım ıst da yasıyoprum calısıyorum fırsat buldukca kıtap okuyorum aöf ogrencısıyım oyle ıste =)
bende serenad dan cok etkılendım
kardesımın hıkayesı zaten ayrı bı olaydı kıtabın sonunda elımden bırakamadım meraktan
sımdı mutlulugu okuyorum leylanın evınıde aldım pazar gunu oda lıvanelının bende takıyorum anlatımını begendıgım yazarlara
yaşlarımız aynıymış bende yeni evliyim avukatım. Bundan sonra sürekli bekliyoruz böylece daha çok kitap okursun :) Ayrıca ne işle ugraşıyorsun acaba?
yaşlarımız aynıymış bende yeni evliyim avukatım. Bundan sonra sürekli bekliyoruz böylece daha çok kitap okursun :) Ayrıca ne işle ugraşıyorsun acaba?
ne guzel meslegını elıne almıssın ben daha alamadım calısmaktan 17 yasından berı calısıyorum ,evetttt okudum ve harikaydıı :) sarah jionun okumadıgım kitabı kalmadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?