- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
- 448
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
Iyiyim Mügümm cok sukur sen nasilsonHerkese iyi yıllar.2015 herkese en başta sağlık getirsin.
Kardeşim nasılsın canım moraller nasıl?
Gunaydinn ben varim nabergünaydın,kimsecikler yokhepinize mutlu , huzurlu yıllar dilerim canlarım
çok şükür , çalışıyoruz. dışarıdaki yağmurdan haberin vardır,bu yağmurda işe geldim sabah 9,30 da ve koskoca otobüste 7 kişiydik. bir kurumsallaşamadı şirket gitti... sen napıyorsun?Gunaydinn ben varim naber
Evden izlemesi zevkliçok şükür , çalışıyoruz. dışarıdaki yağmurdan haberin vardır,bu yağmurda işe geldim sabah 9,30 da ve koskoca otobüste 7 kişiydik. bir kurumsallaşamadı şirket gitti... sen napıyorsun?
Evden izlemesi zevkli
Arkadasim gelecek kahve icmeye onu bekliyorum ben de. Uzak mi isyerin sana nerde oturuyorsunuz
Oo baya uzakmis servis de yok sikinti zaten bu Samsunda is yok ki anca parfumcu cig kofteci acip duruyorlarUzak yaa,evim atakent de işyerim modernpazara yakın . inşallah pazar günü işim erken biter,başka bir iş çıkmaz da bende evde keyif yaparım.çok özledim yağmurlu havayı elimde çay bardağıyla izlemeyi...
Oo baya uzakmis servis de yok sikinti zaten bu Samsunda is yok ki anca parfumcu cig kofteci acip duruyorlar
Al iste ben de bir dahilim issiz genc nufusuna ne yazik ki...yok canım servis,otobüs veya treni kullanıyorum. genç oranı nüfusa göre en yüksek il ama malesef gençlerin çoğu işsiz. samsunda iş bulmak çok zor,iyi bilirim...
Al iste ben de bir dahilim issiz genc nufusuna ne yazik ki...
O yuzden sen de buyuk bir sorun olmadikca cikma bence isinden
Ne guzel ya hayirli olsun , tesekkur ederim kismet iste bakalim hayirlisiyok canım çıkar mıyım hiç,samsun şartlarında böyle bir iş bulamam daha.zaten fabrika açıyor patronlarım yakında kurumsallaşacağız inşallah.umarım sende 2015 de güzel bir iş bulursun
günaydın kızlarrr :) NAsılsınız?
günaydın,çok şükür iyiyim ben.sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?