• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Size iyi gezmeler.evdeyim Kızın okulu yok mecbur bende işe gidemiyorum .gerçi acil işim olsa kayınvalideme bırakırdım da ayın ilk haftası rahatız.ev işi biraz net biraz kitap öyle geçiriyor günler

ne iş yapıyorsun mügecim :)

Ben mali müşavirim SMMM sınavı kazandığında eşim bürosunu bana devretti. Yanımda güvendiğim bir arkadaş Çalışıyor.onun için rahatım kendime göre ayarlıyorum işlerimi.çok değil ama az biraz katkı sağlıyorum eve

Ben mali müşavirim SMMM sınavı kazandığında eşim bürosunu bana devretti. Yanımda güvendiğim bir arkadaş Çalışıyor.onun için rahatım kendime göre ayarlıyorum işlerimi.çok değil ama az biraz katkı sağlıyorum eve

ne güzel :)

Kızlar konu alakasız bir şey sorabilir miyim?
Mesaj kutunuzun dolduğunu nasıl anlıyorsunuz? Uyarı mı geliyor?

Evet istanbul da bugün güzel yağdı bu gidişle bu hafta komple tatil çocuklara dikkat et kendine sıkı sıkı giyin
Demin haberlerde Ist da yarin okulkar acik uyarisi yapildi spiker de cocuklar bana kizacak simdi ama bakanlik uyardi diyor :KK45: Senin kitabi bekliyorum ben de , yarin oburgun gelir herhalde

buz gibi,karlı bir samsun sabahından merhaba,nasılsınız? 35 dakikada geldiğim yolu 1,5 saatte geldim.kaya kaya yürüdüm çoğu zaman....

buz gibi,karlı bir samsun sabahından merhaba,nasılsınız? 35 dakikada geldiğim yolu 1,5 saatte geldim.kaya kaya yürüdüm çoğu zaman....

ayy canım dikkat et Allah korusun ilk aylar tehlikeli sanırım dikkatli olman gerek

Back