Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

günaydın kızlar nasılsınız
ben aynı devam.bizim kızın sınavı olmadı zaten pek ümidim yoktu.90 soru 10 yanlış yapmış.Yeni bir okul arayışına gireceğiz büyük ihtimalle.
serap ne yaptı acaba taşınmıştır pazar günü.

Günaydın kızlar nasılsınız??
Günaydın.

günaydın,nasılsınız?
Günaydın.

Günaydın. Aslında güzel cevaplamış ama demek daha da iyileri varmış. Vardır her işte bir hayır.

Günaydın.

Günaydın.

Günaydın. Aslında güzel cevaplamış ama demek daha da iyileri varmış. Vardır her işte bir hayır.

sağol canım bende öyle diyorum hayırlısı olsun.Elimizden geleni yaptık.Hatta fazlasıyla yordum onu.en azından sınav stresimiz bitti.

ben iyiyim canım,sağlık olsun azra için.sınav stresi beter bişey yaa ondan kurtulmuşsunuz işde

Kızlar günaydın, buralar ne kadar sessiz 3-4 gündür. Ben bir haftadır elimde olan Menekşeler Atlar Oburlar'ı bitirdim sonunda, aslında güzel bir hikaye ama bir türlü oturmaya fırsat bulamadım, çok yoğun çalıştım çünkü Tim O'Brien'dan Taşıdıkları şeyler kitabına başladım. Savaş romanıymış bakalım.

Günaydın kızlar. Ben taşındım, yerleştim çok şükür. Ufak tefek işler kaldı. İnternet, digitürk kurulumu gibi. Toparlanmak yerleşmekten daha zormuş valla.

Mügeciğim sıkma canını. Sınavı kötü değilmiş aslında ama yetmemiş demekki. Allah can sağlığı versin napalım. Burs olmasa da koleje vermeyi düşünüyor musun?

günaydın bayanlar

Sağol canım kendisi benden daha çok üzüldü.Çünkü eşim kazanamazsan köpeği geri veririz demişti.o yüzden bayağı ağladı.okul önemli değil diyor ama üzülüyor haliyle.tekrar özele verir miyiz bilmiyorum.Belki daha uygun fiyatta bulursak olabilir ama okul fiyatları uçmuş.
Sende işlerini bitirmişsin ne güzel.Yeni eviniz daha da çok mutluluk getirsin size

hayırlı olsun canım,ev yerleştirmek daha zevkli tabi ki.güle güle otur evinde

Teşekkür ederim canım arkadaşlarım. Rabbim hepimize ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

hangı kıtabı okuyorsun ?
Kız ne kitabı? Ben olmuşum kitap Ama başlayacağım bir iki güne tekrar okumaya. Var bir kaç tane kitabım. Kilitli diye bir kitap almıştım. Polisiye. 25 sayfa okumuştum, yarım kaldı taşınma işi çıkınca. Ona devam ederim. Sen ne okuyorsun?

vayy vayyy,kitap gibi kadınım diyorsun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…