• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Ya geçen sene mantolama da yapıldı ama yine böyle. Yazık günah acıyorum vallahi. Ev hamam gibi olsa yine gam yemicem ama serin bile sayılır yani. Altın üstün yanmaması bu kadar etkiler mi kızlar?

evet etkiler benim alttaki 1 gün yakmasın hemen soğuyor ev

Ben bugunlerde depresyonlarrdayim , (Bu da dert degil tabi , sukurler olsun her halimize) bu aralar Memolim benle pek ilgilenmiyor yani mesela son 1 senedir tek gundemimiz araba muhabbeti , sanki yillarca sevgili kalacakmis gibi hissediyorum bugunlerde kendimi

Ben bugunlerde depresyonlarrdayim , (Bu da dert degil tabi , sukurler olsun her halimize) bu aralar Memolim benle pek ilgilenmiyor yani mesela son 1 senedir tek gundemimiz araba muhabbeti , sanki yillarca sevgili kalacakmis gibi hissediyorum bugunlerde kendimi

Al karşına konuş evlen benimle de evlilik teklifini sen yap :D

Erkek milleti boş ver diyeceğimde biliyorum olmuyor.dahaa gençsin zaten evlenmek için.benimde eşim evlenme delisiydi.oysa bende evlenmek istemiyordum.aileme çalışıp destek olmam gerekiyordu.evlendik bir sürü borçla uğraş erken yaşta birde hemen çocuk oldu.zor işler inan

Erkek milleti boş ver diyeceğimde biliyorum olmuyor.dahaa gençsin zaten evlenmek için.benimde eşim evlenme delisiydi.oysa bende evlenmek istemiyordum.aileme çalışıp destek olmam gerekiyordu.evlendik bir sürü borçla uğraş erken yaşta birde hemen çocuk oldu.zor işler inan

bende geç evlenmek istedim malesef eşim aileler tanışsın dedi tamam dedim tanışmaya diye geldiler kapıyı bir açtım ellerinde çiçek cikolata isteyip gittiler En Büyük KK

Benim eşim kadar evlenmeye karşı adam var mıydı acaba? 6 yıldır beraberdik artık sonra ayrıldık bir ara. 8 ay falan ayrı kaldık. 2009un yılbaşı günü barıştık 2010 yılbaşında 25 günlük evliydik :D

Barışır barışmaz ne zaman evlenelim diye sordu. Romantik bi teklif almadım yani:KK61:

Benim eşim kadar evlenmeye karşı adam var mıydı acaba? 6 yıldır beraberdik artık sonra ayrıldık bir ara. 8 ay falan ayrı kaldık. 2009un yılbaşı günü barıştık 2010 yılbaşında 25 günlük evliydik :D

Barışır barışmaz ne zaman evlenelim diye sordu. Romantik bi teklif almadım yani:KK61:

Olsun yinede evlilik çok güzel :KK60::KK60: Allah herkese mutlu huzurlu evlilik nasip etsin ;) Biz nişanlıyken çok kavga ederdik çok korkardım acaba mutsuz olurmuyum diye ama şimdi diyorum kii iyiki evlenmişim çok şükür çoook mutluyumm :KK74:(cicim ayları gecince nasıl olur bilmem ) :D

enneeee bu konuda da mı ortaklarım var yaniii :KK57: benim evlilik işide çok hızlı oldu.bana kalsa 1 sene görüşecektik ama 1 sene dolmadan evlendik,sadece aileler tanışsın dedi,2 hafta sonra söz yüzüğü parmağımdaydı. ama şunu söyleyeyim sana hemşerim,evlilik işi tam bir şans işi.o kadar arkadaşım var ki 3-5 sene flört edip,çılgınlar gibi sevip evlendikden sonra hüsrana uğrayan ya da çok mutlu olan.ALLAH ım hakkında hayırlısı neyse onu versin

biz nişanlıyken hiç kavga etmedik
evlendikten sonra çok kavga ettik
7-8 yıldan sonra oturuyor çoğu evlilik

ilk ayımızda bizde çok kavga ediyordum ama sonra herşey değişti alıştık daha çok sevdik hem sevgiliykende seviyordum ama şimdiki sevgi çok farklı tarif edemiyorum bile :)

Kızlar bence aileler tanışınca iş çok hızlanıyor. Oldu bittiye geliyor aileler bilince.

Valla bizim her şey planlı idi. Istedik plan yaptık oldu.

Ben de kitap listesi yapacağım.

Kızlar bence aileler tanışınca iş çok hızlanıyor. Oldu bittiye geliyor aileler bilince.

Valla bizim her şey planlı idi. Istedik plan yaptık oldu.

Ben de kitap listesi yapacağım.

sende yap canım :) Resim bekliyorum sendende :D

DİKKAT mabel mabel WANTED! :rolleyes:

kızlar kardeşimden haber alamıyorum, özel mesaj da gönderdim fakat geri dönüş alamadım. :cry:
Kendisini gören bilen duyan varsa :)))
Gönderim bugün itibariyle iletildi görünüyor... :KK64:
Yoksa benim kardeşim yok mu yaa :((( :KK57:

çok üzgünüm ama ya, naptım ki ben böyle kardeşten bihaber kaldım? :KK42::KK42:

Back