- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
- 448
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- sarah jio- yağmur sonrası
- sarah jio-böğürtlen kışı
- zülfü livaneli-seranad
- jodi picoult- cam çocuk
- g.g.marauez-yüzyıllık yalnızlık bunlar ama başka kitap da olabilir,okuyup çok beğendiğin,benimde okumamı istediğin
mart menekşelerini okudunmu?
kardeşimin siparişini verdim
hızlı gitsin diye bana gelmeden direk ona gidecek
kardeşimin siparişini verdim
hızlı gitsin diye bana gelmeden direk ona gidecek
hepsiburadadan aldım canımNereden verdin canım şiparişi? Bu aralar rvden çok çıkamadım bende öyle yapayım olmazsa.
hepsiburadadan aldım canım
aslında alıp kendim paketlesem daha özel olsa daha iyi olurdu ama tezcanlıyım ben bekleyemedim :)
Günaydın, ptt kargo en uygunu oluyorGünaydınnn :) bende kardeşim @kedifatos un kitabını alıcam bugünHangi kargoyu kullanıyorsunuz kızlar? Öneriniz var mı?
senin kargon gitmiş olmalıGünaydın, ptt kargo en uygunu oluyor
Ben aras ile gönderdim ama gitti mi gitmedi mi bilmiyorum. Atalante yoktu dün :)senin kargon gitmiş olmalı
hepsiburadadan aldım canım
aslında alıp kendim paketlesem daha özel olsa daha iyi olurdu ama tezcanlıyım ben bekleyemedim :)
Sağol canım. Bu arada Sivaslı olduğunu biliyorum. Zaralıyım bende. Sen neresindensin? :)Günaydın, ptt kargo en uygunu oluyor
Aa ne güzel:) merkezdenim benSağol canım. Bu arada Sivaslı olduğunu biliyorum. Zaralıyım bende. Sen neresindensin? :)
ben hepsiburadadan geçen ay kendim için kitap almıştım.Fuara gidemedim diye imzalı yazar kiitaplarındanhepsiburadadan aldım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?