- 25 Şubat 2011
- 1.470
- 2.180
- 208
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
kötü olmuş bizde bi kere eşimle haftasonu kaçamağı yapalım dedik hiç yanlız tatile falan gitmemiştik.büyükadaya gittikBizimkinin sonu nasıldı tahmin et? Çocukları anneme bırakmıştık biz geç gelince kalsınlar diye konuştuk daha önce de kalırlardı. Gece 2 de bi telefon ikiside salya sümük ağlıyor. Hemen gittik aldık geldik yat diyene kadar 3.30 olduGüya dinlendik
Ah garibim yavrularim salya sumuk beklemis mi hic kiyamam onlara yaaBizimkinin sonu nasıldı tahmin et? Çocukları anneme bırakmıştık biz geç gelince kalsınlar diye konuştuk daha önce de kalırlardı. Gece 2 de bi telefon ikiside salya sümük ağlıyor. Hemen gittik aldık geldik yat diyene kadar 3.30 olduGüya dinlendik
He o arkadasimin nisaniydi evet :) Cok durmadik ya salon kucuktu cok havasizdi oturmaya yer de yok , oyle tebrik ettik fotograf falan cekip ayrildikyok canım seninkini biliyorum söz falan demişti yekta ondan bahsediyorum dün değil miydi
kardeşin dediğime bakma sadece ablan olduğunu biliyorum.yanlış yazmışımHe o arkadasimin nisaniydi evet :) Cok durmadik ya salon kucuktu cok havasizdi oturmaya yer de yok , oyle tebrik ettik fotograf falan cekip ayrildik
Yerim seni ya bir tutturamadikardeşin dediğime bakma sadece ablan olduğunu biliyorum.yanlış yazmışım
ağlamak istiyorum biz bu konuyu kapatalım en iyisiYerim seni ya bir tutturamadiAblam Istanbulda , gecen sene nisanlandi , bu isyerinden ardkadasimin nisaniydi
Hhhahahahahahahahahhaağlamak istiyorum biz bu konuyu kapatalım en iyisi
Aa ben seninkileri bilmiyorum ama nerden baktin ki yayinlandi da ben mi kacirdimyektacım istediğin kitaplara baktım buarada.Hepsi çok güzel.
merhaba,bende bir kitap sever ve sevdiği gibi okuyan biri olarak nasıl aranıza katılabilirim?
tabiki isterim,kitap okumayı çok severim,evde,trende,otobüsde .... açıkçası fırsat bulduğum heryerde olurum.kol çantamda taşırım kitabımı.birde ben o an popülerse o kitabı okumam,beklerim. şuan sinan yağmur un aşkın gözyaşları nı okuyorum.
benimde kırmızı kaplı defterim ve kalemim muhakkak olur.unutmamak için herşeyi not alırım. gerçi yeni evli olduğum için şuaralar sayfalar taksit ödenecek yerlerle dolu sadece
bu arada yağmur sonrası nı okuyanınız var mı?
@__ATALANTE nerelerde yahu
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr :)
Günaydınlarrrr
hoşgeldinÇok üzgünüm ben lütfen kusura bakma
Günaydın...
Sendromsuz Pazartesiler dilerim :)
günaydın
zeliş konu neydi neden banlandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?