- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #3.541
Günaydın.Günaydın kızlar nasılsınız??
Günaydın.günaydın,nasılsınız?
Günaydın. Aslında güzel cevaplamış ama demek daha da iyileri varmış. Vardır her işte bir hayır.günaydın kızlar nasılsınız
ben aynı devam.bizim kızın sınavı olmadı zaten pek ümidim yoktu.90 soru 10 yanlış yapmış.Yeni bir okul arayışına gireceğiz büyük ihtimalle.
serap ne yaptı acaba taşınmıştır pazar günü.
Günaydın.
Günaydın.
Günaydın. Aslında güzel cevaplamış ama demek daha da iyileri varmış. Vardır her işte bir hayır.
günaydın kızlar nasılsınız
ben aynı devam.bizim kızın sınavı olmadı zaten pek ümidim yoktu.90 soru 10 yanlış yapmış.Yeni bir okul arayışına gireceğiz büyük ihtimalle.
serap ne yaptı acaba taşınmıştır pazar günü.
Günaydın kızlar. Ben taşındım, yerleştim çok şükür. Ufak tefek işler kaldı. İnternet, digitürk kurulumu gibi. Toparlanmak yerleşmekten daha zormuş valla.
Mügeciğim sıkma canını. Sınavı kötü değilmiş aslında ama yetmemiş demekki. Allah can sağlığı versin napalım. Burs olmasa da koleje vermeyi düşünüyor musun?
Günaydın kızlar. Ben taşındım, yerleştim çok şükür. Ufak tefek işler kaldı. İnternet, digitürk kurulumu gibi. Toparlanmak yerleşmekten daha zormuş valla.
Mügeciğim sıkma canını. Sınavı kötü değilmiş aslında ama yetmemiş demekki. Allah can sağlığı versin napalım. Burs olmasa da koleje vermeyi düşünüyor musun?
yenı evın hayırlı olsun gule gule oturun :)Teşekkür ederim canım arkadaşlarım. Rabbim hepimize ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
Sağol canımcımyenı evın hayırlı olsun gule gule oturun :)
hangı kıtabı okuyorsun ?Sağol canımcım
Kız ne kitabı? Ben olmuşum kitaphangı kıtabı okuyorsun ?
Kız ne kitabı? Ben olmuşum kitapAma başlayacağım bir iki güne tekrar okumaya. Var bir kaç tane kitabım. Kilitli diye bir kitap almıştım. Polisiye. 25 sayfa okumuştum, yarım kaldı taşınma işi çıkınca. Ona devam ederim. Sen ne okuyorsun?
Yok bebeğim öyle bi iddiam :) annelerin klasik lafıdır ya. Mesela Tatile gidelim dersin amaann ben olmuşum tatil derlervayy vayyy,kitap gibi kadınım diyorsun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?