Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

o zaman tüm tatil yapamayanlara gitsin bu şarkı; yanarımmmm yanarıımmmm,gün geçer yanarımmm,millet yatıp uyurken,biz sürünürüz ona yanarımmmm....

Selam güzellikler. İstanbul çoookkkk soğuk. Bi gıdım ısınsın artık. 500 lira doğalgaz ödüyoruz yine de zor ısınıyoruz

Selam güzellikler. İstanbul çoookkkk soğuk. Bi gıdım ısınsın artık. 500 lira doğalgaz ödüyoruz yine de zor ısınıyoruz

abowww 500 müü? biz iyiyiz desene . bu ay 100 tl geldi ama oturma odam ufacık kutu gibi,çabuk ısınıyor şükür. burda da şimdi yalancı güneş çıktı,parıldıyor...

abowww 500 müü? biz iyiyiz desene . bu ay 100 tl geldi ama oturma odam ufacık kutu gibi,çabuk ısınıyor şükür. burda da şimdi yalancı güneş çıktı,parıldıyor...

Benim salon futbol sahasından hallice. Üstüm yanmıyor altın yanmıyor donuyoruzzzz. İstanbulda güneşli ama buz gibi. Aynen yalancı güneş.

o zaman tüm tatil yapamayanlara gitsin bu şarkı; yanarımmmm yanarıımmmm,gün geçer yanarımmm,millet yatıp uyurken,biz sürünürüz ona yanarımmmm....

teşekkür ederizzz

500 müüü Biz 150 ödedik bu ay gecen ay 200 o bile fazla diyoruz Allah yardımcınız olsun valla çook zor

Ayy ne güzel :) Benim oturma odasıda ufacık :)

bizim de akşamdan sabaha kadar yanıyor doğalgaz
sabah kapatıyoruz 150-200 gelir, evim çok büyük

bizim de akşamdan sabaha kadar yanıyor doğalgaz
sabah kapatıyoruz 150-200 gelir, evim çok büyük

acıp kapatıncada çok geliyor biz bir ay hep sabah işe giderken kapattık ama 50 tl fazla geldi en düşüge alın daha iyi

Benim salon futbol sahasından hallice. Üstüm yanmıyor altın yanmıyor donuyoruzzzz. İstanbulda güneşli ama buz gibi. Aynen yalancı güneş.

o zaman ALLAH yardımcınız olsun canım,ben o konuda şaslıyım demekki. güzel örnek oldun bize atalante,bende başlayacağım bugünden sonra listeme

Merhaba bayanlar evde miskin miskin yatanlardan biride benim.Zaten işe gidince ne yapacağım bilmiyorum .buz oluyor.hiç ısınmıyor.eldivenle çalıştığımı bilirim
.
Serap ne yapıyorsunuz siz bizim evde büyük ama en fazla 200 öderim ben demekki yalıtım falan yok.Allah kolaylık versin

ayy ne güzel mügüüü :) Benim yerimede uyuu, yat, yuvarlan

Ya geçen sene mantolama da yapıldı ama yine böyle. Yazık günah acıyorum vallahi. Ev hamam gibi olsa yine gam yemicem ama serin bile sayılır yani. Altın üstün yanmaması bu kadar etkiler mi kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…