- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.317
- 178
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
canımm başın sağolsun mekanı cennet olsuniçi yanar mı insanın kor gibi,yanıyormuş öğrendim hemde cayır cayır yanıyormuş.çocukluk arkadaşımı kaybettim bu gece,ben onu,o hayatını,hayallerini kaybetti...mekanın cennet olsun arkadaşım...
Basin sagolsun , Allah taksiratini affetsin...içi yanar mı insanın kor gibi,yanıyormuş öğrendim hemde cayır cayır yanıyormuş.çocukluk arkadaşımı kaybettim bu gece,ben onu,o hayatını,hayallerini kaybetti...mekanın cennet olsun arkadaşım...
Başın sağolsuniçi yanar mı insanın kor gibi,yanıyormuş öğrendim hemde cayır cayır yanıyormuş.çocukluk arkadaşımı kaybettim bu gece,ben onu,o hayatını,hayallerini kaybetti...mekanın cennet olsun arkadaşım...
Canım acele etme ve beni mahcup etme lütfen :)Günaydın kızlar :) Nasılsınız?
Ben kitap kardeşimin hediyelerini hazırladım kocaman bi kutu oldu :) malesef yılbaşından önce gönderemicem işler çok yoğun dışarı çıkamıyorum ama beklediğine deyecek çookk çoookk harika süprizlerim var benim ona :)
Şuanda okuduğum kitap kitap kardeşimin hediyesi: Aynı yıldızın altında :) türk filmi tadında devam ediyoruz şimdilik :) Bitirince yorum yazarım
Canım acele etme ve beni mahcup etme lütfen :)
ben bin muhteşem güneşi bitirdim etkisinde kaldım resmen
kardeşimin hediyesi kırmızı pazartesi kitabıma başlarım yakında
Basin sagolsun , Allah taksiratini affetsin...
Nasil olmus olay
günaydınn
kardeşcezimin hediyeleri geldi çok mutlu oldum eline emeğine sağlık güzelim
ben senden önce kargo yaptım ama seninki daha önce geldi kısmet
canımm başın sağolsun mekanı cennet olsun
hastamıydı acaba, nasıl olduki
Başın sağolsun
Rahatsız mıydı?
Oooof off Allah sabir versin basta ailesine , hepinize , mekani cennet olsun...biraz aceleyle dokudum,daha iyilerini de yaparım ,beğenmene sevindim.
karadenizli neden olür ; kanser illetinden. 1 ayda yedi bitirdi arkadaşımı.neyse ben cenazeye gideceğim.sağolun kızlar
tüm insanların sonu aynı ama genç ölüm daha acıkaradenizli neden olür ; kanser illetinden. 1 ayda yedi bitirdi arkadaşımı.neyse ben cenazeye gideceğim.sağolun kızlar
içi yanar mı insanın kor gibi,yanıyormuş öğrendim hemde cayır cayır yanıyormuş.çocukluk arkadaşımı kaybettim bu gece,ben onu,o hayatını,hayallerini kaybetti...mekanın cennet olsun arkadaşım...
iyi okumalar canımgünaydın,dualarınız için sağolun kızlar. benimde kitaplarım dün benden sonra gelmiş,sabah açtım kargoyu. kitapseverim kardeşim bana 3 kitap birden göndermiş.yüreğine sağlık canım,çok mutlu oldum.kesene bereket arkadaşım
Günaydın kızlar. Benim kitaplarımda dün geldi. 3 kitap birden yollamış kardeşim.
moonserose bugün nasılsın canım?
iyi okumalar canım
nasılsın bugün daha iyimisin
Bol bol dua okumak en iyisi Allah kabul etsindaha iyi olmaya çalışıyorum.ben kolay kolay ağlayamayan biriyim.ağlayıp içimi boşaltamadığım için başağrım olur hep böyle durumlarda ama daha iyiyim çok şükür.
daha iyiyim canım,kafamı toparlamak için kendimi işe verdim.bu hafta kitaplara başlayamam sanırım.akşamları KURAN okuyoruz . hangi kitaptan başlayayım? var mı tavsiyeniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?