- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.528
- 298
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #1.121
Kiyamam ya cama Serp yazmis o kocaya kizilmaz ki simdi , Allah agzinizin tadini hic bozmasin insallah...
Kar deyince , kar helvasi yemistim ya Denizlide cok guzeldi hihhii
allah kolaylık versin canımKızlar bugünden itibaren Psikoloji, Sosyoloji, Uygarlık Tarihi, Sosyal Politika ve İlk Çağ Felsefesi okumaya başlıyorum çünkü 24-25 ocakta sınavlarım var
Dua edin de geçeyim bu dönemi :))
Kızlar bugünden itibaren Psikoloji, Sosyoloji, Uygarlık Tarihi, Sosyal Politika ve İlk Çağ Felsefesi okumaya başlıyorum çünkü 24-25 ocakta sınavlarım var
Günaydın kızlar nasılsınız :)
Hamileliğimin son ayına kadar çalıştım sonra iki çocuk üst üste rvde kalmak beni çok zorladı. Biraz büyütünce bende istiyorum çalışmayı inşallah. Umarım bizde düzeliriz canım.
ben kitapların etkisinde kalıyorum sizde de oluyormu
hemen aynı gün yada ertesi gün yeni bir kitaba başlıyamıyorum
en son okuduğum bin muhteşem güneşten çok etkilendim mesela
Kızlar bugünden itibaren Psikoloji, Sosyoloji, Uygarlık Tarihi, Sosyal Politika ve İlk Çağ Felsefesi okumaya başlıyorum çünkü 24-25 ocakta sınavlarım var
Günaydın kızlar. Buzları tamamen erittik bizdeAkşam konuştuk aldı gönlümü :) Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın.
amin canım bu güzel dileğeGünaydın kızlar. Buzları tamamen erittik bizdeAkşam konuştuk aldı gönlümü :) Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın.
kedifatoş ben seni merak ettim whatsup resimine baktım .kuğu gibiydin gelinlikle ömür boyu mutluluklar dilerim canımKızlar. Günaydın. Ben de çok uğramıyorum buralara. Uğrayabilsem aslında sohbetlere dahil olabileceğim ama olamıyorum maalesef.
kedifatoş ben seni merak ettim whatsup resimine baktım .kuğu gibiydin gelinlikle ömür boyu mutluluklar dilerim canım
amin canımm evde mutlu olunca insan heryerde mutlu oluyorGünaydın kızlar. Buzları tamamen erittik bizdeAkşam konuştuk aldı gönlümü :) Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın.
Kızlar. Günaydın. Ben de çok uğramıyorum buralara. Uğrayabilsem aslında sohbetlere dahil olabileceğim ama olamıyorum maalesef.
günaydın bayanlar
ben yine evdeyim malum okullar tatil kızı evde yanlız bırakamıyorum yani banada tatil bugün ev işi vs sonrad kitap okurum GErminal e başladım
amin canım bu güzel dileğe
moonserose canım sakın ilaç vs içme hastayım diye ilk 3 ay çok önemli
Teşekkür ederim çok. Düğünümde çok mutluydum ama keşke aynı günü tekrar yaşama imkanımız olsa :)
Herkes nasıl? Benim kardeşim nasıl?
Ahmet Ümit'e başlıyorum bugün.
Bir de siz kendinize kitap listesi yapıyor musunuz?
amin canımm evde mutlu olunca insan heryerde mutlu oluyor
evet canım keşke sohbetimize daha çok katılabilsen neler konuşuyoruz neler :)
Kitap bittikten sonra yorumunu bekliyoruz :)
Ben iyim şükür :) Kitap listesi yapmıyorum ama her kitabı bitirince bir defterim var ona not ediyorum :) Hangi tarihte okudugumu filan yazıyorum sonra bakınca güzel oluyor :)
Ben de mi öyle yapsam. Bir sürü kitabım var. Ama neyi okudum neyi okumadım bilmiyorum
Günaydın kızlar. Buzları tamamen erittik bizdeAkşam konuştuk aldı gönlümü :) Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın.
Allah yardımcın olsun canımm benim :) Ayrıca şiir kitabını unutmadım
göndereceğim hepsi hazır. Kardeşimin kitabını 27 sinde verdim eşime gönder diye.. Bana daha dün çıkardığını söyledi... Artık kimseye bir şey yaptırmam. Şu yağışlar bir geçsin kendi ellerimle vereceğim kargoya :)
cok heyecanlıyım :) yazar bir arkadaşım var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?