• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

günaydın hatunlar, dediğim gibi sene sonu olduğu için işleri bağlıyorum ve yoğun geçiyor günler.ben hala aşkın gözyaşlarını okumaya devam ediyorum ama haftaya bitiririm sanırım.evde de okuyamıyorum,iki akşamdır misafirim var.yarında misafirim var.12 kişi filan gelecekler sanırım.dün akşamdan başladım ben hazırlıklara :confused:
Yemeğe mi geliyorlar? Ne yapacaksın o kadar insana?

Vayyyy 12 kişi misafir ağırlamak haaaaaa:KK57:

hee yaa,ben alıştım artık buna.eşimin ailesi çok kalabalık ve gelen sürü halinde geliyor da :KK4:

Yemeğe mi geliyorlar? Ne yapacaksın o kadar insana?
yemeğe değil canım,öğleden sonra oturmaya geliyorlar.dün sarma sardım,kurabiye yaptım.bu akşam tatlı ve börek yapacağı. yarında salata yaparım tamamdır :confused:

hee yaa,ben alıştım artık buna.eşimin ailesi çok kalabalık ve gelen sürü halinde geliyor da :KK4:

yemeğe değil canım,öğleden sonra oturmaya geliyorlar.dün sarma sardım,kurabiye yaptım.bu akşam tatlı ve börek yapacağı. yarında salata yaparım tamamdır :confused:
Allah yardımcı olsun şekerim.ben akıllıyim galiba.arayı soğuttum onlarla.kırk yılda bir geliyor l ar.kafam rahat:KK48::KK51:

Allah yardımcı olsun şekerim.ben akıllıyim galiba.arayı soğuttum onlarla.kırk yılda bir geliyor l ar.kafam rahat:KK48::KK51:

ben yeni evli ve sadece pazarları izinli olduğum için uzadı bu işler,hele birer kere gelsinler de ondan sonra bu kadar gelenim olmaz. :KK76:

ben yeni evli ve sadece pazarları izinli olduğum için uzadı bu işler,hele birer kere gelsinler de ondan sonra bu kadar gelenim olmaz. :KK76:
Ah canııım kıyamam sana.ben 15 yıllık evlıyım.sana şunu net bir şekilde söyleyebilirim.elini verirsen kolunu kaptırırsın.ben de yaşad i m aynilarını.aman eşimin ailesi diyorsun.her şey yolunda gitsin.alttan alıyorsun vs.vs.ben cok verici oldum.karşılıgını göremedim.hep kullanmaya, yemeye çalıştılar vs.vs.ammavelakin benimkiler kötü çıktı.umarım seninkiler iyi olur.:110:

Dogr7dan birbirinizin evine sipariş versrnize canım.ben genelde hb den alıyorum.hb dr ile paralel gidiyor genelde.

Ben evden de kitap ekleyeceğim için ve kendime de kitap sipariş ettiğim için işi dolandırmak istemedim. O nedenle bu şekilde yaptım canım.

Ben evden de kitap ekleyeceğim için ve kendime de kitap sipariş ettiğim için işi dolandırmak istemedim. O nedenle bu şekilde yaptım canım.

Haa tamam canım:KK48:

günaydın hatunlar,nasılsınız?

Günaydın bayanlar herkese iyi haftalar
benim kız biraz hasta evdeyim bugün.

geçmiş olsun kızına canım havalar yine düzensiz İstanbul'da

Sen de İstanbulda mıydın?

kızlar merhaba.. yardımınıza ihtiyacım var şu konuya gelin bakım :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evim-cok-sade-yardim.780848/

ALLAH şifa versin, üç kişiden biri hasta zaten,tam hastalık havası var buara
Evet Allah herkese şifa versin. Benim kız grip olunca bir tatlı oluyor burnu tıkanıyorya o boğuk boğuk sesi daha bi sıkıştırasım ısırasım geliyor.Allah her isteyeni evlat sahibi yapsın inş

Back