- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #3.401
merhaba bayanlar
telefonumda sorun var suya düşürdüm çalışmıyor.ne yapacağım bilmiyorum yedekte yok.buradan haberleşiriz sizinle
akşam pirince yatırdım sabah açılır gibi oldu ama şimdi hiç çalışmıyor.aaa geçmiş olsun canım bataryayı çıkart iki üç gün kurusun bakalım çalışır belki
akşam pirince yatırdım sabah açılır gibi oldu ama şimdi hiç çalışmıyor.
Geçmiş olsun canım. Ne zamandır sana yollamak istediğim bir şeyler vardı ama bu taşınma işi çıktı. Bitsin de yollayacağımakşam pirince yatırdım sabah açılır gibi oldu ama şimdi hiç çalışmıyor.
Geçmiş olsun canım. Ne zamandır sana yollamak istediğim bir şeyler vardı ama bu taşınma işi çıktı. Bitsin de yollayacağımnasıl geçmiş azra'nın burs sınavı?
Bu yaşlar malesef böyle canım. Normalde dersleri nasıl? İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız.Kolay gelsin tekrardan cnm taşınmak çok zor iş.Hemde zahmete girme benim için zaten işin başından aşkın.Dostluğun yeter eksik olma.
Azra sınavım iyi geçti dedi ama beni çok üzdü sınavdan 40 dk önce çıktı.sınava girmeden adeta yalvardım 'kızım erken çıkma iyice kontrol et'dedim ama dinlemedi.olan oldu bakalım.
Bu yaşlar malesef böyle canım. Normalde dersleri nasıl? İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız.
günaydın
O zaman yeni kardeşcağızıma söyleyeyim.
Yanımda birde eşantiyon getiriyorum
Yaptığım test sonucunda daha dün hamile olduğumu öğrendim.
Biraz şaşkınım galiba halen üzerimden atamadım onu.Pazartesi dr gidicem.
O zaman yazıcaktım buraya ama demeden geçemedim şimdi
Neyse ki şuanda yakın çevreme karşı sessizliğimi koruyorum
merhaba canım, ada nasıl?Kardeşim ayşenur olduğuna göre selamlar olsun :) @erdemaysenur31
Bugün giremedim kızlar, Adayı dr a götürdüm.. Yarın da gideceğiz bakalım..
En kısa zamanda da şu proje işini ayarlamak istiyorum ama bir türlü fırsat bulamıyorum..
Günaydınn. Ben 1 hafta kitaba elimi süremem heralde. İyice evime yerleşinve okurum artık.kitapseverim nasıl oldun canım? Aklım sende valla.
normalde dersleri iyi canım.Burs olayı birazda diğer arkadaşlarının sınavına bağlı sanırım tam burs alamayacak kısmet
Günaydın hatunlar.moonserose nerelerdesin kuzum? Her şey yolunda mı?
günaydın,aramıza hoşgeldin.senden takriben 4 ay kadar önce hamile kalan biri olarak sana tavsiyem gebe olduğunu eşinden başka kimseye söyleme hemen.bekle iki aylık olsun,sen de gebe olduğuna alış ki daha güvenli ve kendinden emin paylaş çevrenle
Hoşbulduk.Tşk ederim cnm tavsiyeler için.
Valla bnm söylemek gibi bir niyetim yok aslında ama eşim pek buna dayanabilecek gibi değil.
Benden çok daha heyecanlı ve hazır o yüzden bir an önce duyurmak istiyor.
Bana kalsa bn kalp atışını duymadan bir şey demeye niyetli değilim.
Zaten ilk aylarda düşük olma riskki yüksek.
Senin nasıl geçiyor hamilelik sürecin.
iyi sayılırım kuzumgünaydın kitapseverim canım kardeşim,nasılsın?
sen ne demek istediğimi gayet iyi anlamışsınumarım eşinde seni anlar. benim ilk 4 ayım kabus gibiydi,sürekli mide bulantısı,baş dönmesive çubuk kraker yiyerek geçti ama şuan iyiyim çok şükür. o kadar ki o ayları unuttum bile nerdeyse. inşallah sen benim gibi değil de rahat bir 4 ay geçirirsin
iyi sayılırım dediğine göre bilmediğim birşey mi var ? mayısda eşim bana telefon alacakmış,sabırla onu bekliyorumiyi sayılırım kuzum
ne zaman döneceksim whatsap grubumuza
günaydın
Günaydın herkese
Kızlarrr günaydın :)
Günaydın hatunlar.moonserose nerelerdesin kuzum? Her şey yolunda mı?
ben iyiyim serapcığım,ev-iş-hastane arasında mekik dokuyorum.babam hala hastanede yatıyor ve bu haftasonuna kadar da yatacak sanırım. sen nasılsın? nasıl gidiyor yerleşme faslı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?