• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Uğultulu tepeleri bende bu ay içinde okurum o zaman madem akıcı.Sahide Kafta yı da merak ediyorum.Daha doğrusu Murakami nin tüm kitaplarını çok merak ediyorum.1Q84 vs.
Murakami favori yazarlarım arasına girdi açıkçası. Anlatımı gayet güzel, farklı düşünüyor, farklı anlatıyor, her sayfada nereye bağlayacak acaba diye düşünüyorsun, ben bir kitabını okudum ve çok beğendim, diğerlerini de okumak için listeme aldım açıkçası :)

merhaba kızlar nasılsınız?ben hiç kitabını bitirdim kitap hırsızını da merak etmedim değil bu kitaptan sonra:)

merhaba kızlar nasılsınız?ben hiç kitabını bitirdim kitap hırsızını da merak etmedim değil bu kitaptan sonra:)

günaydın hatunlar, hiç hoşuna gitti o zaman? bende merak ediyorum . sıralamama dahil edbilirim.

Günaydın canım. Nasılsın? Minnoşum nasıl? Bulantıların tamamen geçti dimi?

iyiyim canım,tosssuuun gibiyim :) minnoşumda iyi çok şükür teyzesi. salı günü doktora gittim.boks yapıyordu içerde eşiyle benimki ,eşini yumrukluyordu :KK70: sen nasılsın? anneler gününde hediyem var sanırım eşim telefon aldı bana,bundan sonra watsap tayım ;)

iyiyim canım,tosssuuun gibiyim :) minnoşumda iyi çok şükür teyzesi. salı günü doktora gittim.boks yapıyordu içerde eşiyle benimki ,eşini yumrukluyordu :KK70: sen nasılsın? anneler gününde hediyem var sanırım eşim telefon aldı bana,bundan sonra watsap tayım :KK66:
Ohh maşallah maşallah. Erkek çocuğu işte. Sen onu birde doğunca gör :KK70:
Ben de iyiyim canım ya. Hep aynı koşturmaca işte. Bravo enişteye ilk anneler gününü es geçmemiş ;)

Günaydın herkese,
Haftasonları giremiyorum. Elimde en son Lolita vardı, onu bitirebildim sonunda. Tess Gerritsen'in Günahkar kitabına başladım. Gayet akıcı bir kitap. Uzun süredir polisiye okumuyordum bu iyi geldi :)

Günaydın herkese,
Haftasonları giremiyorum. Elimde en son Lolita vardı, onu bitirebildim sonunda. Tess Gerritsen'in Günahkar kitabına başladım. Gayet akıcı bir kitap. Uzun süredir polisiye okumuyordum bu iyi geldi :)

günaydın hatunlar,nasılsınız?
günahkar ı arkadaşım tavsiye etmişti,güzel kitapmış leyla ;)

moonserose moonserose azra2004 azra2004 z_e_l_i_s z_e_l_i_s kitapseverim kitapseverim
@erdemaysenur31 Dea-tacita Dea-tacita anneler gününüz kutlu olsun canlarım. Hepinizi çok öpüyorum :KK36:

teşekkür ederim canım benim,seninde anneler günün kutlu olsun çifte kavrulmuş anne :KK36:

Kızlar günaydın, buralar çok sessiz bu aralar, herkes bahar-yaz arası giden havalardan bunaldı sanırım :)

Ben dün elimdeki kitabı bitirdim (Günahkar - Tess Gerritsen). Akıcı bir kitaptı. Yazarın okuduğum 3. kitabı. Gayet başarılı buluyorum.

Sabah da yeni kitaba başladım, Nikos Kazanthakis'in Zorba isimli kitabına. Bu sıra her yerde görür oldum, o sebeple hemen ilgimi çekti. Kitap bitince de yorumumu yazarım.

Günaydınlar. Benim de küçük mucizeler dükkanı bitti şimdi bir yumak mutluluk'a başladım.

MErhaba bayanlar.. :)
Yaza merhaba demek için ortak bir kitap seçelim. Hatta bunu her ay yapalım her ay birisi bir kitap önersin onu okuyup yorum yapalım üzerinde tartışalım ? :) Ne dersiniz

Herkese selam,
Bu aralar elime pek kitap alamiyorum.
Halen mide bulantilarindan kurtulamadim
O yuzden ksura bakmayin gelemiyorum ne zaman eski rutine donerim bilmem
Arada selam vermeye gelirim.

Kızlar günaydın, buralar çok sessiz bu aralar, herkes bahar-yaz arası giden havalardan bunaldı sanırım :)

Ben dün elimdeki kitabı bitirdim (Günahkar - Tess Gerritsen). Akıcı bir kitaptı. Yazarın okuduğum 3. kitabı. Gayet başarılı buluyorum.

Sabah da yeni kitaba başladım, Nikos Kazanthakis'in Zorba isimli kitabına. Bu sıra her yerde görür oldum, o sebeple hemen ilgimi çekti. Kitap bitince de yorumumu yazarım.
Leylacığım tess'in ikiz bedenler kitabını da tavsiye ederim. Rizzoli-Isles serisi o da ;

Back