- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.317
- 178
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
malesef öyleben hepsiburadadan geçen ay kendim için kitap almıştım.Fuara gidemedim diye imzalı yazar kiitaplarından
4 kitabı 3 kerede gönderdi.çok saçma geldi bana o olay.Bir kerede gönder yani kitap sonuçta acelesi yokki.
Ayy kolay gelsin sene sonu işleri yoğundur tabi:)Merhaba kızlar kusura bakmayın fazla ilgilenemedim topikle.. Yıl sonu haciz filan çok oluyor.Benim hediyem daha elime ulaşmadı gelir heralde bugün bende bugün göndercem biraz geç kaldım ama malesef işler çok yoğundu. Kardeşime süprizim var ohh siz neler yapıyorsunuz neler okuyorsunuz?
Ayy kolay gelsin sene sonu işleri yoğundur tabi:)
Biz bugün akşam medmarın yemeğine davetliyiz. Okuldan çıkıp hazırlanıp gitmemiz lazım ama kayınvalidem de gelecekmiş. Ev çok derli toplu değil bugün de bakamam artık nasıl olacak bilmiyorum. Şuu özel günler daralttı beni her şey üst üste mi gelir?
Ehehe az kaldı sabret:) umarım beğenirsinaman olsun sen çalışan bir bayansın evin her dakika derli toplu olamaz kii :) ayrıca çook heycanlıyım o kocaman paketin içinde ne var azıck çıtlatsan
Ehehe az kaldı sabret:) umarım beğenirsin
Solunum yollarim tikandi hani su ortaliktaki hastaliktan iste
Amin tesekkur ederimmallah beterinden korusun canım
dinlen bol bol
Anaam pamuk bu ya cok tatli sarilasim geldigeçmiş olsun güzelim. burada hava o kadar sıcakki bugün millet montsuz dolaşıyor.Tam hastalık havası.
Benimde yarın samoyed cinsi oğlum gelecek evimize. sahiplendik ya.ne yapacağız bilmiyorum.Eşim neler vadetti eve köpek almayalım diye ama kızımada kıyamıyorum birde bende çok istiyorum.
işte bizim oğluşun fotosu tüyleri traşlı şimdi sonra uzayınca dehşet birşey olacakEki Görüntüle 1350106
Anaam pamuk bu ya cok tatli sarilasim geldi
Adini bulut koyaliiim bulut gibi puf puf
Kızlar herkese merhaba, nasılsınız?
Gönderdiniz mi kardeşinize kitabınızı.. Ben yarın sabah veriyorum kargoya..
Bu aralar çok fazla telaşım var, evde ufak tadilatlar falan o yüzden nete pek giremiyorum fırsatsızlıktan..
Solunum yollarim tikandi hani su ortaliktaki hastaliktan iste
Cikmam hemso cikmaammerhaba, ben az önce aldım kardeşimin kitabını.istediğim kitabı bulamadım ama en kısa zamanda onu da yollayacağım
ALLAH şifa versin hemşerim.tam hastalık havası var samsunda,sakın o halde dışarı çıkma
Ihlamur var memlejetten ondan iciyorum tarcinli limonlu falan kendi kendime birseyler yapiyorum iste annem gelince de aksam ona nazlatuyorum kendimiBulutu da düşündük aslında kızım Diego diyor bakalım yarın bi gelsin.
Bu arada sever misin bilmemde-bençok severim-zencefil vs sıcak çaylardan iç.gribe iyi geliyor.
Kolay gelsiinKızlar herkese merhaba, nasılsınız?
Gönderdiniz mi kardeşinize kitabınızı.. Ben yarın sabah veriyorum kargoya..
Bu aralar çok fazla telaşım var, evde ufak tadilatlar falan o yüzden nete pek giremiyorum fırsatsızlıktan..
teşekkür ederim kardeşcanmerhaba, ben az önce aldım kardeşimin kitabını.istediğim kitabı bulamadım ama en kısa zamanda onu da yollayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?