• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Selam kızlar. Kirap okumak bu aralar hayal bana. Ev darmadağın, her yerde koliler. Hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor. Oyy dertsiz başıma dert aldım :):KK66:)

merhaba canım,babam memur olduğu için biz 6 kere taşındık ve o mevzuyu çok iyi bilirim. ALLAH kolaylık versin sana.birde iki tane bıdığın var,onları bakacak kimse var mı sen toparlanıp taşınırken ?

Günaydın herkese:KK54:

Ortak kitap okuyup onun üzerinde konuşmak zevkli olabilir.Herkesin bakış açısı farklı.
Ama bir kaç alternatif sunulsa bu alternatifler arasından çoğunluğun istediği olsa bence iyi olabilir

merhaba canım,babam memur olduğu için biz 6 kere taşındık ve o mevzuyu çok iyi bilirim. ALLAH kolaylık versin sana.birde iki tane bıdığın var,onları bakacak kimse var mı sen toparlanıp taşınırken ?
Defnenin zararı yok öyle beni izliyor zavallım :) çınar gelince azıp kolilerin tepesinde geziyorlar ama :) haftasonu anneme göndereceğim. Evde birileri oldukça toplanmıyor ya. Bu dursun lazım olur diye diye her şey kalıyor.

Selam kızlar. Kirap okumak bu aralar hayal bana. Ev darmadağın, her yerde koliler. Hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor. Oyy dertsiz başıma dert aldım :):KK66:)

Kardeşim Allah kolaylık versin.En kötüsüde taşıyan nakliyecilere laf anlatmak. ben ençok ondan korkuyorum.8. kattan açağı inecek mesela benim eşyalar. o gidecekmi bu gidecekmi dünyanın lafını yiyo insan.Sanki evde bırakacam eşyayı.

geçen vefat eden bir öğretmen Halil SerkanÖZ sosyal medyada bayağı yer aldı. validen fırça yemiş kalp krizi geçirip vefat etmişti.Söz verdim kendime bu sene onun öğrencilerine verdeiği listedeki kitapları tamamlayacağım.Ben 11 ini okumuşum.Diğerlerinide tamamlayacağım.ZAten birçoğu merak ettiğim kitaplardı.
CBuvUzSWAAArQm6.jpg

Kardeşim Allah kolaylık versin.En kötüsüde taşıyan nakliyecilere laf anlatmak. ben ençok ondan korkuyorum.8. kattan açağı inecek mesela benim eşyalar. o gidecekmi bu gidecekmi dünyanın lafını yiyo insan.Sanki evde bırakacam eşyayı.

geçen vefat eden bir öğretmen Halil SerkanÖZ sosyal medyada bayağı yer aldı. validen fırça yemiş kalp krizi geçirip vefat etmişti.Söz verdim kendime bu sene onun öğrencilerine verdeiği listedeki kitapları tamamlayacağım.Ben 11 ini okumuşum.Diğerlerinide tamamlayacağım.ZAten birçoğu merak ettiğim kitaplardı.Eki Görüntüle 1485416
Çok üzülmüştüm serkan öğretmene. Ne ucuz insan hayatı. Bir de pişkin pişkin üzgünüm demiş vali. Bıktık artık bunlardan vallahi. Doyamadılar öldürmeye.

geçen vefat eden bir öğretmen Halil SerkanÖZ sosyal medyada bayağı yer aldı. validen fırça yemiş kalp krizi geçirip vefat etmişti.Söz verdim kendime bu sene onun öğrencilerine verdeiği listedeki kitapları tamamlayacağım.Ben 11 ini okumuşum.Diğerlerinide tamamlayacağım.ZAten birçoğu merak ettiğim kitaplardı.Eki Görüntüle 1485416

Şöyle bir baktım da listeye klasiklerden bir kaçını okumuşum ama çoğu benimde okunacaklar listemde, bir sonraki ortak okuma etkinliğini bu listeden mi seçsek...

Ben de çok üzülmüştüm :( Allah rahmet eylesin, mekanını cennet eylesin. Böyle kaliteli insanlar düşman gibi görünür o vali gibilere. Listeyi ben de inceleyeceğim. Çok net değildi ama internetten bulurum artık

Günaydın herkese:KK54:

Ortak kitap okuyup onun üzerinde konuşmak zevkli olabilir.Herkesin bakış açısı farklı.
Ama bir kaç alternatif sunulsa bu alternatifler arasından çoğunluğun istediği olsa bence iyi olabilir

genelde öyle yapıyoruz zaten :) Herkes bir fikir sunuyor ortak karar alıyoruz

Ben de çok üzülmüştüm :KK43: Allah rahmet eylesin, mekanını cennet eylesin. Böyle kaliteli insanlar düşman gibi görünür o vali gibilere. Listeyi ben de inceleyeceğim. Çok net değildi ama internetten bulurum artık

Ben buldum listeyi buradan bakabilirsiniz arkadaşlar.

Bence de mantıklı bu listeden seçmek. Tutunamayanlar olmasında ben diğerlerine varım. Zira kimse o kitaba tutunamıyor bende korkuyorum aynı durumda kalmaktan:KK70:

http://onedio.com/haber/halil-serkan-oz-den-ogrencilerine-60-kitap-onerisi-484480

Aa tesekkurler bu listeyi gormemistim gercekten guzel listeymis ,paylasim icin tesekkurler canim.
Serap kolay gelsin tasinmak cok zor ama yerlestikten sonra yeni bir evde yasamakta cok keyifli,bir an once toplanirsin umarim

Back