Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

şişmeye başladığım için biraz zorlanıyorum ama iyiyim canım,sen nasılsın?

İyiyim bende canım teşekkür ederim...

Yavaş yavaş büyüyor bebiş değil mi... Kendi hamileliğim çok rahat geçmişti oğlumda doğuma 2 hafta kalana kadar çalıştım ben...

Artık son zamanlarda çok hareketliydi her gece yatarken konuşurdum, gel artık oğluşum çok merak ediyorum seni derdim...

Ayy çok güzel zamanlar bunlar canım...

Seninde iyi gidiyor maşallah hamileliğin...

Herkese merhaba,
Dogan Cüceloglu-Gercek özgürlük kitabina basladim.
Ama cok yavas ilerleyebiliyorum

merhaba ayşenur, arkadaşım okumuştu,oda aynı şeyi söylüyordu.güzel ama ağır ilerleyen bir kitapmış.sen nasılsın? nasıl gidiyor?

bende çalışabildiğim yere kadar çalışmayı düşünüyorum ama sen çok iyi götürmüşsün canım bu arada oğlun çok yakışıklı yaa

Saol canım benim... 5 günlük tatile girdi ya okullarımız şimdi ananesinde tatil yapıyor kuzum..

Sen işten ayrılacak mısın doğumda?

işten ayrılmayacağım,sadece doğum iznimi ve yıllık izni kullanacağım inşallah

Hımm anladım canım bakacak yakınların vardır heralde değil mi?

Birde şimdi yarım gün çalışma hakkı getiriliyordu kamu dışı çalışanlara da yasalaştı mı bilmiyorum oda gelirse epey işine yarar...

kayınvalidem bakacak,görümcem onu dinlendirecekmiş.sen doğur biz bakarız dediler,inşallah sözlerinde dururlar. o kanun hala yasalaşmadı,seçim vaadlerinden biri bence

kayınvalidem bakacak,görümcem onu dinlendirecekmiş.sen doğur biz bakarız dediler,inşallah sözlerinde dururlar. o kanun hala yasalaşmadı,seçim vaadlerinden biri bence

Anladım canım iyi bari baksınlar ne güzle...

Umarım yasalaşır vaad olarak kalmaz...

Gerçi yıllardır şu doğum iznini bile 60 aya çıkramadılar ya neyse...

Ege hem yakışıklı hem de çok akıllı, sıcak kanlı bir çocuk teyzesi. Senin minnoşunu da merakla bekliyorum

Ege hem yakışıklı hem de çok akıllı, sıcak kanlı bir çocuk teyzesi. Senin minnoşunu da merakla bekliyorum

günaydın hatunlar,işçi bayramınız kutlu olsun.
resimlerden belli oluyor zaten serapcığım. benim keratayı bende çok merak ediyorum valla.geçen cuma ayrıntılı ultrasona girdik,yüzünü birtürlü göstermedi yaramaz.poposunu döndü habire bize

Benim doktorumun kendi muayenehanesinde var 3 boyutlu renkli ultrason. Her gittiğimde onunla bakıp cd verirdi bana görüntüleri. Çınarın o kadar güzel cdleri var ki. Anne karnında gülerken,esnerken,parmağını emerken :)

Ama defne hiç göstermezdi yüzünü. Çok nadir görebilirdik çünkü duruşu tersti. Şimdi hepsini saklıyorum. Çok güzel hatıralar.

Hepimizin işçi bayramı kutlu olsun arkadaşlar.

iyiyim çok şükür.bulantılarım vs. geçti . şuan tek derdim ayaklarım çok şişiyor.oda oturarak çalışmamdan sanırım.neyse benim buhaftalık mesaim ancak bitti şükür.şimdi kendimi samsun sokaklarına atma zamanım geldi :)

kızlar nasılsınız?
ben bu sıralar fazla giremiyorum tek nedeni minnak kızım. Artık o kadar hareketli ki,emekleme çabalarında sürekli. Uykuları azaldı. Oyun derdinde. Bir de atarlı cırlamaları var. Hala diş çıkaramadık ama yine de ısırmaya çalışıyor cimcime. Anne diyor, harika bir duygu eriyorum. İki gündür de baba demeye başladı eşim havalarda uçuyor. O uyuduğunda ancak ev işi yemek halletmeye çalışıyorum. Geceleri sabaha karşı uyuyan ben şimdi 12 de pert halde oluyorum. Şikayetçi değilim. Minnağım sağ olsun.

Yeni bir kitaba başlamam lazım ama ona da fırsatım yok.
hepinizi öpüyorum...

Merhaba kızlarr :) Uzun bir aradan sonra aranıza tekrar katıldım.. Nisan ayı benim için tambir felaketti.. Hastalıklar, bahar yorgunlugu ve iş yogunlu ile bittim resmen.. Ama 1 mayıs cuma cumartesi ve pazar 3lüsü ile sanırım biraz kendime geldim. Ve bugün ofisime gelirken bir kitap getirdim yanıma umarım okuyabilirim :)
Siz neler yapıyorsunuz? Hangi kitapları okuyorsunuz?
z_e_l_i_s kardesim sen nasılsın?
moonserose , @erdemaysenur31 kızlar bebisler nasıl?
azra2004 , Mata Hari sizler nasılsınız? KArdeşliğinize alıştınız mı :)
Dea-tacita senin fıstık nasıl :) Anne diyormus artık ne kadar güzel bir duygu olmalı...
kitapseverim sen nasılsın canım. Aklım hep sende ve sürekli dualarımdasın

mrb canım özledik seni
ben hep aynı monoton.Serap la anlaşmamak mümkün değil zaten çok iyi birarkadaş.Hepiniz öylesiniz.
arzanın okul gezisi var 2 gün yok maalesef. kuzumu özleyeceğim. bol bol ev işi yaparım artık.
kitap okumak benim için vazgeçilmez zaten hergün 1-2 sayfada okurum.

gülcüm ne mutlu canım sana Ada nın en tatlı günleri tadını çıkar.ilk anne demeside enteresan bizimki baba demişti.

Canım benim teşekkür ederim. Sen de çok iyi bir arkadaşsın. Bu aralar ihmal ettim sizleri biliyorum ama bu saat oldu daha yeni oturdum vallahi. Daha çocuklar yıkanacak vs bir sürü işim var
Nereye gitti azra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…