• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Sağol serapcım .saçlarla başım belada çok fazla gür bide hergün yıkarım ben. o yüzden hep hasta olurum.kızımın benimkinden beter. Tokada takmadığı için sürekli kestiriyorum. ama Allahtan çok düz saçlıyız. kıvırcık saçlı olduğumu düşünemiyorum.

ALLAH ım hatunun derdine bak :KK51: bende aynısını istiyorum :KK51: iki tüy saç var kafamda,kabarık dursun diye limden geleni yapıyorum ve çok dökülüyor. :KK61:

kitap kardeşin varmı
kardeş olalımmı :KK16:

kitap kardeşim yok,olabilirz tabiki :KK36: konu sahibimiz atalante gelsinde danışalım :KK66:[/QUOTE]

Sağol serapcım .saçlarla başım belada çok fazla gür bide hergün yıkarım ben. o yüzden hep hasta olurum.kızımın benimkinden beter. Tokada takmadığı için sürekli kestiriyorum. ama Allahtan çok düz saçlıyız. kıvırcık saçlı olduğumu düşünemiyorum.

ALLAH ım hatunun derdine bak :KK51: bende aynısını istiyorum :KK51: iki tüy saç var kafamda,kabarık dursun diye limden geleni yapıyorum ve çok dökülüyor. :KK61:

kitap kardeşim yok,olabilirz tabiki :KK36: konu sahibimiz atalante gelsinde danışalım :KK66:
[/QUOTE]

tabiki kardeş olabilirsiniz :) kitapseverim kitapseverim ve moonserose moonserose sizi kardeş ilan ediyorummmmmm :) ama istediğniz 5 kitabı liste halinde bana göndermeniz gerekecek :)

ben hangi kitabı istiyorum bilmiyorumki
kırmızı pazartesi olabilir
uçurtma avcısı olabilir
pasaklı tanrıça olabilir

Son düzenleme:

kitapseverim kitapseverim ve moonserose moonserose sizde kardeş olsanıza
Ben de düz saçlıyım. Avantaj aslında yıka ve çık fönlü gibi ne güzel :)

Gercekten kafamda canlandirdigim gibisin , cok guzelsin :KK51:Azra da sana mi benziyor babasina mi
Masa basi gercekten buyutuyor totisi ya

O senin güzelliğin fıstıkım . gözlük takıyorum ya o çok değiştiriyor insanı. normalde makyaj yapmıyorum. makyajlı gözlüksüz kimse tanıyamıyor beni.
Azra ikimizede benziyor.Ama çok zayıf.herhalde o sürekli yemek yiyip zayıf kalanlardan olacak. çok hareketli ondan herhalde.

O senin güzelliğin fıstıkım . gözlük takıyorum ya o çok değiştiriyor insanı. normalde makyaj yapmıyorum. makyajlı gözlüksüz kimse tanıyamıyor beni.
Azra ikimizede benziyor.Ama çok zayıf.herhalde o sürekli yemek yiyip zayıf kalanlardan olacak. çok hareketli ondan herhalde.
Ne guzel genc kiz dedigin citi piti olsun , ben de makyaj yapmiyorum cok usenirim :KK45:

Ne güzel manken gibi kız olur. Benim kızımın ikinci adı da azra biliyor musun? Defne Kuran'da geçmediği için azrayı da okuduk kulağına. Ama kimlikte yazmıyor.

İyiyim bebişkom. Bugün temizliğe abla gelicek perdeleri yıkamaya başladım :)

Kızlar birbirimizi instagramdan takip etsek ya. Tabi isteyenler. Kardeş olduk ya görelim birbirimizi :)

benim sadece twitterım var onda da siyasi yazıyom genelde .diğerleri çok zaman kaybı geliyor bana. Benim kızın faci var onuda çok alıştırmamaya çalışıyorum.

Back