• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Sis ve Gece. Bakalım nasıl olacak?

Sabırlısın o halde. Ben olsam ben de çatlardım. Ki ben de şimdiden hamile olduğum haberine heyecanlanıyorum yani bir gün o haberi alcam diye
Ben kavimi daha çok beğenmiştim. Ama sis ve gece ince kitap daha çabuk biter. Oda güzeldi.

hepp mutlu ol cok güzel bir bayansın ayrıca maşallah eşinle çoook yakışıyorsun :) bebeklerde muhteşem zaten :)

Canım çok teşekkür ederim. Sizde çok yakışıyorsunuz. Düğün fotoğrafların çok güzel :)

Allah size de nasip etsin mini mini bebeler :)

Canım çok teşekkür ederim. Sizde çok yakışıyorsunuz. Düğün fotoğrafların çok güzel :)

Allah size de nasip etsin mini mini bebeler :)

Çok teşekkür ederim :)
Amin inşallah ama şimdilik küçügüz biz belki bir kaç sene sonra (Not:Böyle dedim ya en kısa zamanda hamile kalırım büyük konuştugum herşey gelir başıma :D )

Çok teşekkür ederim :)
Amin inşallah ama şimdilik küçügüz biz belki bir kaç sene sonra (Not:Böyle dedim ya en kısa zamanda hamile kalırım büyük konuştugum herşey gelir başıma :D )

Evliliğinin tadını çıkar zaten. Çocuk çoookk güzel ama öncesinde gez toz bol bol uyu :) eşinle baş başa tatil yap mutlaka :)

Iyiyim cok sukur , annemle carsida islerimiz var simdi disari cikiyoruz Mügü sen napiyosun hava da buz gibi
Size iyi gezmeler.evdeyim Kızın okulu yok mecbur bende işe gidemiyorum .gerçi acil işim olsa kayınvalideme bırakırdım da ayın ilk haftası rahatız.ev işi biraz net biraz kitap öyle geçiriyor günler

Size iyi gezmeler.evdeyim Kızın okulu yok mecbur bende işe gidemiyorum .gerçi acil işim olsa kayınvalideme bırakırdım da ayın ilk haftası rahatız.ev işi biraz net biraz kitap öyle geçiriyor günler
Insanin evi gibi yok ya , ben gitttim opuyorum sizii myckmcukcmckcuckcmckcuckcmckcu

Back