- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.317
- 178
- Konu Sahibi _bilgehan_
meryem içimi kararttınasıl gidiyor pekii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meryem içimi kararttınasıl gidiyor pekii
Ya bir kiz konu acmis eski sevgilimin abisi diye , basligi okur okumaz killandim dayanamadim azcicik birseyler yazdim hihhiihaydaaaa.. ben bişey anlamadım kii
canım ben mileneya mektupları bitirdim sana gönderiyorum bugün iş çıkışı.mabel Dea-tacita @kedifatos Mata Hari azra2004 Love of Coffee @Koalina @z_e_l_i_s _nurbanu_ @KarKralicesi kitapseverim moonserose neredesiniz kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Hangi kitapları okuyorsunuz ben kristin hannah bir tutam gündüz bir tutam gece kitabını bitirdim vee harikaydıııı tabiki tüm kristin hannah kitapları gibi bunuda öneriyorum Şimdide yeni kitaba başlamadım yarın misafirim var pazar günü başlarım sanırım
canım ben mileneya mektupları bitirdim sana gönderiyorum bugün iş çıkışı.
peyami safa selma ve gölgesini okuyorum ama bugün biter. Dün akşam saydım 30 a yakın kitap var kütüphanemde bekleyen .
bu arada kardeşime laf söyletmem ben ayıp oluyor onun burada ablası var
yok canım aşkolsun. Evdeki bitirmeden eve başka kitap sokmak istemiyorum.4-5 ay kitap almayacağım söz verdim kendime. 3 tane kitaplık var 3ü de üstüste doldu.Ayyy canımmmm bende kitaplarımdan sana göndercem :)
yok canım aşkolsun. Evdeki bitirmeden eve başka kitap sokmak istemiyorum.4-5 ay kitap almayacağım söz verdim kendime. 3 tane kitaplık var 3ü de üstüste doldu.
meryem içimi kararttı
ay ne biliyim 100 sayfa civarındayımniye kızz çok ağladım o kitapta
Oyycanım ben mileneya mektupları bitirdim sana gönderiyorum bugün iş çıkışı.
peyami safa selma ve gölgesini okuyorum ama bugün biter. Dün akşam saydım 30 a yakın kitap var kütüphanemde bekleyen .
bu arada kardeşime laf söyletmem ben ayıp oluyor onun burada ablası var
mabel Dea-tacita @kedifatos Mata Hari azra2004 Love of Coffee @Koalina @z_e_l_i_s _nurbanu_ @KarKralicesi kitapseverim moonserose neredesiniz kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Hangi kitapları okuyorsunuz ben kristin hannah bir tutam gündüz bir tutam gece kitabını bitirdim vee harikaydıııı tabiki tüm kristin hannah kitapları gibi bunuda öneriyorum Şimdide yeni kitaba başlamadım yarın misafirim var pazar günü başlarım sanırım
Kızlar annenin evinde kitaplığım vardı ama evlendikten sonra yapamadım. Artık istiyorum bir kitaplık. İkea dan falan mı alsam acaba? Sizler nerelerden aldınız?
Benim de kitaplığımı büyütmem gerekiyor. Çoğu kitabım kolilerin içinde kitaplığım küçük olduğundan... Kitaplığımı büyütebilmem için de evimi büyütmem gerekiyor.. O da şu sıralar mümkün değil..
Aslında en büyük hayallerimden biridir evde bir kütüphane olması boydan boya duvarlar kitap dolu. Ve her kitabın yeri ezbere biliniyor...
Allah gönlüne göre versin canım. İnşallah olur bir gün. Bebiş nasıl :)
Dogr7dan birbirinizin evine sipariş versrnize canım.ben genelde hb den alıyorum.hb dr ile paralel gidiyor genelde.Selam kızlaar.. Birkaç gündür gelen gidenden bir de kızımın artık uyanık zamanlarının eskiye nazaran artmasından veee belimin tutulmasından dolayı giremedim doğru düzgün ama unutmadım sizleri...
Elimdeki kitap bitti. Henüz bir kitaba başladım. Düşünüyorum ne okusam ne okusam diye.. Başladığım da yazarım...
Bu arada kardeşim mabel in kitabının siparişini verdim. Sanırım Salı günü elimde olur.. Ben de hemen ona gönderirim :))
Diğer arkadaşlara da şiir kitabımı göndereceğim... Adresler tamam:)
Bu arada @__ATALANTE Adam Fawer'in Olasılıksız'ı okudun mu? Listendeki Empati dikkatimi çekti de...
Vayyyy 12 kişi misafir ağırlamak haaaaaagünaydın hatunlar, dediğim gibi sene sonu olduğu için işleri bağlıyorum ve yoğun geçiyor günler.ben hala aşkın gözyaşlarını okumaya devam ediyorum ama haftaya bitiririm sanırım.evde de okuyamıyorum,iki akşamdır misafirim var.yarında misafirim var.12 kişi filan gelecekler sanırım.dün akşamdan başladım ben hazırlıklara
Dogr7dan birbirinizin evine sipariş versrnize canım.ben genelde hb den alıyorum.hb dr ile paralel gidiyor genelde.
Bebiş iyi çok şükür.
Ama bizi deli ediyor. Bu nasıl bir sevgidir tarif edemiyoruz. İliklerimize kadar işledi sanki. Kemiklerim eriyor sanki...
Çok oyuncu olmaya başladı.Minik gülüşlerin yerini kahkahalar alıyor yavaş yavaş. Öyle sesler çıkarıyor ki ciddi ciddi bir şeyler anlatıyor sanki Kucağa gelmek isteyince kafasını kaldırıyor bir de almayınca da basıyor yaygarayı. Mümkünse yalnız kalmayacakmış ve hiç susmamam lazım sürekli sohbet istiyor minik prensesimiz
Ben hala emziğe alıştıramadım. Ya da o alışmamak da kararlı bilemiyorum..