- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- 398
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #3.421
ben iyiyim canım,bebeğim de iyidir sanırım.sağolsun beni üzmüyor bu aralarKendine dikkat canım bu koşuşturmacada ihmal etme bebişini, kendini....
Hadi ya neyse atlatmışsın o süreci.
Bnm sanki bu aralar çok uykum geliyor.Elimden gelse bulduğum her yerde uyucam.
Cinsiyeti belli oldumu bebeğinin.
Birde kilo alma durumu nasıl.
günaydın
Günaydın herkese
Kızlarrr günaydın :)
Günaydın hatunlar.moonserose nerelerdesin kuzum? Her şey yolunda mı?
ben iyiyim serapcığım,ev-iş-hastane arasında mekik dokuyorum.babam hala hastanede yatıyor ve bu haftasonuna kadar da yatacak sanırım. sen nasılsın? nasıl gidiyor yerleşme faslı?
Günaydınlarrr
Toparlanıyorum canım ya. Bu pazar taşınacağım. Evimi çok seviyordum ama ısınmaması ve 5. Katta asansörsüz olması bizi çok zorladı. Çocuklar isyan ediyorlardı çıkarken :) çoğu zaman kucağımızda çıkarıyorduk bu kez de bizim belimiz kopuyordu. Şimdi 2. Kata gidiyorum. Evin içi de süper. O yüzden çok üzülmüyorum.ben iyiyim serapcığım,ev-iş-hastane arasında mekik dokuyorum.babam hala hastanede yatıyor ve bu haftasonuna kadar da yatacak sanırım. sen nasılsın? nasıl gidiyor yerleşme faslı?
merhaba canım, ada nasıl?
Teşekkürler canım, iyiyiz. Egzersizlere devam. Ada'nın her gün yeni bir ifadesi yeni bir hareketi sesini keşfediyoruz.
Sen nasılsın? Nerelerdesin?
Toparlanıyorum canım ya. Bu pazar taşınacağım. Evimi çok seviyordum ama ısınmaması ve 5. Katta asansörsüz olması bizi çok zorladı. Çocuklar isyan ediyorlardı çıkarken :) çoğu zaman kucağımızda çıkarıyorduk bu kez de bizim belimiz kopuyordu. Şimdi 2. Kata gidiyorum. Evin içi de süper. O yüzden çok üzülmüyorum.
iyi sayılırım dediğine göre bilmediğim birşey mi var ? mayısda eşim bana telefon alacakmış,sabırla onu bekliyorumben sizinle whatsap sohbetlerini çok özledim hem de göbeğim çıkmaya başladı.sizinle paylaşacaklarım var yani
iyi sayılırım kuzum
ne zaman döneceksim whatsap grubumuza
ben iyiyim canım. ev-iş-hastane arasında dolap beygiri gibi dolanıyorum.işyerimde çok yoğun bu aralar işletmeyi büyütüp yeni fabrika yapıyor patronlar.karışık piyasa anlayacağın.tatlı kızını mıncıklar mısın benim için
Ooo göbüşünü yesinler :))
ben iyiyim canım,bebeğim de iyidir sanırım.sağolsun beni üzmüyor bu aralar
kimi gebeler senin gibi uykucu oluyor :) gayet normal bir durum bu . ilk ay üç kilo aldım.bu ayda bir kilo aldım.yani 4 ayda 4 kg almış oldum ama kısa ve balık etli bir hatun olduğum için daha çok almış gibi duruyorum. %99 erkekmiş bebeğim
Ayşenur heyecan var mı?Bende 1.60 58 kg ile başladım.70 kg ile bu işi bitirirsin diyince dr gözlerim açıldı neeee 70miii diye
70 en iyi ihtimal dedi.Valla kendimden korktum.
Geçen sene evlendiğimde 52 kgydim öyle kalsaymışım çok iyi olacakmış
Bence az almışsın iyi yani.
Ayşenur heyecan var mı?
Bir arkadaşım sezaryen doğum yapmıştı. Gözünü açtıktan sonraki ilk lafı
Zayıflamış mıyım? diye sormak olmuştu :)
70 le bitse bile doğumda zaten 5-6 kilo hemen gidecek sanırım. Sonrasını da çabuk verirsin bence.
seve seve mıncıklarım..
Sen yorma kendini hiç. Doğum izni ne zaman oluyor?
merhaba bayanlar canım sıkkın telefonumun garantisi dolmuştu yetkili servisi götürdüm.902 TL fiyat istedi.1 yıl değişim garantisi veriyorlarmış.İsyaaaaaaaaaaan
merhaba bayanlar canım sıkkın telefonumun garantisi dolmuştu yetkili servisi götürdüm.902 TL fiyat istedi.1 yıl değişim garantisi veriyorlarmış.İsyaaaaaaaaaaan
evet canım ya maalesef pirince devam .yarın birkaç fiyat daha alırım.bizim kız da tableti düşürdü bikaç kez bi hafta sonra kendine gelmişti bakalım.yedek telefon bulsam çok sorun değildeamaaaan oda neymiş öyle,ıph... markası sanırım.onların tamiri pek mümkün olmuyor sanırım canım
evet canım ya maalesef pirince devam .yarın birkaç fiyat daha alırım.bizim kız da tableti düşürdü bikaç kez bi hafta sonra kendine gelmişti bakalım.yedek telefon bulsam çok sorun değilde
Yenisini alman daha mantıklı Mügü.. Bune ya 902 TL yuh yani.merhaba bayanlar canım sıkkın telefonumun garantisi dolmuştu yetkili servisi götürdüm.902 TL fiyat istedi.1 yıl değişim garantisi veriyorlarmış.İsyaaaaaaaaaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?