Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Ne guzel , ben seviyorum Samsunu ya , ama Pamulkalede okudum ne alakaysa Ne okudun peki , nerde calisiyorsun ?
bende samsunu seviyorum ama bari üniversiteyi dışarda okusaydım dimi, farklı ilde yaşamak nedir hiç bilmiyorum. bilgisayar programcılığı okudum.asansör firmasının kalite yönetimindeyim. sen neler yapıyorsun? bu arada bende örgü örmeyi çok severim.en son görümcemin kızına yelek ördüm .

evlimisin canım ne kadarlık?

aynı meslekte iştigal etmekteyiz

Sağol canım benim.Bu arada boşver örgüyüde madem evlenmeyi planlıyon çeyizlik bişeyler yap.(Bende anne gibi konuştum)
Ben askima battaniye oruyorum , yuncude boyle ponponlar satiliyor bitince de dort bir yanina o ponponlari dikecem oyle iste , ama bugunlerde benle pek ilgilenmiyor belli olmaz valla alir kendim orterim
Ben de ceyiz yapmak istiyorum ama isten ayrildigim icin pek musait degil durumlarim bu ara

Gorumcee gormiyim seni omrumce
Ben de ne yapayim evdeyim , isten ayrildim kpss ugruna pismanim

bende 2 aylık evliyim :) Alışabildin mi peki??

Ben İstanbul'dayım sen Samsun değil mi?

Off kızlar temizlik beni bekler... Daha öğle yemeğimi yeni yiyorum dizi eşliğinde...Bitince de temizliğe başlar akşamı ederim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…