• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

bizim konumuz hiçbir başlığa uymayanlar kısmında ya
kitap kısmında olsa daha iyi olmazmıydı

ben iyiyim canlarım ama çatlamak üzereyim yaa,cumayı nasıl bekleyeceğim. :rolleyes::rolleyes:yakınlarda hastane yok,karda yağıyor.hava güzel olsa hemen bir kan tahlili yaptırmak için uçarak giderdim ufff. kedifatos keske düğün günümüze dönebilsek ama ömürde bir kere oluyor işde...

ben iyiyim canlarım ama çatlamak üzereyim yaa,cumayı nasıl bekleyeceğim. :rolleyes::rolleyes:yakınlarda hastane yok,karda yağıyor.hava güzel olsa hemen bir kan tahlili yaptırmak için uçarak giderdim ufff. kedifatos keske düğün günümüze dönebilsek ama ömürde bir kere oluyor işde...

Ben şimdi olayı kaçırdım ya. Sen hamile misin? :)

Zaten sabrına hayran oldum :) nasıl bekliyorsun kuzum? Ben olsam çatlamıştım heralde :KK53:

haa bu arada yağmurdan sonra sürükleyiciymiş,daha 3 gün oldu ve 3 de 1 ini bitirdim kitabın

İyiyim canım sen nasılsın? Hangisine başlıyorsun?

Sis ve Gece. Bakalım nasıl olacak?

şeyy gebelik testine bakarsak hamileyim :KK22: doktora cuma günü gideceğim :KK51: ve meraktan çatlıyorummmmmmmm

Sabırlısın o halde. Ben olsam ben de çatlardım. Ki ben de şimdiden hamile olduğum haberine heyecanlanıyorum yani bir gün o haberi alcam diye

şeyy gebelik testine bakarsak hamileyim :KK22: doktora cuma günü gideceğim :KK51: ve meraktan çatlıyorummmmmmmm

kızz bende hasta olmadım daha :(

böğürtlen kışını okumayı çok istiyorum. gündüz sefasını okudum çok çok güzeldi. sürükleyici bir roman.

Gündüz sefası okunacaklar listemde :) Bögürtlen kışı ve sarah jionun diger kitapları harikaydı..

haa bu arada yağmurdan sonra sürükleyiciymiş,daha 3 gün oldu ve 3 de 1 ini bitirdim kitabın

Sarah jio bir harika dostum :D

Hoşgeldinn :) böğürtlen kışını muhakkak oku süper bir kitap

nasılsın canım :)

Back