- 28 Kasım 2008
- 4.324
- 756
- 398
- Konu Sahibi _bilgehan_
bende hastayımm
sana da ALLAH şifa versin.dikkat et bu havalar hayra alamet değil. aralığın 22 si oldu samsun da güneş var şuan,bir yandan da keskin soğuk,gel de hasta olma arkadaş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende hastayımm
ben okumadımSelam kızlarrr. Hastalara geçmiş olsun diyorumm. Allah tez zamanda şifa versin hepimize. Benimde oğlan hasta yine. Kreşe başladığından beri böyle malesef. Bu aralar eline kitap alamıyorum ama bekleyen bir kitabım var. David Nicholls Bir Soru Bir Aşk. Okuyan var mı aranızda?
Ben geçen sene yazarın bir gün Kitabı'ndan sonra bi Hevesle almıştım.ama çetezlik kitap çok şeyler beklemeden okumak gerekir. Üniversite yıllarında bi genci anlatıyor ama biraz kendi halinde bir çocuk birde aşık olduğu kız var vsSelam kızlarrr. Hastalara geçmiş olsun diyorumm. Allah tez zamanda şifa versin hepimize. Benimde oğlan hasta yine. Kreşe başladığından beri böyle malesef. Bu aralar eline kitap alamıyorum ama bekleyen bir kitabım var. David Nicholls Bir Soru Bir Aşk. Okuyan var mı aranızda?
Evet canım istanbuldayım bizim kız pek dikkat etmez kendine.okulda geçen Bahçeye kaçmış sırılsıklam olmuş .o zaman üşüttü herhalde
Iyiyim canım evde oyalanıyorum ev işi yaptım biraz şimdide kitap aldım elime sonra akşamüstü dışarıdan bikaç eksik alacağım.sen nasılsın.
bu Arada diyete başladım.5 kilo versem süper olur
bende hastayımm
yakaladım seni, ceeeeSelam kızlar oldukça yoğun bir gündü benim için, uğrayamadım yine pek...
Ayy işte çocuk ne kadar dikkat edebilirler ki onlar için eğlence olsun, benim oğlanda geçenlerde babası gitmiş okula, okulun bahçesinde yağmurun altında koşturuyomuş, oğlum neden yağmurdan dışarı çıktın diyorum, ama anne çok eğlenceli diyor... Gel de kız dimi :)
Ayy acilen benimde diyete başlayıp 4-5 kilo vermem lazım ama hiç içimden gelmiyor göbeğim aldı başını gidiyor...
Geçmiş olsun canım neyin var...
yakaladım seni, ceeee
arkadaşlar kusura bakmayın konuya direk daldım ama, bir arkadaşımı buldum burda da.
ben de çok severim okumayı, ama şu sıralar biraz keyifsizim. o yüzden içimden gelmiyor kitap okumak.
yok yok canım önemli değil, kış monotonluğu işte, belli birşey yok.heheheee bugün fena yoğundum canım hiç gelemedim kk ya şimdi açtım sırayla bakıyorum topiğe neden sıkkınsın yazdın mı diğer tarafta daha geçemedim oraya... Önemli bişey değildir inşallah...
Nasil ya ben seni hep zayif hayal etmistim , zayif uzun boylu koyu kahve sacli ve masa basinda cani sikilmisIyiyim canım evde oyalanıyorum ev işi yaptım biraz şimdide kitap aldım elime sonra akşamüstü dışarıdan bikaç eksik alacağım.sen nasılsın.
bu Arada diyete başladım.5 kilo versem süper olur
Günaydınnn. Güneşli ama buzzz gibi bir İstanbul sabahından herkese selamlar :) nasılsınız bakalım?
günaydın,ben iyiyim şükür de hava iyi değil malesef.kapalı ve buz gibi ayazlı bir hava var samsunda. hiç sevmem böyle kasvetli havaları,içim karardı resmen...
Aynen ben de sevmem. Ruhum sıkılır. Yaz insanıyım ben soğuğu da sevmem
heh al benden de o kadar.ağustos doğumluyum,doğar doğmaz güneşi görmüşüm ben,güneş ruhumu besliyor benim... neyse haftasonu yaptığım tarifleri ekleyeyim de az keyfin gelsin
canım benim Jennifer lopez ne kadar zayıf yada şişmansa bende öyleyim. masa başında oturunca sadece basenden kilo alıyorum üstüm 38 beden alt beden 40. kumral ve uzun olduğum doğru bi ara resim gönderirim özeldenNasil ya ben seni hep zayif hayal etmistim , zayif uzun boylu koyu kahve sacli ve masa basinda cani sikilmis
Hepinize gecmis olsun kizlar , Allah sifa versin herkese insallah
avatarımı değiştirdim bak bu benim Yekta. tabii bu siyah beyaz resim insanı güzel gösteriyor.
kitap kardeşin varmıgünaydın,ben iyiyim şükür de hava iyi değil malesef.kapalı ve buz gibi ayazlı bir hava var samsunda. hiç sevmem böyle kasvetli havaları,içim karardı resmen...
Siyah beyazla alakası yok mügecim sen güzelsin belli :) saçların çok dolgun duruyor. Bayılırım böyle saçlara. Benimki de gürdür.