• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Kargolarda problem çıkabilir. Herkesin kendine göre uygun olabilen veya olamayan zamanları vardır. Nitekim bende yılbaşından hemen önce gönderebildim.

Koalina Koalina kimse sana tepki göstermedi ki neden buraya yazma gereği duydun. Çok rencide edici. Hiç gerek yoktu bence.

Bunları okudugum için gerçekten çok üzgünüm ama kargoyu aldıgında neden gönderemedigimi anlıcaktın zaten açıklama notta yazıyordu :D Sadece şunu söyleyeyim bensana Abim Deniz adlı kitabı hediye almıştım sipariş ettim geldi kitap geldiği gün sen Abim denizi eşim almış listeden çıkar dedin tamam dedim hiç söylemedim aramızda gerginlik olmasın diye hemen diger istediğin kitabı aldım sipariş ettim oda gecen cuma elime ulaştı. Böyle düşünmen beni üzdü ama gercekten içim rahat çünkü ben seni gercekten çok sevmiştim ve önemsemiştim...Adresi istememdeki sebep isminize iki tane adres çıktı kargoda emin olmak istedim yanlış gitmesin diye.. sadece teyit etmek istedim yani zaten sizin adresiniz vardı bende..Herneyse sanırım sizinle bir daha aynı ortamda bulunmayacagımçünkü haketmediğim şeyler duydum iyi günler.

İyi de ben onu zaten 26'sında demişim çıkartalım diye, sen zaten ayın 23ünde kargoyu ben de bugün vereyim demiştin aradan geçmiş 3 gün...
Zaten mantıken benim sana gönderdiğim hediyeyi görmeden göndermen gerekiyordu, hediyeye göre hediye gönderilmez ki herkesin o an içinden geleni ve durumu farklıdır. tekrar aynı kitabı da alsaydım mutlu olurdum istediklerimi bilen 2 değerli insan var diye. Bunan gerginlik yaratacak biri değilim.
Ancak sen de takdir etmelisin ki aradan 15 gün geçmiş yani ciddi sebep varsa bildirilmeli yoksa da insanın hevesinin kaçmamasına alınılmamalı diye düşünüyorum.
Sana da iyi günler.

Kargolarda problem çıkabilir. Herkesin kendine göre uygun olabilen veya olamayan zamanları vardır. Nitekim bende yılbaşından hemen önce gönderebildim.

Koalina Koalina kimse sana tepki göstermedi ki neden buraya yazma gereği duydun. Çok rencide edici. Hiç gerek yoktu bence.

hayır canım ben rencide olmadım tam tersi çok hassas düşünüp o listeden kitap ismi çıkartıyor ben o üzülmesin diye söylemiyorum bile :KK56: Ama kendisi bilir tabi.. Ama özelden bana hiç sıkıntısını belli bile etmedi aman acele etme sıkma kendini çok şey alma beni mahcup etme gibi şeyler söyledi şimdi böyle konuşuyor ne yapalım demekki böylesi hayırlıymış benim için uzamadan bitti arkadaşlıgımız.

İyi de ben onu zaten 26'sında demişim çıkartalım diye, sen zaten ayın 23ünde kargoyu ben de bugün vereyim demiştin aradan geçmiş 3 gün...
Zaten mantıken benim sana gönderdiğim hediyeyi görmeden göndermen gerekiyordu, hediyeye göre hediye gönderilmez ki herkesin o an içinden geleni ve durumu farklıdır. tekrar aynı kitabı da alsaydım mutlu olurdum istediklerimi bilen 2 değerli insan var diye. Bunan gerginlik yaratacak biri değilim.
Ancak sen de takdir etmelisin ki aradan 15 gün geçmiş yani ciddi sebep varsa bildirilmeli yoksa da insanın hevesinin kaçmamasına alınılmamalı diye düşünüyorum.
Sana da iyi günler.

Bu topikte sadece ikimiz yokuz onun için gerginliği burada sonlandıralım lütfen herkesi germeye hakkımız yok . açıklama yapmak istemiyorum çünkü gerek yok herşey ortada.

Gruptan çıkmalara söylenenler içi belirttim, kalanı zorla tutamayız, mutlu olanlar zaten bizimle vs...Neticede grubun bir amacı var. Uygun olabilen-olamayan zamanlar beraber belirleniyor zaten ve buna uyulması gerek diye düşünüyorum.
Hayır rencide olunacak taraf neresi? Benim bu yüzden hevesimin kaçmış olması mı?

Gruptan çıkmalara söylenenler içi belirttim, kalanı zorla tutamayız, mutlu olanlar zaten bizimle vs...Neticede grubun bir amacı var. Uygun olabilen-olamayan zamanlar beraber belirleniyor zaten ve buna uyulması gerek diye düşünüyorum.
Hayır rencide olunacak taraf neresi? Benim bu yüzden hevesimin kaçmış olması mı?

Açıkçası bence aranızda bir iletişim sorunu oldu.Belki baştan birbirinize ısınamamış olabilirsiniz. ben öyle düşünüyorum.çünkü diğer bütün arkadaşlar topiğe hergün uğramaya çalışıyor.Senin pek emek verdiğini görmedim. Bunun üzerine fazla bir beklenti içine girmeni anlayamadım.belki genel olarak topiği sevmemiş olabilirsin

Yanlış anlama topiği ya da kitap kardeşini sevmek zorunda değilsin. Sadece problemlerin herkesin olduğu sayfaya yansıması yanlış bana göre.

Kendine göre haklı sebeplerin var muhakkak. Mış gibi yapmanın bir anlamı yok.

Açıkçası bence aranızda bir iletişim sorunu oldu.Belki baştan birbirinize ısınamamış olabilirsiniz. ben öyle düşünüyorum.çünkü diğer bütün arkadaşlar topiğe hergün uğramaya çalışıyor.Senin pek emek verdiğini görmedim. Bunun üzerine fazla bir beklenti içine girmeni anlayamadım.belki genel olarak topiği sevmemiş olabilirsin
Isınamama gibi bir durum olmadı zaten topiğin ilk açıldığı zaman gelenlerden biriydim. Fazla beklenti içine girmek ne demek bunu öğrenebilir miyim öncelikle? Bu kastedilen ben bir hevesle hediyemi alıp göndermişken 15 gün bekletilmeme ses çıkarmamak mıdır? Kaldı ki çıkarmadım zaten, pek derdim de değildi aslında, 2 haftadır evim curcuna halindeydi oldukça yoğundum. Ama bugün artık hevesimin olmadığını ve çıkmak istediğimi anladım. Ben kırılacak bir şey söylediğimi düşünmüyorum, önemsenmediğimi düşündüm o kadar. Hani madem beklediği bir şey vardı bana diyebilirdi henüz gönderemeyeceğini. 2 haftadır "kargon hazır, verebilirsem yarın veririm, bugün açıksa veririm" gibi bildirimler yapıp verip vermediğini de bildirmiyor. Aradan geçiyor 2-3 gün ve tekrar aynı şeyler. hani bir kere söylense müsait olunca veririm diye elbette sorun yok sonuçta acil bir durum yok, bunun için işleri sıkıştırmaya gerek yok.

Yanlış anlama topiği ya da kitap kardeşini sevmek zorunda değilsin. Sadece problemlerin herkesin olduğu sayfaya yansıması yanlış bana göre.

Kendine göre haklı sebeplerin var muhakkak. Mış gibi yapmanın bir anlamı yok.

Ben sanırım topiği yanlış anladım tamamen. Burası birbirimize hediye kitap gönderme amaçlı ve karşılıklı kitaplar hakkında yorum yazacağımız bir yer değil mi? Bu sebeple listelerimizi bildirmedik mi? Bir sıkıntı varsa da bildirilmesi gerekiyor bence, sonuçta grupta kalan kişi başkası ile arkadaş olacak ve o kişi belki böyle şeyleri istemeyecek?

Arkadaşlar hangi kitapları okuyorsunuz ben Bugün Gece Yoluna başladım bir Kristin Hannah klasigi daha okuyalım bakalım :) SEviyorum bu yazarı ben tavsiye ederim :D

Arkadaşlar hangi kitapları okuyorsunuz ben Bugün Gece Yoluna başladım bir Kristin Hannah klasigi daha okuyalım bakalım :) SEviyorum bu yazarı ben tavsiye ederim :D

Yağmur sonrasını okuyorum bende. Kristin hannahın 1 kitabını okudum sadece. Bu bitsin onun kitaplarını okuyayım bende madem tavsiye ediyorsun.

Yağmur sonrasını okuyorum bende. Kristin hannahın 1 kitabını okudum sadece. Bu bitsin onun kitaplarını okuyayım bende madem tavsiye ediyorsun.

ateşböcegi yolu var ilk onunla başla benim çok hoşuma gitti içinde aşk var mutluluk var ayyy :KK60::KK60:

ateşböcegi yolu var ilk onunla başla benim çok hoşuma gitti içinde aşk var mutluluk var ayyy :KK60::KK60:

Onu okudum galiba o_O Emin değilim ama:KK53: İki yakın arkadaşın hikayesini anlatıyordu. Sonunda biri ölüyor falan. Ateşböceği yolu muydu adı?
Ya bu bende hep oluyor. Çok kitap okuyunca isimler yazarlar falan karışıyor arada.

Onu okudum galiba o_O Emin değilim ama:KK53: İki yakın arkadaşın hikayesini anlatıyordu. Sonunda biri ölüyor falan. Ateşböceği yolu muydu adı?
Ya bu bende hep oluyor. Çok kitap okuyunca isimler yazarlar falan karışıyor arada.

evet oydu :) o zaman o kitabın devamı ateş böceginin şarkısını oku :)

ben kitapların etkisinde kalıyorum sizde de oluyormu
hemen aynı gün yada ertesi gün yeni bir kitaba başlıyamıyorum
en son okuduğum bin muhteşem güneşten çok etkilendim mesela :KK51:

Back