- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.528
- 298
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #3.641
Aynen canım. Bir kaç gün kayınvalidem de kalırım. Hallederiz Allahın izniyle.Canım ya tekrar geçmiş olsun, zor tabi ama Allah can sağlığı versin halledersin yavaş yavaş...
Günaydınlar. Başıma ne iş geldi bilseniz. Evimden geçen borulardan biri çatlamış aşağı su sızdırıyormuş. Biraz sonra yatak odamın yeri kırılıp çatlak boru aranacak
iyi bari eşyalara ve size bir zarar gelmemiş şükür. aksiyonlu hatun seniYok yok bende bir şey yok aşağı sızdırıyormuş. Duvarı ıslanmış sadece ama benim parkeler falan söküldü, yer kırıldı. Bir dünya iş çıktı bananapalım olacağı varmış. Sağolun kızlar.
Aynen canım. Bir kaç gün kayınvalidem de kalırım. Hallederiz Allahın izniyle.
Hahah evet çok çılgın bir hayatım var bu aralar.iyi bari eşyalara ve size bir zarar gelmemiş şükür. aksiyonlu hatun seni
Amin canımGeldimide hepsi üstüste gelir.Allah beterinden korusun.
Herkese selamlar
Bi ugruyayim dedim
Serap sna kolay gelsin
Evin icindede insaat en sinir bozucu sey
Sağolun kızlarselam ayşenur,serap kolay gelsin bir dünya iş çıkmış yahu
Kızlar günaydın,
Bu aralar mevsim değişikliğinden ve biraz da özel hayatımda sıkıntılar yaşayışımdan dolayı sürekli uyuyorum. Kitap okumak hak getire. Neden böyle oldu hiç bilmiyorum. Elimde çok güzel bir kitap var ama kaç gündür sürünüyor.
Sahilde Kafka okuyorum, aslında çabuk ilerleyen bir kitap ama kötü hissederken kitap okuyamıyorumne okuyorsun? bende akşamları sayıkladığım için genelde okuyamıyorum ama iş-ev arası araçta kitap okuyabiliyorum.serenad ı okumaya devam ediyorum ve ilginç birşekilde ilerliyor.sonunu çok merak ediyorum.
Sahilde Kafka okuyorum, aslında çabuk ilerleyen bir kitap ama kötü hissederken kitap okuyamıyorum
günaydın,niye kimse yok burada
Selam kızlar. Bu aralar elime kitap alamıyorum malum işlerim var. Pek uğrayamıyorum ama arayı kapatırız inşallah. Öpüyorum hepinizi.
Günaydın kızlar,
Ben şuan Maksim Gorki Ana yı okuyorum güzle gidiyor kitap...
Bundan önceki kolera Günlerinde Aşkı çok zor okudum, anladımki takıntılı aşk konulu kitaplar bana göre değil
Masumiyet müzeside çok sıkmıştı...
kolay gelsin canım,inşallah kolaylamışsındır işlerini .
bende serenad ı okumaya devam ediyorum.kitabı yarıladım sayılır,zevkli ilerliyor . mügeciğim etkiler seni demişti,ona dayanarak sonlara doğru dramatikleşeceğini düşünüyorum.
Tadilat bitti sıra temizlikte :) kolayladım çok şükür.kolay gelsin canım,inşallah kolaylamışsındır işlerini .
bende serenad ı okumaya devam ediyorum.kitabı yarıladım sayılır,zevkli ilerliyor . mügeciğim etkiler seni demişti,ona dayanarak sonlara doğru dramatikleşeceğini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?