- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.317
- 178
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.141
bizim konumuz hiçbir başlığa uymayanlar kısmında ya
kitap kısmında olsa daha iyi olmazmıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazar değil de yazan diyelim :)) daha çok fırın ekmek lazım bana... :)
bizim konumuz hiçbir başlığa uymayanlar kısmında ya
yo farketmez yöneticilermi buraya taşıdı diye merak etmiştim
Olsun biz senin arkandayız yazdıgın herşeyi okuruz :)
okuyucu kitlesi olarak KK yı alsam arkama yeter bana :)
İnşallah canım, çok isterim :)Bence daha geniş okuyucu kitlen olacaktır eminim :)
Zaten hiçbir başlığa uymayan yazılar kısmındayız. Bende öyle çıkıyor. Neredeyiz ki :)bizim konumuz hiçbir başlığa uymayanlar kısmında ya
ben iyiyim canlarım ama çatlamak üzereyim yaa,cumayı nasıl bekleyeceğim. yakınlarda hastane yok,karda yağıyor.hava güzel olsa hemen bir kan tahlili yaptırmak için uçarak giderdim ufff. kedifatos keske düğün günümüze dönebilsek ama ömürde bir kere oluyor işde...
ben iyiyim canlarım ama çatlamak üzereyim yaa,cumayı nasıl bekleyeceğim. yakınlarda hastane yok,karda yağıyor.hava güzel olsa hemen bir kan tahlili yaptırmak için uçarak giderdim ufff. kedifatos keske düğün günümüze dönebilsek ama ömürde bir kere oluyor işde...
Zaten hiçbir başlığa uymayan yazılar kısmındayız. Bende öyle çıkıyor. Neredeyiz ki :)
İyiyim canım sen nasılsın? Hangisine başlıyorsun?Nasılsın?
Ahmet Ümit'e başlıyorum bugün
Ben şimdi olayı kaçırdım ya. Sen hamile misin? :)
böğürtlen kışını okumayı çok istiyorum. gündüz sefasını okudum çok çok güzeldi. sürükleyici bir roman.
İyiyim canım sen nasılsın? Hangisine başlıyorsun?
şeyy gebelik testine bakarsak hamileyim doktora cuma günü gideceğim ve meraktan çatlıyorummmmmmmm
teşekkür ederim. okuyacağım şuan pamuk ipliğinden hayalleri okuyorum. o bitsin ilk işim böğürtlen kışını okumak olacak.Hoşgeldinn :) böğürtlen kışını muhakkak oku süper bir kitap
şeyy gebelik testine bakarsak hamileyim doktora cuma günü gideceğim ve meraktan çatlıyorummmmmmmm
böğürtlen kışını okumayı çok istiyorum. gündüz sefasını okudum çok çok güzeldi. sürükleyici bir roman.
haa bu arada yağmurdan sonra sürükleyiciymiş,daha 3 gün oldu ve 3 de 1 ini bitirdim kitabın
Hoşgeldinn :) böğürtlen kışını muhakkak oku süper bir kitap