- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #1.221
Ya geçen sene mantolama da yapıldı ama yine böyle. Yazık günah acıyorum vallahi. Ev hamam gibi olsa yine gam yemicem ama serin bile sayılır yani. Altın üstün yanmaması bu kadar etkiler mi kızlar?
Başka yaptığım bir şey yok zaten belli bir süre sonra sıkılıyor insan belki akşam kardeşim gelir oturmaya laflarız.
Ben bugunlerde depresyonlarrdayim , (Bu da dert degil tabi , sukurler olsun her halimize) bu aralar Memolim benle pek ilgilenmiyor yani mesela son 1 senedir tek gundemimiz araba muhabbeti , sanki yillarca sevgili kalacakmis gibi hissediyorum bugunlerde kendimiısıt bakım
Ben bugunlerde depresyonlarrdayim , (Bu da dert degil tabi , sukurler olsun her halimize) bu aralar Memolim benle pek ilgilenmiyor yani mesela son 1 senedir tek gundemimiz araba muhabbeti , sanki yillarca sevgili kalacakmis gibi hissediyorum bugunlerde kendimi
Yok artikkkkAl karşına konuş evlen benimle de evlilik teklifini sen yap
Erkek milleti boş ver diyeceğimde biliyorum olmuyor.dahaa gençsin zaten evlenmek için.benimde eşim evlenme delisiydi.oysa bende evlenmek istemiyordum.aileme çalışıp destek olmam gerekiyordu.evlendik bir sürü borçla uğraş erken yaşta birde hemen çocuk oldu.zor işler inanBen bugunlerde depresyonlarrdayim , (Bu da dert degil tabi , sukurler olsun her halimize) bu aralar Memolim benle pek ilgilenmiyor yani mesela son 1 senedir tek gundemimiz araba muhabbeti , sanki yillarca sevgili kalacakmis gibi hissediyorum bugunlerde kendimi
Erkek milleti boş ver diyeceğimde biliyorum olmuyor.dahaa gençsin zaten evlenmek için.benimde eşim evlenme delisiydi.oysa bende evlenmek istemiyordum.aileme çalışıp destek olmam gerekiyordu.evlendik bir sürü borçla uğraş erken yaşta birde hemen çocuk oldu.zor işler inan
benim de evlenme fikrim yoktu, oldu bittiye getirildim :)
canım şaka bir yana sen sıkma canını herşey aniden gelişiyor zaten :) Birde bakmışın istemişler sonra nişan sonra düğün arka arkaya geliveriyorYok artikkkk
Benim eşim kadar evlenmeye karşı adam var mıydı acaba? 6 yıldır beraberdik artık sonra ayrıldık bir ara. 8 ay falan ayrı kaldık. 2009un yılbaşı günü barıştık 2010 yılbaşında 25 günlük evliydik
Barışır barışmaz ne zaman evlenelim diye sordu. Romantik bi teklif almadım yani
biz nişanlıyken hiç kavga etmedik
evlendikten sonra çok kavga ettik
7-8 yıldan sonra oturuyor çoğu evlilik
Kızlar bence aileler tanışınca iş çok hızlanıyor. Oldu bittiye geliyor aileler bilince.
Valla bizim her şey planlı idi. Istedik plan yaptık oldu.
Ben de kitap listesi yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?