- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.317
- 178
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #1.201
evet canım 3G var burdaayy canım yollar o kadar buzluki araçlar kayıyor diye trenle geldim ama ister istemez yürüme yol var.iç anadoluda karlı değilmi?
aynen valla bende ona yanıyorumbu hafta bir gün tatil yapamadık ona yanıyorum :)
alkışşo zaman tüm tatil yapamayanlara gitsin bu şarkı; yanarımmmm yanarıımmmm,gün geçer yanarımmm,millet yatıp uyurken,biz sürünürüz ona yanarımmmm....
Selam güzellikler. İstanbul çoookkkk soğuk. Bi gıdım ısınsın artık. 500 lira doğalgaz ödüyoruz yine de zor ısınıyoruz
abowww 500 müü? biz iyiyiz desene . bu ay 100 tl geldi ama oturma odam ufacık kutu gibi,çabuk ısınıyor şükür. burda da şimdi yalancı güneş çıktı,parıldıyor...
o zaman tüm tatil yapamayanlara gitsin bu şarkı; yanarımmmm yanarıımmmm,gün geçer yanarımmm,millet yatıp uyurken,biz sürünürüz ona yanarımmmm....
Selam güzellikler. İstanbul çoookkkk soğuk. Bi gıdım ısınsın artık. 500 lira doğalgaz ödüyoruz yine de zor ısınıyoruz
abowww 500 müü? biz iyiyiz desene . bu ay 100 tl geldi ama oturma odam ufacık kutu gibi,çabuk ısınıyor şükür. burda da şimdi yalancı güneş çıktı,parıldıyor...
ne güzel düzenli olmuşBakın kızlarrrr ben böyle not tutuyorum :)
bizim de akşamdan sabaha kadar yanıyor doğalgaz
sabah kapatıyoruz 150-200 gelir, evim çok büyük
ne güzel düzenli olmuş
geçmişi toparlayamam bundan sonrasını yazayım bari ben de
Benim salon futbol sahasından hallice. Üstüm yanmıyor altın yanmıyor donuyoruzzzz. İstanbulda güneşli ama buz gibi. Aynen yalancı güneş.
o zaman ALLAH yardımcınız olsun canım,ben o konuda şaslıyım demekki. güzel örnek oldun bize atalante,bende başlayacağım bugünden sonra listeme
Serap ne yapıyorsunuz siz bizim evde büyük ama en fazla 200 öderim ben demekki yalıtım falan yok.Allah kolaylık versinSelam güzellikler. İstanbul çoookkkk soğuk. Bi gıdım ısınsın artık. 500 lira doğalgaz ödüyoruz yine de zor ısınıyoruz
Merhaba bayanlar evde miskin miskin yatanlardan biride benim.Zaten işe gidince ne yapacağım bilmiyorum .buz oluyor.hiç ısınmıyor.eldivenle çalıştığımı bilirim
.
Serap ne yapıyorsunuz siz bizim evde büyük ama en fazla 200 öderim ben demekki yalıtım falan yok.Allah kolaylık versin
Başka yaptığım bir şey yok zaten belli bir süre sonra sıkılıyor insan belki akşam kardeşim gelir oturmaya laflarız.ayy ne güzel mügüüü :) Benim yerimede uyuu, yat, yuvarlan
Merhaba bayanlar evde miskin miskin yatanlardan biride benim.Zaten işe gidince ne yapacağım bilmiyorum .buz oluyor.hiç ısınmıyor.eldivenle çalıştığımı bilirim
.
Serap ne yapıyorsunuz siz bizim evde büyük ama en fazla 200 öderim ben demekki yalıtım falan yok.Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?