• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Iyi yapmissin gonul koymayin birbirinize , sabah uyanacagimizin garantisi yok ki , dunya fani ölüm ani...
Ne yapayim uyku hazirliklari , yorgunum biraz yATAGA gurunce de gozlerim kaydi iyice

Kızlar bugünden itibaren Psikoloji, Sosyoloji, Uygarlık Tarihi, Sosyal Politika ve İlk Çağ Felsefesi okumaya başlıyorum çünkü 24-25 ocakta sınavlarım var :p:p
Dua edin de geçeyim bu dönemi :))

Allah yardımcın olsun canımm benim :) Ayrıca şiir kitabını unutmadım :D

Günaydın kızlar nasılsınız :)

günaydın canım,bugün iyiyim çok şükür ama dün çok kötüydüm.öğlen elim ayağım titremeye üşümeye başladım.sanırım grip oluyorum.öğleden sonra izin alıp eve gittim.vurdum kafayı yattım.iyiki yatmışım,bugün daha iyi kalktım.

Hamileliğimin son ayına kadar çalıştım sonra iki çocuk üst üste rvde kalmak beni çok zorladı. Biraz büyütünce bende istiyorum çalışmayı inşallah. Umarım bizde düzeliriz canım.

çalışmaya alışan bir hatun,evde uzun süre kalınca çok bunalıyor.senin çalışmaya,yeni uğraşlara ihtiyacın var bence canım.haa bir de güneşe ;)

ben kitapların etkisinde kalıyorum sizde de oluyormu
hemen aynı gün yada ertesi gün yeni bir kitaba başlıyamıyorum
en son okuduğum bin muhteşem güneşten çok etkilendim mesela :KK51:

bende aynıyım. şahika ile ferayeyi okudukdan sonra karşıma bir arap çıksa öldürecek ruh halindeydim mesela :(

Kızlar bugünden itibaren Psikoloji, Sosyoloji, Uygarlık Tarihi, Sosyal Politika ve İlk Çağ Felsefesi okumaya başlıyorum çünkü 24-25 ocakta sınavlarım var :p:p
Dua edin de geçeyim bu dönemi :))

ALLAH zihin açıklığı versin canım

Kızlar. Günaydın. Ben de çok uğramıyorum buralara. Uğrayabilsem aslında sohbetlere dahil olabileceğim ama olamıyorum maalesef.

günaydın bayanlar
ben yine evdeyim malum okullar tatil kızı evde yanlız bırakamıyorum yani banada tatil bugün ev işi vs sonrad kitap okurum GErminal e başladım
Günaydın kızlar. Buzları tamamen erittik bizde:D Akşam konuştuk aldı gönlümü :) Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın.
amin canım bu güzel dileğe

moonserose moonserose canım sakın ilaç vs içme hastayım diye ilk 3 ay çok önemli

Kızlar. Günaydın. Ben de çok uğramıyorum buralara. Uğrayabilsem aslında sohbetlere dahil olabileceğim ama olamıyorum maalesef.
kedifatoş ben seni merak ettim whatsup resimine baktım .kuğu gibiydin gelinlikle ömür boyu mutluluklar dilerim canım

kedifatoş ben seni merak ettim whatsup resimine baktım .kuğu gibiydin gelinlikle ömür boyu mutluluklar dilerim canım

Teşekkür ederim çok. Düğünümde çok mutluydum ama keşke aynı günü tekrar yaşama imkanımız olsa :)

Herkes nasıl? Benim kardeşim nasıl?

Ahmet Ümit'e başlıyorum bugün.

Bir de siz kendinize kitap listesi yapıyor musunuz?

Günaydın kızlar. Buzları tamamen erittik bizde:D Akşam konuştuk aldı gönlümü :) Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın.
amin canımm evde mutlu olunca insan heryerde mutlu oluyor

evet canım keşke sohbetimize daha çok katılabilsen neler konuşuyoruz neler :)

günaydın bayanlar
ben yine evdeyim malum okullar tatil kızı evde yanlız bırakamıyorum yani banada tatil bugün ev işi vs sonrad kitap okurum GErminal e başladım

amin canım bu güzel dileğe

moonserose moonserose canım sakın ilaç vs içme hastayım diye ilk 3 ay çok önemli

Kitap bittikten sonra yorumunu bekliyoruz :)

Teşekkür ederim çok. Düğünümde çok mutluydum ama keşke aynı günü tekrar yaşama imkanımız olsa :)

Herkes nasıl? Benim kardeşim nasıl?

Ahmet Ümit'e başlıyorum bugün.

Bir de siz kendinize kitap listesi yapıyor musunuz?

Ben iyim şükür :) Kitap listesi yapmıyorum ama her kitabı bitirince bir defterim var ona not ediyorum :) Hangi tarihte okudugumu filan yazıyorum sonra bakınca güzel oluyor :)

amin canımm evde mutlu olunca insan heryerde mutlu oluyor

evet canım keşke sohbetimize daha çok katılabilsen neler konuşuyoruz neler :)

Kitap bittikten sonra yorumunu bekliyoruz :)

Ben iyim şükür :) Kitap listesi yapmıyorum ama her kitabı bitirince bir defterim var ona not ediyorum :) Hangi tarihte okudugumu filan yazıyorum sonra bakınca güzel oluyor :)

Ben de mi öyle yapsam. Bir sürü kitabım var. Ama neyi okudum neyi okumadım bilmiyorum

Allah yardımcın olsun canımm benim :) Ayrıca şiir kitabını unutmadım :D

göndereceğim hepsi hazır. Kardeşimin kitabını 27 sinde verdim eşime gönder diye.. Bana daha dün çıkardığını söyledi... Artık kimseye bir şey yaptırmam. Şu yağışlar bir geçsin kendi ellerimle vereceğim kargoya :)

göndereceğim hepsi hazır. Kardeşimin kitabını 27 sinde verdim eşime gönder diye.. Bana daha dün çıkardığını söyledi... Artık kimseye bir şey yaptırmam. Şu yağışlar bir geçsin kendi ellerimle vereceğim kargoya :)

cok heyecanlıyım :) yazar bir arkadaşım var :)

Back