- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- 398
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
bende iyim canım teşekkür ederim bu arada başın sagolsun canım Allah kalanlara sabır versin
amin ,sağolasın.hava çok soğuk samsunda da. ALLAH ım açıkta çalışanların yardımcısı olsun
kandiliniz mübarek olsun kızlar,bende seni sevdim kardeşim
Mügümm ben de Azrayla seni opuyorum , bana isyeri adresini mesaj atar misin siprizim varrhayırlı cumalar kandiliniz mübarek olsun.
Yektacımla ben pek denk gelemiyoruz. bugünde istanbul da okullar tatil kızmla kayınvalideme gideceğiz.
En başta Yektacığımı sonrada bütün kitap kardeşleri bol bol öpüyorum.
kendinize iyi bakın
Gunaydiiiin ben de kardesimin kitabini almaya cikicam birazdan , hava guzel bugun dimi.günaydın hatunlar,nasılsınız? bu sabah otobüste sinan yağmur un aşkın gözyaşlarını bitirdim.son sayfaları okurken ağlamamak için kendimi zor tuttum.ilahi aşkı güzel anlatmış. bu akşam da kardeşimin hediyesi olan yağmurdan sonraya başlayacağım
ben ofiste üşüyorum hala ama,güneş çok güzel görünüyor.bol bol güneşe sırtını ver canım.benim yerime de gezer misin ?Gunaydiiiin ben de kardesimin kitabini almaya cikicam birazdan , hava guzel bugun dimi.
Samsundan sevgiler kizlarr
Gezeriimben ofiste üşüyorum hala ama,güneş çok güzel görünüyor.bol bol güneşe sırtını ver canım.benim yerime de gezer misin ?
Gezeriim
Senin isyerinin adi ne , nerede merak ettim
Ben de merkezdeyim , pek cikmiyorum isim olmadikca falan , oyle istesamsun merkezde, orhan gencebay caddesinde canım.sen nerelerde oluyorsun takılıyorsun genelde?
bence çıkmalısın,amaçsız dolanmalısın bence .sadece gezmek için... ben bunaldığım,sıkıldığım zamanlar yapardım ve çok da iyi gelirdiBen de merkezdeyim , pek cikmiyorum isim olmadikca falan , oyle iste
Kızlaar sizi özlediiim. Umarım hepiniz iyisinizdir.. Ben bu sıralar fazla içime kapandım sanırım. Kış beni bu hale getiriyor.. Güneş enerjisiyle çalışıyorum ben.. Kışın hep bir kasvet, melankolik durumlar ve buhran..Puff bir an önce bahar gelsin yaz gelsin..
Tabi yeni bir kitaba da başladım dün.. Sanırım yarın biter çok sürükleyici geldi bana.
Aldatma - Kylie Ladd
Öpüldünüüz
Dea canım merhaba. Bu aralar bende iyi değilim. Evde biraz gerginiz. Hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden. İnşallah tez zamanda düzeliriz ve eski sohbetlerimize döneriz.
Seni ve minik kızını öpüyorum
Ben de merkezdeyim , pek cikmiyorum isim olmadikca falan , oyle iste
Dea canım merhaba. Bu aralar bende iyi değilim. Evde biraz gerginiz. Hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden. İnşallah tez zamanda düzeliriz ve eski sohbetlerimize döneriz.
Seni ve minik kızını öpüyorum
Umarım en kısa zamanda atlatırız canım, keyiflerimiz yerine gelir evet.
Biz de seni öpüyoruz kocaman...
günaydın hatunlar,nasılsınız? demek ki benim gibi güneşle beslenen bir arkadaşımız var,bende yaz insanıyım.dün samsun da hava açık ve güneşliydi. o kadar güzeldi ki düşünün kahvaltıyı 10 dakika yapıp 1 saat balkonda çay içtim.ilaç gibi geldi
günaydın
aman hanımlar kendinize dikkat edin depresyon havasına kapılmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?